HTC One Kasa Sorunu

egecano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Bu kasa sorunu aldiginiz yerle de alakasi var. En iyisi Gidip sağlam bir yerden almak. Kiytirip Telefoncularda cok gordum bu sorunlari.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu 14/06/2013 de verdim teleservise bugüm 11/07/2013 bakınca telefon yeni girmiş gibi gözüküyo böyle bi dolandırıcılık yapmaları mümkün mü elimde form var

byrm19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatan'dan aldım orası da mı kıytırık yer :) Yerle alakalı bir şey varsa oda destek yoksa hepsi aynı çihaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HTC Türkiye'den bir arkadaşla konuştum bu kasa açıklıklarının ne olacağını sordum. Global olarak 2 mm açıklık normal diyor. Daha fazla açıklık varsa cihazda değişimi mutlaka yapılacaktır diyor.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
satın alınan yer ile alaksı yok Htc ve Teleservis müşteri memnuniyeti sıfır asalak ve embesillerin çalıştığı bir firma olmasından kaynaklı

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o arkdaşın bence 2 mm ne kadar ediyor bunun farkında değil.7 yıl önce aldığım takoz nokia 6630 da bile hala 1 mm açık yok.

byrm19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o arkdaşın bence 2 mm ne kadar ediyor bunun farkında değil.7 yıl önce aldığım takoz nokia 6630 da bile hala 1 mm açık yok.

doğrusu 0.2 mm olacaktı. ayrıca benim telefonda yarın 20 iş günü oluyor. Perşembe günü Tüketici haklarına başvuracağım. Nasıl oluyor bu iş sen başvurdun galiba? Telefonu Vatan'dan aldım. Servisine Teleservice bakıyor. Hangisini adına şikayetçi olacağız? Nasıl nereden olacağız?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonda da gün ışığında ekran çizgileri belli oluyo, video izlerken oyun oynarken ana ekrandayken bariz belli çizgiler. sordum htc müşteri hizmetlerine değişim yapmıyolarmış, güya normalmiş full hd bi ekranda ekran çizgilerinin belli olması ne kadar normal anlam veremiyorum, bu nasıl kalitedir ya hayatımda ilk defa htc aldım ki nasıl bi hevesle almıştım ama kursağımda kaldı bu ilk ve son oldu htc..

byrm19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi aradım Teleservice'i cihaz ne durumda 20 iş günü oldu dedim cihazın değişimi onaylanmış dediler 0.2 mm den büyük açıklık varsa onaylanıyor umarım yeni gelecek cihazda da başka sorunlar çıkmaz ve HDR mikrofonlu bir cihaz gelir.

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 15 temmuzada mahkemeye verdim.adamlar 2 günlük telefonun garanti süresi bitmiş dediler.aldığım yerle gidip son görüşmemde birbirimize girdik.adamların umrunda değil.bnm kazandığım mahkeme kararı ile (umarım kazanırım) hiç bir işlem yapmdan teleserviceden parasını alacak umrunda olmaz kan emicilerin tabi uğraşmadan parasını alacak.teleservice 12 temmuzda telefonumu geri göndermiş bimeks bana sormadan telefonu aynı gün tekrar teleservice göndermiş. bu nasıl iş anlamadım.mahkeme masrafı 130 lira.bence hiç uğraşmadan verin mahkemeye.bu kenelerin yüzünden bnm zaten 130 lira telefon faturası geldi geçen ay.değişim çıksa dahi 2-3 aydır bekleyenler var değmez bence.mahkeme sonuçlarını buradan paylaşırım ne zaman biter bilmiyorum ama.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kvk garantili htc one aldım ölü piksel ve kasa sorunu vardı garantiye götürdüm ve yeni telefon verdiler bundada aynı hata mevcut ne yapsam

byrm19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teleservice de Doa bekleyen cihazlar bu hafta değişimi yapılacakmış daha önce değişim yapılan var mı?

byrm19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim Doa Cihaz bugün geldi arkadaşlar 801E HT37 serisi Kasa açıklığı falan yok 1 ölü piksel çıktı ne yapsam bilmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar kasa acıklıgı denen olay ızgaranın kenarının kagıt gırecek kadar acıklık olması ben htc yetkılı bır abıyle görusme fırsatım oldu . bu acıklık su sebebten var telı tamır edılce zaman ordan acılması ıcın tasarlanmıs yanı hata yok. ölu piksel gercegı var ama pıksel sorunu olanlar bence degıstısın bendekı sıyah ve cok sukur piksel saglam

