HTC One Kullanıcıları Kulübü

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
evet ses profili normal de

O tikten olması gerekiyor ses profilin titreşim de değilse olmaması gerekiyor neden kaynaklı bilmiyorum ekstradan arama uygulamaları falan yüklediysen onlardan kaynaklı titreye bilir.

dontforget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında bişe yüklemedim tlfonu dün aldım ,titreşimi telefonda sevmediğim için titreşimle ilgili herşeyi kapattım ,arama yaptığımda karşı taraf telefonu açınca titreşim geliyor.mesela ayarlar sekmesinden ses i seçtikten sonraki hiç tik seçili değil sendede bölemi?

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aslında bişe yüklemedim tlfonu dün aldım ,titreşimi telefonda sevmediğim için titreşimle ilgili herşeyi kapattım ,arama yaptığımda karşı taraf telefonu açınca titreşim geliyor.mesela ayarlar sekmesinden ses i seçtikten sonraki hiç tik seçili değil sendede bölemi?

cep modu tikli telefon açarken sessiz zil sesi tikli sesleri yenilemek için aşağıya çek tikli bide. İlginç telefonu yeniden falan başlat o titreşim ilk bahsettiğim tik işaretli olunca olması gerekiyor

dontforget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tm onur hemen bakıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

onur şimdi yeniden başlattım da şöle bişe oldu karşı taraf açarken telefon elimdeyse titredi,arayıp kulağımdayken telefon titremedi bu telefonun bi özelliğimi acaba ?çok ilginç ya

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer bir özellikle harika bir özellik,sağlığımız için harika..

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardım edecek kimse yok mu ? :(..

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar birkaç güne bende kısmetse Htc One alıcam.Hangi rengini almamı önerirsiniz ? Beyaz mı,siyah mı,gümüş mü ? Açıkcası ben gümüş almayı düşünüyorum. :)

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabi ki de kırmızı arkadaşım..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Normal bir şey bu sıkıntı nerede onu anlamadım?

O kadar da abartmayın böyle her yeni cikan telefon daha iyi gözüyle bakarsak en fazla yeni aldığımız her telefonu 6 ay kullanırız lg g2 aldıktan sonra da ne değişecek 6 ay sonra at çöpe bu mantıkla htc one benim bütün ihtiyaçlarımı karşılayan bir telefon yeniliğe göre değil ihtiyacınıza göre telefon seçimi yaparsanız piyasaya yeni sürülen her telefona özenmezsiniz.

Ne değişecek söyleyeyim ben bilmişlik yapmadan önce düşünmeye sevk ederim belki. One'ın oyunlarda verdiği FPS 30-40 civarı G2'nin 50-60, Snapdragon 800 chipset olarak Snapdragon 600'den kat kat iyi değişecek şey bu. Ben aldığımda ihtiyacımı One karşılar diye inanıyordum ama Adreno 320 ve Full HD ekran tamamen hayal kırıklığı. Belli ve bariz şekilde düşüyor performansı oyunlarda o yüzden uzun ömürlü bir makine değil. Benim için öyle sen en fazla internete giriyorsundur sana çift çekirdek makineler de ömür boyu yeter hatta o zaman One almakla hata yapmışsın demektir. Şimdi anlayacağın yeniligine göre telefon seçimi yapan yok, herkesi kendiniz gibi bilmeyin. One kötü telefon diyen de yok yetersiz kaldığı alanlar belli.
LG G2 yazılım işlevselliği olarak da üstündür, donanım olarak da, neye itiraz edildiğini anlamadım? He değiştirmeye gerek yok diyorsan o da senin görüşün, bana göre gerek var. Yazılanları doğru okursan, yorumlarsan insanlara garip ithamlar yaparken garip durumlara düşmezsin

O kadar da abartmayın böyle her yeni cikan telefon daha iyi gözüyle bakarsak en fazla yeni aldığımız her telefonu 6 ay kullanırız lg g2 aldıktan sonra da ne değişecek 6 ay sonra at çöpe bu mantıkla htc one benim bütün ihtiyaçlarımı karşılayan bir telefon yeniliğe göre değil ihtiyacınıza göre telefon seçimi yaparsanız piyasaya yeni sürülen her telefona özenmezsiniz.

