HTC One Kullanıcıları Kulübü

Diazem13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben htc one mı yeni aldım bi kaç öneride bulunabilir misiniz uygulama konusunda batarya ve telefondan müzik indirmek için önerebilceginiz bişeyler var mı?

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galeride foto kaydirmiyor zoede bir foto cekiyorum sonra galeriye gidiyom ama sadece video var senin dedigin gibi elimle kaydirinca diğer cektigim fotoya gidiyor yani resmi stesindede soylendigi gibi deyiil sadece 3 saniyelik video var foto yok malesef
Çok ilginç bir sorun ilk defa sende gördüm telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına döndürmeyi dene olmazsa htc servisi ara

- - - Mesaj Güncellendi - - -

One almayı düşünüyorm ama kararsızım :(

Niye kararsızsın onuda söylersen daha iyi olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zoe zaten video olarak çekiyor 3 saniyelik onun içinde oynama yapip fotoğraf olarak kaydetmenize imkan sağliyor. Böyle saçma nedenlerle garantiye gönderip kendinize güldürmeyin arkadaşlar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben htc one almayi dusunuyorum eski yorunlari felan okudum ve kasa acikligi ve olu piksel sorunu hala var mi ?
Telefondan yaziyorum kusra bakmayin

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben htc one almayi dusunuyorum eski yorunlari felan okudum ve kasa acikligi ve olu piksel sorunu hala var mi ?
Telefondan yaziyorum kusra bakmayin

Bu ihtimal her zaman vardır. Her telefon için aynı bu durum. Ama artık yaygın bir sorun yok. Rahatça alabilirsin. Sorun çıkma ihtimali çok yok. Ama çıkarabilir tabi. şans biraz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
file expert i yükle bütün dosyalara oradan ulaşırsın zoe ile çekilen fotolar dahil.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bence one almayı düşünüyorumda,one kullanan bi abim ''aşırı derecede isiniyor,arkası metal olduğu için sıcaklığı kusuruyor,bende bu yüzden sattım'' dedi,benim kafam iyice karıştı,lütfen yardımcı olun,kullanan arkadaşlar lütfen yorum yapsın..

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
arkadaşlar bence one almayı düşünüyorumda,one kullanan bi abim ''aşırı derecede isiniyor,arkası metal olduğu için sıcaklığı kusuruyor,bende bu yüzden sattım'' dedi,benim kafam iyice karıştı,lütfen yardımcı olun,kullanan arkadaşlar lütfen yorum yapsın..

Isınma var ama sattıracak kadar ısınmadı bendeki :huh: El hassasiyetiyle ilgili de olabilir belki... Mağazalarda teşhir ürünü olarak kullanılan telefonları alıp kurcalayıp kendiniz karar verin.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc one kullanan kader arkadaşlarım dakikalar önce vatan bilgisayardan kırmızısını almış bulunmaktayım,isim listesi varsa dahil edilmek isterim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence Kamerayla ekran birbirine orantılı kameradaki muhteşemlik ekrandaki 443 ppi değerinden dolayı çok canlı net ve harika görünüyor bizi çeken cezbeden zaten ekran...

RespectGallant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar oncelıkle hepınıze ıyı gunler dılıyorum.usenmeden bır solukta okudum butun yazılanları.ama kafamda hala soru ısaretlerı kaldı ınternette sıparıs edılen telefonla gıdıp gozumuzle gordugumuz telefon arasında fark olabılır mı? ben ılk telefonumu hepsıburadadan sıparıs etmıstım ve eksıksız bır sekılde gondermıslerdı.ınternetten alınan telefon arıza yaptıgında ılgılenırler mı yoksa umursamazlar mı? htc one ınternetten almak ıstıyorum o yuzden sordum.tekrardan hepınıze ıyı gunler arkadaslar.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaslar oncelıkle hepınıze ıyı gunler dılıyorum.usenmeden bır solukta okudum butun yazılanları.ama kafamda hala soru ısaretlerı kaldı ınternette sıparıs edılen telefonla gıdıp gozumuzle gordugumuz telefon arasında fark olabılır mı? ben ılk telefonumu hepsıburadadan sıparıs etmıstım ve eksıksız bır sekılde gondermıslerdı.ınternetten alınan telefon arıza yaptıgında ılgılenırler mı yoksa umursamazlar mı? htc one ınternetten almak ıstıyorum o yuzden sordum.tekrardan hepınıze ıyı gunler arkadaslar.