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
benim telefonuda değiştirdiler ama aynı kasa açıklıkları yine var ekran çizgileri arada görünüyor kayboluyor bu nasıl iştir anlayamadım bir türlü dalgamı geçiyolar insanlarla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş kasa açıklığı diye bir sorun yok ki. gsmarena tanıtımında bile o açıklık var normal bişey olduğunu düşünüyorum. sırf bu yüzden teli servise verenlere de geçmiş olsun.

darknesska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim garanti kvk'dan 5 gün içinde telefonu kvk'ya verdim (5 eylül'de) en son değişim onaylanmış fakat onun üzerinden de 1 ay geçti 2 ay oldu hala telefonum gelmedi ellerinde telefon yokmuş bekliyolarmış. HTC ile görüştüm telefonun bir üst modelini isteyebilirsiniz böyle bir hakkınız var dediler ama htc one'nın üst modeli yok ki. Butterfly S var ama o da Türkiye'de yok. Yine aynı kapı ben iade isteyen ve alan arkadaşlara tabi varsa sormak istiyorum cihazın iadesini isteme gibi bir hakkım var mı?

darknesska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell Mağazadan ön siparişle telefonu aldım Ayın 6 sında elime geçti .. Alt ve üst Hoparlörlerin bulunduğu alüminyum parçalar ana kasadan ayrık duruyordu yani alttaki kasanın plastik bölümüne sıfıra sıfır oturmuyodu bu yüzden telefonun değişimini istedim Yeni bi tane gönderdiler o da bugün elime ulaştı
aynı sorun bu telefonda da var ek olarak bunun ekran kilidi tuşu içeri basık arada basında basılı kalıyor
Kullanan arkadaşlara sorum sizde böyle bi sorun var mı öneriniz ne olur iade edip farklı bi yerden mi alıyım ?
yabancı forumlarda araştırdım genel bi montaj hatasıymış dağıtılan ilk partlarda sıkıntı yokmuş

değişim istediğinde değişim cihazı ne kadarlık bir sürede gelmişti?

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bu kasa açıklıgı ölü piksel ve ekranda bu çizgiler hala varmı bende telefonu yıl başında almayı düşünüyorum yılbaşında indirime giricegini düşünüyorum bu kasa açıklıgı telefonun tamir etmek amaçlı mı yoksa yok sa bi hatamı benim bildigim htc one tamiri ekranın vakumlu tutacaklarla çıkarılıyo diye biliyordum bu sorunlar benim alıcagım telefonda olabilirmi yeni serilerde hala varmı bu sorunlar

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ekrandaki çizgiler yıllardır benim telefonlarda gördüğüm bir şey, nasıl bu kadar uzaylı muamelesi yaptınız bu çizgilere şaşkınlıkla okuyorum.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hiç bir problem teşkil etmeyecek bir kasa açıklığı yüzünden servise veriyorsunuz cihazlarınızı ve bir kere eğer açılırsa, eski rijitliğini kaybediyor telefon, tüm unibody telefonlar gibi. Boşuna kurcalıyorsunuz.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefon boşu boşuna sürünüyor size geri geliyor yapmayın etmeyin.Kasa açıklığı var ama bazılarında hata olabilir.

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zaman oldu bu sayfaya girmeyeli ama mahkeme sonucunu paylaşmak istedim.Tam 10 ay sürdü mahkemem ama ilk duruşmada kazandım.Biraz duruşma zamanı uzadı aslında.Ama hala paramı alamadım.Tabi bu birazda bizim muhteşem mahkemelerin becerisi ve işin tüm acıklarını bilen bimeks sayesinde oldu.Paramı aldıktan sonraki ilk işim tazminat davası da açmak olcak.10 ayda çözüme kavuştu ama kesinlikle pişman değilim.bnm gibi herkes yapsa bu kan emiciler kimseyi dolandıramaz.

barsbs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orada hangi seri satılıyormuş(kutunun üstünde yazıyor ht34.... gibi) aynı seri olabilir Türkiye'de de var kasa açıklığı olmayan telefonlar ama nadir Almanya'daki bütün telefonlar öyleyse o seriyi bekleyelim yeni alacaklar için.
kasasımı açık oluyo ?

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kasasımı açık oluyo ?

Artık var mı bilmiyorum ben telefonu alalı 1 yılı geçti olsa da çok küçük bir şey anca elinize alıp yakından bakınca belli oluyor ve hiçbir sorun teşkil etmiyor. Kafaya takmakla alakalı ama artık sanmıyorum eskisi kadar yaygın değildir.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Zaten davaların %90 ı tüketici lehine sonuçlanıyor geçmiş olsun.