Ne değişecek söyleyeyim ben bilmişlik yapmadan önce düşünmeye sevk ederim belki. One'ın oyunlarda verdiği FPS 30-40 civarı G2'nin 50-60, Snapdragon 800 chipset olarak Snapdragon 600'den kat kat iyi değişecek şey bu. Ben aldığımda ihtiyacımı One karşılar diye inanıyordum ama Adreno 320 ve Full HD ekran tamamen hayal kırıklığı. Belli ve bariz şekilde düşüyor performansı oyunlarda o yüzden uzun ömürlü bir makine değil. Benim için öyle sen en fazla internete giriyorsundur sana çift çekirdek makineler de ömür boyu yeter hatta o zaman One almakla hata yapmışsın demektir. Şimdi anlayacağın yeniligine göre telefon seçimi yapan yok, herkesi kendiniz gibi bilmeyin. One kötü telefon diyen de yok yetersiz kaldığı alanlar belli.
LG G2 yazılım işlevselliği olarak da üstündür, donanım olarak da, neye itiraz edildiğini anlamadım? He değiştirmeye gerek yok diyorsan o da senin görüşün, bana göre gerek var. Yazılanları doğru okursan, yorumlarsan insanlara garip ithamlar yaparken garip durumlara düşmezsin

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Üstad bir telefonun diğerinden ne üstünlüğü olur önce onu düşünmek lazım. G2 daha hızlı, S800'ün grafik performansı daha yüksek, daha iyi fotoğraf çekiyor, ses çıkışı ve kaydı daha iyi, ekranı hem daha büyük hem daha kaliteli, yazılımı daha işlevsel, One'ın tek artısı kasası oluyor bu durumda. Belki cihazımı değiştirmek için önümüzdeki seneyi beklerim ama bunun sebebi G2'nin One'dan çok üstün olmaması değil, 2. el fiyatları arasındaki fark olacaktır.

6 ay sonra HTC Two çıkar saydığın tüm özellikler tersine döner. Ses çıkışını nasıl ve neye göre kıyasladın bilmiyorum profesyönel bir kıyaslama burada bulunabilir sonuç en altta yazıyor http://www.gsmarena.com/lg_g2_vs_htc_one-review-992p5.php

-O kadar hız var ama whatsapp gibi daha az güç gerektiren uygulamalarda One'ı geçemiyor. Dolu mesaj olan Whatsapp konuşmalarını daha hızlı açmasını beklerdim.

-Ekranı daha büyük ama sanal tuşlar sayesinde içine edilmiş oran 16:10 olmuş ve neredeyse bütün üçüncü parti uygulamalarda uyumsuzluk oluyor.

-Arayüz çirkin, hantal, bazen uygulama listesini açarken bekletiyor, yüklüyor 1.5 saniye falan ki bunlar One ile göremeyeceğin şeyler.

-Recent apps menüsünu açmak bile Samsung'lar gibi kasabiliyor. Boş ram miktarı beklenenin altında.

-Bildirim paneli hayvan kadar dolu ve yukarı itmek One'daki gibi istediğin yerden olamıyor.

-Kasa aşırı kalitesiz, Samsung ile kapışır ciddi ciddi en azından onun arkası değişiyor da biraz olsun insana yardımcı oluyor batarya değişimi ile.

-Çift tıklama ile açma kullanışsız ve kapatmak için kendi launcher'ında ana ekranda olmak gerekiyor.

-Tuşlar arkada ve sert olduğu için basılması zor.

-Ses çıkışı çok daha kötü ve az.

Bunlar arkadaşın G2'sunda gördüklerim ha artı yönlerini de sayarım sana

+İnternet tarayıcı biraz daha hızlı One'dan ki aradaki işlemci farkı en temel sebep. Çok büyük sitelerde bile 3 saniyeyi aşmıyor fark.

