Htc one kulaklık yardım lazım!!!!!

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Ben htc oneın kendi kulaklığıyla müzik dinlerken şarkıyı değiştirmek için ordaki tuşa çift tıkladım telefon en son aramayı aradı. Müzik değiştirmek için ne yapmam lazım ayarlardan filan birşeyler mi yapcam yoksa başka şekilde bascam lütfen yardım edin. otobüsteyken müzik değiştirmek için telefonu çıkartmak istemiyorum.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
aksesuar ayarlarına göz at kulaklığı taktıktan sonra

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardesim malesef yapacak bir sey yok ya beats kulaklik alacaksin yada buna katlanacaksin
Bunu da öyle bir yazmissin ki sanki atomu parcalayacaktin da kulaklik engel olmus

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aksesuar ayarı filan bulamadım nerde o? Olmazsa böyle idare etcez.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaw bende one aldım kullaklıgını kaybettım nerden alabılırım veya kullanmak istemeyyip satacak olan varsa talibim

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kulaklık bulabileceğini sanmıyorum bence sen başka kulaklıklara bakmaya başla.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok paşam bugun epey bi araştırdım ama htc kulaklıkları bulunmuyor gibisinden cevaplar aldım ve kutusundan cıkan kulaklıgın başka bir yerde bulamayacagımı söylediler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sorma yaw bulamadım ama bu htc nın kulaklıklarında bi problem var one x'inde kulaklıgı kayboldu one'nın da bi htc nın buna bi önlem alması lazım kaybolmayan kulaklık üretmesi gerek :D

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında apple gibi beyaz bir renk kullansalar daha çok göze batar daha zor kaybolur. Htc'siyi buradan kınıyoruz kaybolan siyah kulaklıklar istemiyoruz :D

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
one x 'in beyazdı ama yıne de kayboluyordu :D bu htc nın kulaklıklarında bi problem var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam ben 3 gun once aldim cihazi, kulak ici kullanmayi sevmedigim icin kulakligini kullanmayi dusunmuyorum. eger hala ayni fikirdeyseniz size satabilirim.
ankarada yasiyorum.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana satsana bende kaybettim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam ben 3 gun once aldim cihazi, kulak ici kullanmayi sevmedigim icin kulakligini kullanmayi dusunmuyorum. eger hala ayni fikirdeyseniz size satabilirim.
ankarada yasiyorum.

Bende kaybettim bana sat :) istanbuldayim ama ben kargo fln hallederiz kaca satmıyı düşünürsün :)

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cevap verseydi bende alırdım htc one veya htc one x telefonların kulaklıkları kayboldu satmayı veya para karşılığında satmayı düşünenler varsa ilgilenirim

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
baska kulaklıkta denemene gerek yok htc de olmuyo oyle ıphonedekı degısmeler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaaş kulaklık tuşundan şarkı nasıl değişir bundan yaa sıtkım sıyrıldı yemin olsun birtane htc 8x kırdım buda az gidici herhalde :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaaş kulaklık tuşundan şarkı nasıl değişir bundan yaa sıtkım sıyrıldı yemin olsun birtane htc 8x kırdım buda az gidici herhalde :D