HTC One Kullanıcıları Kulübü

AloneRaptor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kastı, kasmadı olayları uygulamaya/oyuna göre değişir. Advanced Mobile Care gibi programlar kurma ihtiyacı hiç hissetmedim, fikrim yok.

Sarjla feci kafayi bozmuş durumdayım hocam dolmuyor ya. Yaklaşık yarım saat oldu %10 anca doldu.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Sarjla feci kafayi bozmuş durumdayım hocam dolmuyor ya. Yaklaşık yarım saat oldu %10 anca doldu.

%100 olana kadar fişten çekmeden süreyi ölçmeye devam edin. Daha şarj dolmadan kesin bir karara varmayın. Telefon kapalı kalsın dolana kadar.

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar son zamanlarda gordugum birkac ilanda premium pack adi altinda htc one lar satiliyor bu premium packlerin normal kutulara gore elstrasi nedir bu konuda bilgisi olan varmi ?

jano34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu alalı 2 gün oldu iphone'dan döndüm başta tereddütlerim vardı ama iyiki one almışım diyorum gerçekten üstünlüğünü her şekilde gösteriyor bundan sonra buralardayım htc one kullanıcısı olarak :)

VerGiL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yazılanların hepsini okudum ve bende çok yakında aranıza katılıyorum . Kargo dağıtıma çıkmış :) Samsung c-270 gibi bir telden geçiş yapıyorum. Gelince sizlerle HTC One hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım. Heyecan dorukta :)

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bugun ürünü media marktta inceledim gerçekden çok güzel telefonu elime alınca bütün şüpelerim silindi resmen kafamdan kesinlikle öneririm bende paramı ayarlayıncs kesin alacağım özellikle telefonun sesi gerçekden harika

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Müzikleri açınca hani kaydırınca sağda bişey çıkıyo onu aşağı kaydırınca müzikleri geçiyoya harf harf. İşte onu yapınca " I " da takılıyo. Aşaya inmio. Bunu nasıl düzeltebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one nın kendi video oynatıcısında avi mkv gibi dosyaları oynatabileceğim bi kodek var mı,

kablosuz paylaşımdan ağdan oynatabileceğim bir video izleme programı da var mıdır acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar bende yaklasık bir haftadır htc one kullanmaktayım tek sorunum sarz 4 gblık internet paketim var bundan dolayı sürekli mobil veri acık blink feed ve whatshap ı tek kullanmaktayım onun dısında hıç bir şekilde internette sorf yapmıyorum oyun oynamıyorum video izlemiyorum ve şarzım 6 saat bile gitmiyor bu normal mi wifi ve mobil veriyı sürekli kullanan arkadaşlar lütfen lütfen bilgilendirmisiniz teknik servise yollaayım mı şimdiden teşekür ederim

VerGiL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon çok hoşuma gitti. Çok seri ve güncellemeyle birlikle küçük kasılmalar bile gitti diyebilirim. Kamerası iyi renkleri çok iyi yansıtıyor cidden. Ekran çok güzel. Ama benim 25tlye turkcellden aldığın ekran koruyucu çok az bozdu ekranı. Kendi kulaklığını beats açıkken kullanınca resmen müzikten zevk aldığımı hissettim. Hoparlör ise kaliteli yüksek ses çıkarıyor ama bence çok fazla değil.Birde alttaki hoparlörden daha fazla ses geliyor onu farkettim. Bence beats açıkken daha çok ses geliyor hoparlörden.Elin biraz alışması gerekiyor tele. Batarya hakkında pek birşey diyemiyicem çünkü hep pc den usb ile bağlı(net için).

htc one nın kendi video oynatıcısında avi mkv gibi dosyaları oynatabileceğim bi kodek var mı,

kablosuz paylaşımdan ağdan oynatabileceğim bir video izleme programı da var mıdır acaba
Avi oynatıyor zaten dostum .Ama şu mkv olayını bende çok merak ediyorum . Mkv leri oynatmanın bir yolu varmı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar dün itibariyle bende almış bulunmaktayım. size bi sorum olacaktı. telefonda kulaklık takılı haldeyken müziğin sesini son sese getirdiğimde sağ kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı daha ilk kullanımda. ama 1 kez azalttığımda hiçbir sorun kalmıyor. sol kulaklıkta da hiçbir sorun yok. sizce napayım garantiye vereyim mi kulaklığı? aklıma takılmaya başladı sonradan daha da kötü olur mu acaba diye...