+Kamerası çok iyi duruyor ama ekranının güzelliği mi kameranın güzelliği mi bilmiyorum bilgisayardan bakmadım fotoğraflara.

+Dediğim gibi ekranı çok güzel, bazı yerlerde One daha güzel bazı yerlerde G2 ki bence piyasanın en iyi iki ekranı bu telefonlarda

Az artı oldu aklıma gelmeyen şeyler olabilir unuttu isem affola.

arkadaşlar karşı taraf telefonu açtığında titreme geliyor ,yardımmmm?

Karşı tarafın telefonu açtığını sana bildirmek için olan bir şey o yani özellik, herhangi bir sorun değil. Sadece ekran açık ise çalışır telefonun kulağında olmadığını varsaydığı için.

Arkadaşlar birkaç güne bende kısmetse Htc One alıcam.Hangi rengini almamı önerirsiniz ? Beyaz mı,siyah mı,gümüş mü ? Açıkcası ben gümüş almayı düşünüyorum. :)

Beyaz ile gümüş aynı renk oluyor :) Kırmızı ya da mavi seç sonradan çıkan iyidir.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Normal bir şey bu sıkıntı nerede onu anlamadım?

Bu sinir bu öfke ne böyle bir anlam yüklediğim bilmişlik falan yaptığım yok. Sadece bilinçli tüketici nasıl olunması gerekir onu açıklamaya çalıştım telefon modellerinin ne kadar hızlı geliştiğinin ve hiç bir zaman performans bakımından uzun ömürlü telefon alamayacağının, yarın aldığın telefonun 6 ay sonra farklı bir markanın oyunlarda çok daha iyi fps veren modelinin ya da 6 ay sonra daha yüksek işlemci, ekran kartı isteyecek oyunların çıkacağını biliyorsundur o kadar sık telefon değiştirme lüksün varsa ilk yazdıkların sana hitap etmiyor genele hitap ediyor çünkü bir çok kişinin her yıl telefon değiştirme gibi bir lüksü yok. Oyun önceliği için telefon alma gibi bir ihtiyacım yok önceliklerim kaliteli müzik ve internette sörf yaparken akıcılık bide video izlemek. Htc one hem tasarımıyla hemde sense 5.0 arayüzünün getirdiği stabilizasyon olsun benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor telefonu alalı 4 ay oldu şuana kadar tek bir donma kasma yaşamadım çok az oyun var ama uygulama baya yüklü olmasına rağmen oldukça tatmin edici ve benim için doğru bir seçim.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kim ne derse desin hTC oneı severek kullanıyorum,adamlar yapmışlar,ama herkesin kendi görüşüdür saygı duymak gerekir,sizlerden ricam lütfen kimse kimseyi kırmasın..

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
HTC One Android 4.3 ve Sense 5.5 Güncellemesi İndirilmeye Sunuldu..

Resimde güncellemenin boyutu 675 MB olarak görülüyor, Yazılım ise 3.62.401.1..

Güncelleme her zaman ki gibi bölge bölge sunuluyor, Ülkemizde şu an güncellemeye ulaşılmıyor, en geç birkaç gün içinde ülkemiz de güncellemeyi alabileceğiz.

24dj3ti.jpg

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC One Android 4.3 ve Sense 5.5 Güncellemesi İndirilmeye Sunuldu..

Resimde güncellemenin boyutu 675 MB olarak görülüyor, Yazılım ise 3.62.401.1..

Güncelleme her zaman ki gibi bölge bölge sunuluyor, Ülkemizde şu an güncellemeye ulaşılmıyor, en geç birkaç gün içinde ülkemiz de güncellemeyi alabileceğiz.

24dj3ti.jpg

hadi hayırlısı inşallah..

arkadaşlar google playde dakikalar önce gördüm sizlerlede paylaşmak istedim,iphone 5 de gördüğümde çok hoşuma gitmişti,arama ve smslerde flashın yanıp sönmesi,google playde ''arama/sms flash''ismindeki uygulamayı isteyenler indirebilirler,bu tarz kullanışlı uygulamalar için paylaşımcı olalım lütfen..