Garantisinin olup olmadığını öğren. Garantisi varsa, garanti servisi internetten araştırırsın. Nasıl ilgilenip ilgilenmeyeceklerini de az çok anlarsın. Garantisi yoksa ilgilenen olmayabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:selam arkadaşlar 3 aydır htc one kullanıyorum ses açma kapama düğmesi aşındı resmen boya döktü ve hiç bir yere çarpmamama rağmen ekranda bir kaç küçük çizik var garantiye gönderebilir miyim değiştirilermi , birde ALLAH aşkına şu telefonun orjinal kılıfı yokmu biryerlerde yardım edin lütfen

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cuma gününden beri htc one sahibiyim,gerçekten harika telefon,xperia z den sonra çok zarif çok karizma,çok şükür geçiş yaptığıma pişman olmadım Allah'a şükür,benim sizden isteğim 4.3 güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı?..

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar htc one hakkında paylaşımda bulunun lütfen,yararlı bilgi olsun,tesadüf fark ettiğiniz herhangi bişey olsun,mesela tv uygulamasındaki kumanda özelliğini bi türlü kullanamadım bir başka olay ise htc nin videolarındaki zoe aynı şekilde olmuyor,bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun,one ı en iyi şekilde kullanmak istiyorumda,,

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar htc one hakkında paylaşımda bulunun lütfen,yararlı bilgi olsun,tesadüf fark ettiğiniz herhangi bişey olsun,mesela tv uygulamasındaki kumanda özelliğini bi türlü kullanamadım bir başka olay ise htc nin videolarındaki zoe aynı şekilde olmuyor,bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun,one ı en iyi şekilde kullanmak istiyorumda,,

TV uygulamasını açıp rastgele ülke, kanal vs. seçip ilerleyin (posta koduna 0 yazsanız bile olur). İşlem bittikten sonra yukarıdaki kumanda simgesine dokunun. Kontrol etmek istediğiniz cihazları seçip ilerleyin. Eğer cihazlarınızın marka ve modeli listede yoksa elle ekleyebilmeniz için telefon sizi yönlendirecek. Gerisini çok rahat bir şekilde, hiç zorlanmadan yapabilirsiniz.