yvzzvy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm muhtemelen patlamış olabilir bu telefonu son ses kulaklıkta dinlemek gerçekten duyma bozukluklarına sebebiyet verebilir artı yüksek basslı bir müzikse kulaklığada zarar verebilir. eğer bu cızırtıyı her müzikte yapıyorsa sıkıntı var demektir senin için denedim bende öyle bir cızırtı gelmiyor şuan son seste..

NOT: 4 aydır kullanıyorum cizhaz beraberinde verilen kulaklıklar kesinlikle mükemmel ses veriyor fakat uzun süreli cihazın son sesine dayanabilecek kalitede değiller son ses isteyenlere beast audio boom sound kulaklık almalarını tavsiye ederim denedim mükemmel ötesi ses veriyor kulakiçi olmaması yüksek seste doğacak sağlık problemlerini minimize ediyor ..

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Çok yüksek sesle dinlemek, kulak sağlığı açısından çok riskli... Cızırtı tüm müziklerde oluyorsa kulaklıkta bir problem meydana gelmiş olabilir (müzik dosyasının kalitesi de önemli). Sağlığınız için sesi orta seviyeye çekin ya da yetmiyorsa, 1-2 birim yukarı çekin bırakın ama kesinlikle son ses dinlemeyin.

yvzzvy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar bende yaklasık bir haftadır htc one kullanmaktayım tek sorunum sarz 4 gblık internet paketim var bundan dolayı sürekli mobil veri acık blink feed ve whatshap ı tek kullanmaktayım onun dısında hıç bir şekilde internette sorf yapmıyorum oyun oynamıyorum video izlemiyorum ve şarzım 6 saat bile gitmiyor bu normal mi wifi ve mobil veriyı sürekli kullanan arkadaşlar lütfen lütfen bilgilendirmisiniz teknik servise yollaayım mı şimdiden teşekür ederim

eğer bu şekil kullanıyorsan gerçekten az gidiyor şuanda bu telefon piyasadaki aynı çizgedeki teller arasında amperi en yüksek pili kullanıyor. şöyle diyeyim telefonda menüdeki güç sekmesinden kullanım detaylarına bakıver orda cihazın nereye nekadar pil harcadığını sana gösteriyor daha sonra telefonunu ordaki değerlere göre optimize etmen fayda sağlar artı gps tam bir şarj canavarıdır dikkat et acık kalmış olabilir , son olarak telefonu uyku modunda kullanmanı öneririm kullanma süren neredeyse 2 katına cıkar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yoo son sadece bikaç tanesinde meydana geldi o da son seste 1 birim azalttığımda gayet güzel çıkıyor bi sorun olmuyo. zaten son seste dinleyemiyorum çook fazla :) mseajlarınız için çok teşekkürler biraz daha kurcalayım anlamadığım yerleri tek tek sorarım :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yvzzvy Duyarlılığın İçin Saol Kardeş Seninle Nasıl Bi İrtibata Gecseydik

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar htc one konusunda kararsızım,kararsız olmamın sebebi xperia z kullanıyorum ve çok memnunum ama karizmatik karizmatik one'ları gördükçe kafam karışıyor,xperia z'den one'a geçiş yapan kimse var mı?yoksa bile siz ne tavsiye edersiniz?lütfen yardımcı olun telefon konusunda biraz hastalık varda bende..

cani109

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar htc one konusunda kararsızım,kararsız olmamın sebebi xperia z kullanıyorum ve çok memnunum ama karizmatik karizmatik one'ları gördükçe kafam karışıyor,xperia z'den one'a geçiş yapan kimse var mı?yoksa bile siz ne tavsiye edersiniz?lütfen yardımcı olun telefon konusunda biraz hastalık varda bende..

