HTC One Kullanıcıları Kulübü

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ßLaCkЯiDeЯ;3141122 dedi ki:
Dün pazartesi günü hızlıal'dan sipariş vermiş olduğum FA39AV seri no'lu silver Cihazım geldi cihazın kronik problemleri yok

Eğer kullanıcılar listesi var ise benim ismimi de ekleyebilirseniz çok memnun olurum
:laugh:

Helallllll güle güle kullannnnnnmmm :)))

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonun ana kartını yakmışım servisten öyle cevap geldi kartı değiştirdiler + olarakta kasada baya bi hasar vardı cizikler ezilmeler felan çok kötü kullanmıştım neyse ki HTC sağolsun telefonumun kasasınıda değiştirmiş teşekkürler HTC artık küfür etmiyorum :)

freir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siyah Htc one kullanan bi arkadaş telefonun renginde soyulma olup olmadıgıyla iligli kesin bi bilgi verebilirmi acaba?

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence vermiştir bende gümüş renki var arkadaki beats audio yazısı gitmişti siyah renkte de aynı şeyler olacağını düşünüyorum

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen öyle. şimdi birisi cıkar telefon saglam kasaya sahip oldugu için yok felan der ben kasaya berbat etmiştim kılıf olsa gzel olurdu neyse salla bu htc son telefon daha almam

freir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one'ın siyah modelinde belli bi süreden sonra kenarlarında filan soyulmalar oluyormu peki?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni gelen güncellemeden sonra locations diye bişey geldi kullanamıyorum yardım edebilecek arkadaş varmı lütfen

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siyah kullanıcısı değilim ama siyah htc de renkte değişim olur diye düşünüyorum tıpkı i5 s4 vs vs vs

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonun ana kartını yakmışım servisten öyle cevap geldi kartı değiştirdiler + olarakta kasada baya bi hasar vardı cizikler ezilmeler felan çok kötü kullanmıştım neyse ki HTC sağolsun telefonumun kasasınıda değiştirmiş teşekkürler HTC artık küfür etmiyorum :)

Htc bu konuda çok iyidir . Bende Htc Rhyme kullanıyorum o cihazda tek gövde alüminyumdan yapılmış. Aynı sorundan 3 kere servise gönderdim. Her seferinde ekranını değiştirdiler kasada yıpranma yoktu o yüzden arka kapak değişimi yapmışlardı biraz kirliydi. Sonra ise bihazı yenisiyle değiştirdiler.

hltt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
htc one'ın siyah modelinde belli bi süreden sonra kenarlarında filan soyulmalar oluyormu peki?

Beats yazısı diğer renklerde olduğu gibi zamanla siliniyor onun dışında şuana kadar herhangi bir renk değişimi ya da soyulma olmadı. Temmuz ayından beri kullanıyorum

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
böyle devam eder inş. ama son güncellemeyi aldıktan sonra pilde performans düşüklüğü oldu bide ses seviyesi biraz düştü ama idare eder iyi şimdilik

- - - Mesaj Güncellendi - - -

düştüğünde veya cizildiğinde siyah rengin altından nasıl bir renk tonu çıkıyor siyah mı yoksa gümüş renk mi

freir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siyah alıcaz artık napalım...soyulursada boyarız:)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Servise giden cihazların kasasının değişecek olduğunu düşünüyorum. Bildiğiniz gibi kasayı açmak çok mümkün değil, ifixit 1 puan verdi kendi kasayi açtıktan sonra kapatamadığı için, duyduğuma göre Teleservice'e yani HTC resmi servisine cihazın kasasını açmak için bir robot getirilmiş. Tamir işleminden sonra da yeni kasaya kapatıyormuş. Daha önce de belirtmiştim zaten :)

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Servise giden cihazların kasasının değişecek olduğunu düşünüyorum. Bildiğiniz gibi kasayı açmak çok mümkün değil, ifixit 1 puan verdi kendi kasayi açtıktan sonra kapatamadığı için, duyduğuma göre Teleservice'e yani HTC resmi servisine cihazın kasasını açmak için bir robot getirilmiş. Tamir işleminden sonra da yeni kasaya kapatıyormuş. Daha önce de belirtmiştim zaten :)
telefonu kamera sorunu yüzünden servise göndersem üstüne telefonun kasasının mavi olmasını filan isteme gibi bir şansımız var mı?

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonu kamera sorunu yüzünden servise göndersem üstüne telefonun kasasının mavi olmasını filan isteme gibi bir şansımız var mı?
pek böyle bir şey mümkün olacağını düşünmüyorum ama eğer ürün değişimi kararı çıkarsa o zaman belki farklı renk kasalı bir cihaz isteyebilirsiniz

kilicay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumda titreşim tamamen çalışmıyor . Herşeyi denedim tüm ayarlada titreşim açık fakat çalışmıyor bunun çözümü nedir ?

dericia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kırmızısı var güneşte görüntüsü gerçekten çok iyi kesinlikle fark yaratıyor lakın telefonun çevresındekı boya hemen aşınmaya başladı.arka tarafta kullanılan boyayla çevresi arasında çok fark var ama telefon demır gıbı arkadaş:)
hd2 den sonra beğenebilirmiyim dıye düşündüm ama beğendim:)

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende kırmızısı var güneşte görüntüsü gerçekten çok iyi kesinlikle fark yaratıyor lakın telefonun çevresındekı boya hemen aşınmaya başladı.arka tarafta kullanılan boyayla çevresi arasında çok fark var ama telefon demır gıbı arkadaş:)

Bende herhangi bir soyulma olmadı :) birazda temiz kullanimla ilgili

Edit :6 aydır tel elimde

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0

arkadaşım bendede kırmızısı var üç aydır kullanırım,herhangi bi soyulma olmadı,gerçi üç ayrı kılıfla farklı farklı kullanıyorum ama olsun,zaten insan kılıfsız kullanmaya kıyamıyor..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kırmızı rengi kullanan abilerim, arkadaşlarım alınamasın ama One ın kırmızı rengi bana biraz feminen geliyor. Siyahi çok agresif duruyor ama o da plastikten farkı yokmuş gibi duruyor. Tabi aldığınız his aynı yine. Sonuç olarak bana gümüş rengi çekici gelse de herkesin fikrine ve zevkine saygım var :)

Bu arada; sağda solda plastik -alüminyum kıtası yaptığımızda bize çemkiren insanlara önerim şudur: Bir SGSIV bir de HTC One alıp avuç içlerinde sıksınlar, S IV gicirdayacaktir %80 ihtimalle. Plastik plan çoğu telefonda bu ele aldın mı sıksan kırılacak hissi var maalesef. Eski telefonumda da vardı.

Kazarre13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ahanda 3 Aralık olan doğum günümde HTC One hediye olarak geldi.İlk defa bu kadar büyük hevesle bir telefon aldım. Herkese şiddetle tavsiye ederim,aranıza hoşgeldim:)

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ahanda 3 Aralık olan doğum günümde HTC One hediye olarak geldi.İlk defa bu kadar büyük hevesle bir telefon aldım. Herkese şiddetle tavsiye ederim,aranıza hoşgeldim:)

Aramıza hoşgeldin.doğum günün kutlu olsun,iyi günlerde kullan arkadaşım..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Alüminyum kasa diye övündüğünüz telefonu bir de kılıfla mı kullanıyorsunuz? =)))