Zoe için şuradaki videoları seyredebilirsiniz: http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one/#how-tos (Nasıl yapılır makaleleri)
Telefonun menüsünden İp Uçları ve Yardım'a girip bunların Türkçe alt yazılı videolarına daha rahat ulaşabilirsiniz.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
buradan forumdaki arkadaşlara sesleniyorum,htc one almak için aklında en ufak soru işareti olan şüphe olan arkadaşlar,hiç ama hiç boşuna düşünmeyin harika bir cihaz,anlatacak kelime yok desem yeridir,hiç ama hiç pişman olmazsınız emin olun,en basitinden çokk ısınıyor metal olunca sıcaklığı kusuyor dediler,xperia z kullanan birisiysen kamera seni tatmin etmeyebilir dediler,ama fazlasıyla tatmin ediyor,yeni aldığım için elimden düşürmüyorum öyle ısınma falanda görmedim,xperia z bundan daha fazla ısınıyordu,ben bunları cihazı övmek için değil memnuniyetimi dile getirmek için yazdım,iyi forumlar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC One ilk çıktığında 2000 TL'ye aldım ve çok ama çok memnunum. Şu sıralar 1300 TL civarlarında, çok ucuzlamış. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Aldıktan sonra pişman olmayacağınız tek telefon. Çok şık, çok sade. Kamerası da iyi. Ses konusunda zaten tartışmasız en iyisi. Beats Audio ve Boom Sound aşmış derecede. Performans zaten iyi. Telefon alüminyum, çok sağlam. Ekrana özen gösterin. Çizilmesin. Şeffaf ekran koruyucu kaplattım. Çok dikkatli bakınca ekran koruyucu üstünde birkaç çizik beliriyor. Sorun bu yani. Tabi buna sorun denilebilirse. Ekran çok kaliteli ve net. Parlaklığı çok hoş, zifiri karanlıkta bile gözümü almıyor. Hep arkadaşlarla olsun ailemle olsun konuşurum ve hep telefonda oyun oynarım, buna rağmen şarj sorunu hiç yaşamadım. Unutmadan değineyim telefonda uzun süre video çekerken veya 1 GB'ı aşkın oyunlar oynarken ısınıyor. Bunu telefonun metal olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çok abartılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Dahili hafızası yok. Telefonun kendi hafızasını -32 GB- kullanmak zorundasınız yükseltme işlemi olmuyor. O hafızayı dolduran adamı ellerinden öperim, helal olsun yani. Umarım kullanıcı yorumlarım yararlı olmuştur.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cuma gününden beri htc one sahibiyim,gerçekten harika telefon,xperia z den sonra çok zarif çok karizma,çok şükür geçiş yaptığıma pişman olmadım Allah'a şükür,benim sizden isteğim 4.3 güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı?..
4.3 güncellemesi tayvanda filan çıkmış. Avrupaya geldikdikten 1 2 gün sonra ya da aynı günde bizede gelir. bu ay içinde büyük ihtimalle gelicek.

HTC One ilk çıktığında 2000 TL'ye aldım ve çok ama çok memnunum. Şu sıralar 1300 TL civarlarında, çok ucuzlamış. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Aldıktan sonra pişman olmayacağınız tek telefon. Çok şık, çok sade. Kamerası da iyi. Ses konusunda zaten tartışmasız en iyisi. Beats Audio ve Boom Sound aşmış derecede. Performans zaten iyi. Telefon alüminyum, çok sağlam. Ekrana özen gösterin. Çizilmesin. Şeffaf ekran koruyucu kaplattım. Çok dikkatli bakınca ekran koruyucu üstünde birkaç çizik beliriyor. Sorun bu yani. Tabi buna sorun denilebilirse. Ekran çok kaliteli ve net. Parlaklığı çok hoş, zifiri karanlıkta bile gözümü almıyor. Hep arkadaşlarla olsun ailemle olsun konuşurum ve hep telefonda oyun oynarım, buna rağmen şarj sorunu hiç yaşamadım. Unutmadan değineyim telefonda uzun süre video çekerken veya 1 GB'ı aşkın oyunlar oynarken ısınıyor. Bunu telefonun metal olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çok abartılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Dahili hafızası yok. Telefonun kendi hafızasını -32 GB- kullanmak zorundasınız yükseltme işlemi olmuyor. O hafızayı dolduran adamı ellerinden öperim, helal olsun yani. Umarım kullanıcı yorumlarım yararlı olmuştur.

bu telefon nerde 1300 tl onu merak ettim. Htc nin aniden bu kadar fiyat düşürmesi zor.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım 1300 tl'ye neredeymiş en hesaplı vatan bilgisayardı 04 ekimde 1799 tl ye ancak alabildim..

TV uygulamasını açıp rastgele ülke, kanal vs. seçip ilerleyin (posta koduna 0 yazsanız bile olur). İşlem bittikten sonra yukarıdaki kumanda simgesine dokunun. Kontrol etmek istediğiniz cihazları seçip ilerleyin. Eğer cihazlarınızın marka ve modeli listede yoksa elle ekleyebilmeniz için telefon sizi yönlendirecek. Gerisini çok rahat bir şekilde, hiç zorlanmadan yapabilirsiniz.

