Galeri>Fotoğraflarım>Downloads falandır, fotoğraf indirmedim de hiç. Ya da İndirilenler de olabilir. Olmazsa yeniden başlat hocam cihazı bi. @sf.60
bak bakbu daha ateşli bence
![]()
alacak birisi çıkar elbet o zaman karşılık vericemAbi anladığım kadarıyla Siyah renk gibi Mat plastik havası var biraz. O bozuyor bence.![]()
Monster'ın kabloları kırmızı ya, fena olur ama yine söylüyorum bir gümüş değil.alacak birisi çıkar elbet o zaman karşılık vericemama bence beats audio kulaklıkları takıcaksın kulağına kırmızı olcak full manyak olur
Bakıcaz artık satıldağında incelerimMonster'ın kabloları kırmızı ya, fena olur ama yine söylüyorum bir gümüş değil.Genelde cihazın tasarımının yapıldığı asıl rengi daha güzel oluyor.
Mat plastik gibi olacak diyorum ben. Boya olacak çünkü üzeri. Şahsi görüşüm ama ara hatlar, plastik olan kısımlar bordoymuş. Güzel.Bakıcaz artık satıldağında incelerim![]()
Boyası Iphone5 gibi olursa kötü ama HTC aynı hataya düşmez benceMat plastik gibi olacak diyorum ben. Boya olacak çünkü üzeri. Şahsi görüşüm ama ara hatlar, plastik olan kısımlar bordoymuş. Güzel.
Boyası Iphone5 gibi olursa kötü ama HTC aynı hataya düşmez bence
Çok dandik gözüküyor ?Bn Iphone 3GS kullaniyorum. 4 yil once ilk ciktiginda hevesle aldim. Ama aldigima pişman oldu. Ozellikle iphone 4 s ciktiktan sonra kasmaya bozulmaya basladi. Hic servise götürmedim; Artik Telefon pesk kullanmicam. Yeni telefon almaya karar verdim. HTC ONE XPERiA Z VEYA S4 TELEFONLARINDAN BIRINI ALMAYA HEDEFLIYORUM. IPHONE 5 NIYE YOK DERSENIZ ARKADASIMDA VAR IPHONE. COK DANDIK GOZUKUYOR VE SARJI 1 GUNDE BITIYOR.Neyse bn hangisi alcam?
Telefonu ha aldım ha alacağım... Almalı mıyım? Zor tutuyorum kendimi. Şu an kullandığım cihaz Xperia Arc S
bende İphone 5 den HTC one a geçtim ilk iki sayfa yorumlar hep güzel olumlu bende çok memenunun makinadan ama ne yalan söylim ios un akışkanlığını arıyorum muhtmelen alışkanlık sebebi ile bu sıkıntıyı yaşıyorum ancak şu kapkara ekranın gitmesini istiyorum gelen bildirimlerin üst köse de değil de ekranımda belirmesini istiyorum telefon sessiz modda veya kilit modun da iken ekranın yanmasını istiyorum acaba ben mi ayar yapamadım ama bunların hiç biri yok ancak onun dışında hız konusun da ama kulaklık ama dışa ses verilmesi ile ilgili muzik konusun da apple ve diğer makinaların üstünden atlar muhteşem bir kamera deneyimi var ancak çekim kalitesi keskinlik konusun da apple dan iyi değil. bu benim için çok önemli değil. Bu sebeple takılmıyorum ama şu bildirim geldiğinde ekran uyku modundan çıkmıyor ve kapkara kalıyor bu durma fena halde takılmış durumdayım sadece sesli uyarı veriyor işim gereği sessiz büro ortamında çalışan birisi olarak bi mesaj geldiğinde veya facebooktan veya whsp tan bir bildirim geldiğin de haberdar olmak istiyorum acaba ben mi çözemedim![]()
Tecrubeli arkadaşlardan bilgi alırsam sevinirim.
Herkese merhaba,
bir sorum olacaktı.Telefonun malum Google Edition sürümü çıktı.Bu sürüm Nexus cihazlar gibi direk güncellemeleri ilk olarak alacaklar.Bu cihazlar sadece Google Playde satılık dolayısıyla amerikadan alabiliyoruz.Benim istediğim normal One'lara da bu cihazın romunu kursak direk güncellemeleri alır mıyız? Yoksa rom attığımızla mı kalırız![]()
O zaman mecbur Google Edition alacağız.Güncellemeler hızlı gelecek sonuçta ve normalden daha çok güncelleme gelecek bence.Hocam bi yanlışın var, Google Edition'ın üzerindeki yazılım saf Nexus yazılımı değil (Basit bit örnek olarak içinde Beats Audio Driver'ı var.) güncellemeleri de dolayısıyla Google değil HTC verecek. Bu durumda Nexus kadar hızlı olmasa da Sense 5 sürümünden hızlı update alacaktır. ROM yüklerseniz updatelerde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. OTA yoluyla download da olabilir, en kötü yeni firmwarei üstüne yüklersiniz bilgisayardan.
SDN Okuru, bildirim LEDi var ama işine yarar mı bilmiyorum. Yoksa ayarlarda ekranı açma olayının var olduğunu hatırlamıyorum tekrar kurcalamam gerek.