Htc one m7 android 4.4.3 sense 6 orjinal recovery geri yükleme

kingface

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
merhabalar yeni android 5.0 güncellemesi ota ile geldi yüklemek istedim ama recovery modum farklı olduğu için yükleyemedim geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim bootloader kilidi açık s-on cihaz teamwin recovery yüklü root falan yok onun için yapmıştım ama yapamadım öyle kaldı sadece geri döndürmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
merhabalar yeni android 5.0 güncellemesi ota ile geldi yüklemek istedim ama recovery modum farklı olduğu için yükleyemedim geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim bootloader kilidi açık s-on cihaz teamwin recovery yüklü root falan yok onun için yapmıştım ama yapamadım öyle kaldı sadece geri döndürmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim
Stock recovery yüklemelisin. Root varsa önce rootu kaldır sonra da bootloader kilitle. Ota ile güncelleme alıp yükleyebilirsin böylelikle.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bootloaderi kapatmanin yolu internette vardr. Sonra recoveryi normale cevir. İnternetten orijinal stock romu bulup telefonu pcye baglayip setup ile kurabilirsin. Sonra guncellemeleri yaparsin.

kingface

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
root yok ama supersu yüklü flaslamıştım ama root olmamıştı öyle kalmıştı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bi tane buldum stock recorvery yükledim ama bu sefer yüklüyor kırmızı ünlem çıkıyor