Zoe için şuradaki videoları seyredebilirsiniz: http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one/#how-tos (Nasıl yapılır makaleleri)
Telefonun menüsünden İp Uçları ve Yardım'a girip bunların Türkçe alt yazılı videolarına daha rahat ulaşabilirsiniz.

ilgi ve alakan için sonsuz tşk ederim,akşam yine uğraştım ama olmuyor,tv uygulamasında tv markası samsung diyorum indirme başarısız uyarısı veriyor,defalarca denedim pek aynı birde bu ülke ve posta kodu istediği yeri akşam bulamadım,ilk kurmaya çalıştığımda vardı,ama akşam bulamadım,lütfen yardımcı olun..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1300 tl ye bulduysan 3-5 tane alayim ben ya :d ben alali 3 haftayi geçti tek sorunum kasada bir çok kişide malum olan açiklik. Htc türkiyeyle görüştüm pek tatmin edici cevaplar vermediler sadece o yüzden biraz kizginim ama sorun mu değil çünkü telefon hakkini veriyor.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
arkadaşım 1300 tl'ye neredeymiş en hesaplı vatan bilgisayardı 04 ekimde 1799 tl ye ancak alabildim..

ilgi ve alakan için sonsuz tşk ederim,akşam yine uğraştım ama olmuyor,tv uygulamasında tv markası samsung diyorum indirme başarısız uyarısı veriyor,defalarca denedim pek aynı birde bu ülke ve posta kodu istediği yeri akşam bulamadım,ilk kurmaya çalıştığımda vardı,ama akşam bulamadım,lütfen yardımcı olun..

Listede yok deyip ilerleyin. Elle ayarlamaya geçin o zaman.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba Htc One X kullanıcısıyım. Bundan yaklaşık 1 ay önce cihazımı teknik arıza nedeniyle servise gönderdim. 2 hafta içerisinde telefonumu gönderdiler. Anakartı değiştirmişler. Yalnız daha önce yaşadığım sorun ortadan kalktı bu seferde cihazım şarjdayken şarjı sürekli düşmekte belli süre sonra telefon kendiliğinden kapatmaktadır. Bu nedeni ne olabilir.

RespectGallant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oncelıkle hayırlı olsun forum arkadasım sorum olacak sana bır tane.almıs oldugun telefon bır arıza cıkartırsa garantı kapsamında yanı ınsallah cıkartmaz htc yetkılı servıslerıne tamıre gonderebılıyor musun yoksa vatan bılgısayara verıp onların mı gondermesı gerekıyor?

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok basit bence senin telefon yeni htc one ı çekemiyor,değiştirme vaktin gelmiş kardeş :)))..

Oncelıkle hayırlı olsun forum arkadasım sorum olacak sana bır tane.almıs oldugun telefon bır arıza cıkartırsa garantı kapsamında yanı ınsallah cıkartmaz htc yetkılı servıslerıne tamıre gonderebılıyor musun yoksa vatan bılgısayara verıp onların mı gondermesı gerekıyor?

sanırım soruyu bana yöneltin,öncelikle tşk ederim,kardeş Allah bunların eline düşürmesin diyorum,garantilik bir durumda sen gidip vatana teslim ediyosun,onlarda servise gönderiyorlar,sıradan bir mağazaya göre vatan bilgisayar daha etkin ve bilinçli ama yine söylüyorum Allah düşürmesin çünkü türkiyeyi yolunacak tavuk sanıyorlar..

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni bir htc one kullanıcısıyım,telefonum şarjdayken yüzde kaçı dolmuş diye bakmak istiyorum power tuşuna birkez dokunuyorum ekranı görüyümn diye hemen telefon pat açılıyor,hayır yani telim açıkken şarj etmesini sevmiyorum,bu neden böyle oluyor,lütfen yardım..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1300 TL diye gördüğüme eminim. Kısa zamanda bu kadar ucuzladığına ben de şaşırmıştım. Nereden baktığımı hatırlamıyorum. Bulabilirsem bildiririm size.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım senin gördüğün htc one mini nin fiyatıdır,lütfen inat etme..