Ben htc one mı yeni aldım bi kaç öneride bulunabilir misiniz uygulama konusunda batarya ve telefondan müzik indirmek için önerebilceginiz bişeyler var mı?
Çok ilginç bir sorun ilk defa sende gördüm telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına döndürmeyi dene olmazsa htc servisi araGaleride foto kaydirmiyor zoede bir foto cekiyorum sonra galeriye gidiyom ama sadece video var senin dedigin gibi elimle kaydirinca diğer cektigim fotoya gidiyor yani resmi stesindede soylendigi gibi deyiil sadece 3 saniyelik video var foto yok malesef
One almayı düşünüyorm ama kararsızım![]()
Ben htc one almayi dusunuyorum eski yorunlari felan okudum ve kasa acikligi ve olu piksel sorunu hala var mi ?
Telefondan yaziyorum kusra bakmayin
arkadaşlar bence one almayı düşünüyorumda,one kullanan bi abim ''aşırı derecede isiniyor,arkası metal olduğu için sıcaklığı kusuruyor,bende bu yüzden sattım'' dedi,benim kafam iyice karıştı,lütfen yardımcı olun,kullanan arkadaşlar lütfen yorum yapsın..
Arkadaslar oncelıkle hepınıze ıyı gunler dılıyorum.usenmeden bır solukta okudum butun yazılanları.ama kafamda hala soru ısaretlerı kaldı ınternette sıparıs edılen telefonla gıdıp gozumuzle gordugumuz telefon arasında fark olabılır mı? ben ılk telefonumu hepsıburadadan sıparıs etmıstım ve eksıksız bır sekılde gondermıslerdı.ınternetten alınan telefon arıza yaptıgında ılgılenırler mı yoksa umursamazlar mı? htc one ınternetten almak ıstıyorum o yuzden sordum.tekrardan hepınıze ıyı gunler arkadaslar.
Arkadaşlar htc one hakkında paylaşımda bulunun lütfen,yararlı bilgi olsun,tesadüf fark ettiğiniz herhangi bişey olsun,mesela tv uygulamasındaki kumanda özelliğini bi türlü kullanamadım bir başka olay ise htc nin videolarındaki zoe aynı şekilde olmuyor,bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun,one ı en iyi şekilde kullanmak istiyorumda,,
4.3 güncellemesi tayvanda filan çıkmış. Avrupaya geldikdikten 1 2 gün sonra ya da aynı günde bizede gelir. bu ay içinde büyük ihtimalle gelicek.Arkadaşlar cuma gününden beri htc one sahibiyim,gerçekten harika telefon,xperia z den sonra çok zarif çok karizma,çok şükür geçiş yaptığıma pişman olmadım Allah'a şükür,benim sizden isteğim 4.3 güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı?..
HTC One ilk çıktığında 2000 TL'ye aldım ve çok ama çok memnunum. Şu sıralar 1300 TL civarlarında, çok ucuzlamış. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Aldıktan sonra pişman olmayacağınız tek telefon. Çok şık, çok sade. Kamerası da iyi. Ses konusunda zaten tartışmasız en iyisi. Beats Audio ve Boom Sound aşmış derecede. Performans zaten iyi. Telefon alüminyum, çok sağlam. Ekrana özen gösterin. Çizilmesin. Şeffaf ekran koruyucu kaplattım. Çok dikkatli bakınca ekran koruyucu üstünde birkaç çizik beliriyor. Sorun bu yani. Tabi buna sorun denilebilirse. Ekran çok kaliteli ve net. Parlaklığı çok hoş, zifiri karanlıkta bile gözümü almıyor. Hep arkadaşlarla olsun ailemle olsun konuşurum ve hep telefonda oyun oynarım, buna rağmen şarj sorunu hiç yaşamadım. Unutmadan değineyim telefonda uzun süre video çekerken veya 1 GB'ı aşkın oyunlar oynarken ısınıyor. Bunu telefonun metal olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çok abartılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Dahili hafızası yok. Telefonun kendi hafızasını -32 GB- kullanmak zorundasınız yükseltme işlemi olmuyor. O hafızayı dolduran adamı ellerinden öperim, helal olsun yani. Umarım kullanıcı yorumlarım yararlı olmuştur.
TV uygulamasını açıp rastgele ülke, kanal vs. seçip ilerleyin (posta koduna 0 yazsanız bile olur). İşlem bittikten sonra yukarıdaki kumanda simgesine dokunun. Kontrol etmek istediğiniz cihazları seçip ilerleyin. Eğer cihazlarınızın marka ve modeli listede yoksa elle ekleyebilmeniz için telefon sizi yönlendirecek. Gerisini çok rahat bir şekilde, hiç zorlanmadan yapabilirsiniz.
Zoe için şuradaki videoları seyredebilirsiniz: http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one/#how-tos (Nasıl yapılır makaleleri)
Telefonun menüsünden İp Uçları ve Yardım'a girip bunların Türkçe alt yazılı videolarına daha rahat ulaşabilirsiniz.
arkadaşım 1300 tl'ye neredeymiş en hesaplı vatan bilgisayardı 04 ekimde 1799 tl ye ancak alabildim..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ilgi ve alakan için sonsuz tşk ederim,akşam yine uğraştım ama olmuyor,tv uygulamasında tv markası samsung diyorum indirme başarısız uyarısı veriyor,defalarca denedim pek aynı birde bu ülke ve posta kodu istediği yeri akşam bulamadım,ilk kurmaya çalıştığımda vardı,ama akşam bulamadım,lütfen yardımcı olun..
Oncelıkle hayırlı olsun forum arkadasım sorum olacak sana bır tane.almıs oldugun telefon bır arıza cıkartırsa garantı kapsamında yanı ınsallah cıkartmaz htc yetkılı servıslerıne tamıre gonderebılıyor musun yoksa vatan bılgısayara verıp onların mı gondermesı gerekıyor?