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Beyaz ile gümüş aynı renk oluyor :) Kırmızı ya da mavi seç sonradan çıkan iyidir.

Tamam peki saol.Ama,o renkleri bulamazsam hangisini alıyım ?
Not:Kırmızı istemiyorum.Vatan Computer'da kırmızısını görmüştüm,ama kırmızı almak istemiyorum.Maviyi bulmakta zor ihtimal.Henüz daha herhangi bir teknoloji mağazasında göremedim.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tamam peki saol.Ama,o renkleri bulamazsam hangisini alıyım ?
Not:Kırmızı istemiyorum.Vatan Computer'da kırmızısını görmüştüm,ama kırmızı almak istemiyorum.Maviyi bulmakta zor ihtimal.Henüz daha herhangi bir teknoloji mağazasında göremedim.

Bende beyaz var ama bi yerden sonra çiziliyor, siyah belki daha iyi saklar ama onda da renk atabilir. Senin seçmen en doğrusu.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende beyaz var ama bi yerden sonra çiziliyor, siyah belki daha iyi saklar ama onda da renk atabilir. Senin seçmen en doğrusu.

Tamam,saolasın.O zaman gümüş rengini alıyım en iyisi.Olmazsa bir tane kılıf alırım.Lazım olduğunda çıkarırım kılıftan,işim bitince koyarım tekrar kılıfa.

vyodni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bende de bole bi sorun var leke gibi nasil cozebiliriz garantiye mi goturmemiz gerek acaba ? Sag ustteki leke
debudeje.jpg

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende de bole bi sorun var leke gibi nasil cozebiliriz garantiye mi goturmemiz gerek acaba ? Sag ustteki leke

Bende de sol üstte var daha değişik tipten bir leke. Yapacak bir şey yok malesef kamera hiç sağlam değil. Pembeleşme sorunu da gün geçtikçe artıyor ilk aldığım zamanlarda hiç yoktu. Zaman bulabilirsem götürüp vericem ama o kadar korkuyorum ki format falan atarlar diye. Eski şeyleri tekrar yüklemek için hiç vaktim yok. Bi de ekranım biraz sarı ve kalitesiz diğerlerine göre onu da değiştirticem eğer verirsem.

vyodni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Garantiye versek herhangi bi ucret talep ederler mi acaba

vyodni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arka kisimdaki lensi degistirirler mi peki ? Ciziliyo cunku cami o yonden kotu oluyor ?

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sabah internetten video izlerken telefonum dondu arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi

hard reset felan da işe yaramıyor

Kaanenes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Antalya da cihaz mevcut

Cihazı ilk alanlardan biriyim ve bugüne kadar donma yaptığını görmedim.Pil ömrü oyun(yüksek kapasiteli) oynamazsan uzun süre 1 veya 1.5 gün gidiyor rahatlıkla.şikayetim zamanla beyaz olan yan taraflarının sararması ve boomsound hoparlörlerin sesinin ilk aldığımdaki gibi olmaması.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Antalya da cihaz mevcut

Cihazı ilk alanlardan biriyim ve bugüne kadar donma yaptığını görmedim.Pil ömrü oyun(yüksek kapasiteli) oynamazsan uzun süre 1 veya 1.5 gün gidiyor rahatlıkla.şikayetim zamanla beyaz olan yan taraflarının sararması ve boomsound hoparlörlerin sesinin ilk aldığımdaki gibi olmaması.
Boomsound sorununu ilk sende duyuyorum nasıl bir eksiklik var ses kalitesi mi yükseklik mi.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonu ne kadar temiz kullandığınız önemli,dikkatli kullanılmazsa boomsound da bozulur tamamen kendiside bozulur,haksız mıyım?..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:lol::wink:HTC one mavi yada kırmızı renkte yıllar sonra renginde bir problem olabilir mi acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim htc one usb den şarj olurken çok yavaş oluyor ya sizdede öylemi??