HTC ONE+ 2014 Amiral Gemisi Muhtemel Özellikler

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hTC Bence Snapdragon 805 Koymakta Zorlanır,Zaten Maddi Durumlar Çok İyi Değil.Koyarsa Zaten Müthiş Bir Alet Olur.2 GB Ram Yeterli Fakat Bazı Meraklılar Fazla Abartanlar Olur.Sense Arayüz'üne Zaten Bir Şey Diyemem Gerçekten Kaliteli Olduğunu Hissettiriyor.Beats Audio İle Zaten Ayrıldılar hTC One Max'tan Önce.Zaten Beats Audio Çok Fazla Bir Şey Kazandırmıyordu ki O Bir Ekolayzer Ayarıydı Bilenler Bilir.Ama Ses Kaliteli Çıkıyordu.Boomsound Ses Sistemi Çıktı Gerçekten Çok İyi Stereo Hoparlör'ler.hTC One İle Devam Edilirse Kasa Çok Business Bir Telefon Görünür.Mesela hTC One Mini Gibi Köşeleri Plastik Değil,Tamamı Alüminyum.hTC One Max'te Büyük Bir Hata Yapmıştı.Bunda Olmasın

defas59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizce tahminen ne zaman çıkar bu telefon ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sizce tahminen ne zaman çıkar bu telefon ?

Söylentilere göre erken çıkmayacak. HTC ya M8 için biraz bekleyecek bu arada piyasayı boş bırakmamak için M7.5 kod adlı cihazı piyasaya sunacak. Belki bu M7.5 değil M8 de olabilir ama asıl M8'in çıkması bu yılın 2. yarısını bulur. Hatta sene sonuna bile sarkabilir.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
4 mpx UltraPixel olarak çıkacak cihaz cidden One+ olacaktır. Nitekim serinin devamının yani Maximus 8'in One+ adıyla çıkacağına kimse inandıramaz beni :) Beklentim One üzeri 2, yani One'ın karesi daha sonraki yıllarda küpü, 4. dereceden One şeklinde serinin devam etmesi. :)

One Max ekran testlerinde çok başarılı, umuyorum bu başarıyı daha da arttırırlar. Benim One, ilk serilerden olduğu için ekranı çok soluk (Yeni serilere göre).

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ya arkadaslar sizler neyin kafasindasiniz tartisiyorsunuz ,herkes begendigi telefonu alir kullanir ,bunun icin kimseye hakaret ve öfke beslemenin ne anlami var ben htc vario 2, htc touch hd ,htc hd2,htc one x , telefonlarini kullandim ,belki bir cogunuzun ozaman nokia kullaniyordu ,sonra bir dönem lg optimus g kullandim ,ve sunu deyim lg kesinlikle kötü degildi hatta acik söyleyim ,kullandigim htc lerden cok daha hizliydi . övmek icin digerini kötülemek aslinda kisisel bozuklugunun sebebidir ,ha ben sunu söyleyim ben lg optimus g yi esime verdim su an htc desire c kullaniyorum ,telefon yavasliligina ve beni deli etmesine rahmen ,htc sanki benim telefonum hissini veriyor ,yani herseyi hiz olarak düsnmeyin bazi seyler duygusaldir ,htc nin arayüzü bence cok hos uygun, lg nin kendi arayüzü bana göre degil,htc sanki kisiye sen özelsin ifadesini veren iconlari kullanimi dizilimi cok proffesyonelce , yani hangi telefonu seviyorsaniz aliniz kullaniniz ,her telefonun kendine gözel yönü vardir saten üst sinif telefonlar ,bir birine denktir ,ama ordan fakir beyinli elma kafali cikip su essekligi yapmasi cok komiktir iphone yi zenginler androidi fakirler alir ,essek herife söyleyin essege Altin semer vursanda essek essektir , bu arada ben ata binerim :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kim çıkardı bu fanboy kelimesini arkadaş?
Yaşanan tartışmalara bak ya..

Hay bu "benim malım kıymetlidir" kavramını çıkartanın kafasına taş düşsün emi.. Gerçi garibim her kimse "elindekinin kıymetini bil, hep komşunun çimine bakma" demek istemiş ama, olmuyor işte.

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Htc nin bu yilki amiral cihazini merak ediyorum acikcasi cunki Htc nin telefon dizaynini begeniyorum. Htc one cok guzel bir cihazdi eksiklikleri olsada hosuma gidiyordu, ekran, kullanim, ve dizayn htc lerde hosuma giden özellikler.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
HTC tasarımı güzel fakat Z1 gibi ön paneldeki çerçevelerden 3.2 ınch telefon çıkıyor :D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
htc mi kaldı yaw ha battı ha batacak htc one da 1 milyon satmışlar umarım bunu da 500bin satarlar azalarak biterler elin tayvanlısını yere göğe sığdıramıyor bebeler.
Laf olsun yorumu olmuş, HTC One 5 milyon barajını senenin ortasında geçmiş. Amerikadaki no-name cihazların üretimini de kendileri yapıyor. Yani hisse değeri düşer artar ancak HTC batacak bir firma değil ;)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Laf olsun yorumu olmuş, HTC One 5 milyon barajını senenin ortasında geçmiş. Amerikadaki no-name cihazların üretimini de kendileri yapıyor. Yani hisse değeri düşer artar ancak HTC batacak bir firma değil ;)
Tayvan hükümeti batmasına izin vermezki ülkedeki 3-5 büyük firmadan biri