HTC M9 mu LG G4 mü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ikisi arasında kaldım. m9 un bataryası aşırı ısınıyor diye şikayetler var. başka marka düşünmüyorum bu ikisinden hangisini önerirsiniz niçin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

İki cihaz arasinda kolay bir secim yapabilirsiniz basarili olduklari alanlar farkli.

Sizin icin onemli olan kriter oyun oynamak ise, kasa malzeme kalitesi iyi olsun diyorsaniz one m9 tercih edebilirsiniz.

Sizin icin onemli olan kriter kamera performansi, ekranin verdigi performansin iyi olmasi ise lg g4 u tercih etmelisiniz.

Bu arada oyun oynamak konusunda su acijlamayida yapmak istiyorum. Oyun oynamak icin m9 alin dedim. Lg g4 oyun oynatmaz demek degil bu. Sadece iki cihazi yan yana alip kiyasladigimizda cikan sonuc bu. Suan icinde lg g4'de htc m9'da butun yuksek grafik isteyen oyunlari guzelce oynatabiliyor. Bu durum ilerde lg g4 icin biraz daha zor ulucak. Cunku 2k ekran gibi bir yuk var islemcinin uzerinde. Buda ister istemez oyun performansinda kirpmalara neden oluyor. Ama dedigim gibi bu sorun suan icin degil ilerleyen zamanlarda olusur oda yuksek cozunurlukte yuksek grafik isteyen oyunlarda olur. Her oyunda olmaz. Aklinizda yanlis dusunceler olusmasin. Beklentiniz hangi yonde ise basarili oldugu yonleri belirttim ona gore bir tercih yapabilirsiniz.

nrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok teşekkür ederim

dieselhazza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M9 al pil omru daha uzun olur. Yanlis anlamayin G4 daha iyi bir telefon ama oyun icin pil omru daha iyi m9 nin. Ama. Diyorsan pil sorun olmaz o zaman hic düşünmeden G4 al derim