Eger gercekten cok istiyorsan gec kardesim bende HTC One kullaniyorum ama xz nin onun yaninda ne donanimsal olarak ne de tasarim olarak hemen hemen ayni oldugunu dusunuyorum (tasarimsal derken ikisininde kasasi cok sik)o yuzden bana gore fazla masrafli olur ama eger alirsanda pisman olmazsin ;)

alperc87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba iyi günler arkadaşlar bende 10 gün kadar önce htc one kullanıcısı oldum. 3 gün kullanımımdan sonra telefonu garantiye göndermek zorunda kaldım. sebebi de şu: telefon akşam saatlerinde durduk yere şarjı falan tam dolu iken kapanıp tekrar açıldı. ben de bunu ısınmasına vererek bi kuşku duymadım fakat ertesi gün yine aynı sıkıntıyı yaptı. belki yine aynıdır dedim ve 5. gün telefon akşam saatlerinde bi kapandı bi dahada açılmadı şarja taktım hiç bir tepki vermedi ertesi gün sabah uyandığımda tekrar sarja taktım şarj almaya başladı ve açıldı. ben htc öüşteri hizmetlerini aradım bi daha aynı sorun tekrar ederse göndermemi söylediler ve telefon yine aynı sorunu verdi. ben de garantiye gönderdim ve haber beklemekteyim böyle bi sıkıntı yaşayan var mı ? varsa da sıkıntısını çözebildiler mi ve nasıl çözdünüz ?

Cgtyy90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı değil ama bnde kamera performansı ve ekran alti leke sorunum vardi gönderdim ve degisimi yapildi ilk bir ayda böyle bir hakkın var zaten mesaj etme htc mağdur edecek bir firma değil

alperc87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ggtyy90 telefonu teleservice mi gönderdim ve gönderdiğin süreç hakkında biraz bilgi verirmisin yani ne zaman gönderdin kaç günde geldi nasıl işledi süreç yani

Cgtyy90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Süreç baya uzadı çünkü izmir servisine kargoyla göndermiştim bu telefonlara Kvk da tabi İstanbul kartaldaki yüksek seviye servisi bakıyormuş izmirden istanbula gönderildi ama aksesuarlar unutulmuş falan derken süreç iyice uzadı çünkü Kvk çok ilgisiz hangi servis olursa olsun göndermeden ve gönderip yada teslim edip işleme alındığında Tel mutlaka Htc yi ara ve durumu belirt yardımcı oluyorlar kartıyla göndereceksen kutu içeriğini kargo şubesinde rapor ettir teslim sırasında bu önemli kurutma değişim doa olarak geçiyor muhtemelen seninde kutuyla değişim olur 1 ay dolmadan göndermeyi unutma son olarak sorunu değişim için Tel Yurt dışından gelirtilebilir Bunlar süreci uzatıyor fakat ne olursa olsun 21 iş gününe işlemler tamamlanıyore mutlaka

musta07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar düşük ışıklı ortam cekimlerinde kenarlarda ağırlıklı olmak üzere rahatsız edici bi mavilik oluyor. böyle şikayeti olan varmı? bununla ilgili bi güncelleme gelir mi

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
la bendede durup dururken arada kitleniyor format attım falan filan olmadı tam olarak misal telefon rehberine falan girdiğimizda ayarlar yada menü tuşu yok mu eh işte uygulama sonlandırmaya bastıgımızda o açılıp kapanıyor sonrada kitleniyor :S

alperc87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben telefonu gönderdim fakat teleservice göndermem söylendi htc türkiyeden. kargoda içeriği rapor ettirmedim inşallah bi sıkıntı çıkmaz. geçen hafta cuma ellerine geçti telefon ve bugün aradığımda 3 iş günü sonra kaydı alınır dediler. ben de yarını bekliyorum arayacağım bakalım ne diyecekler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni yazılım güncellemesinden sonra simkart sorunu olmaya başlayan var mı?
Günde 5 kere sim pini girin dediği oluyor bu olayı çözemedim. sim kart kilitini kaldırdım bu sefer azaldı fakat 1-2 kere denk geldim yukarda kilitli sim işareti çıkıyor. Çözüm önerisi ya da yaşayan var mı?