- Reaksiyon puanı
- 2,162
Htc kullanıcıları, bu başlık altında toplanıyor, fikir alışverişi yapıyor...
one s almayı düşünüyorsan imkanın varsa yurt dışından getirtmelisin bence. s4 işlemcili one s ler harika inceleme fırsatım oldu.ekranı s2den kaliteli geldi. türkiyeye gelen one s lerden inceleyemedim ama 1620 mah batarya o işlemciye yetmez telefon da çok ısınır diye düşünüyorum.bu grupta hiç heyecan mı yok, marka bağımlılığı mı yok, yoksa hiç sorunları mı yok;
çözemedim!
bunu şunun için yazdım buraya...
hani şu çıkan one s modelini alma gibi bir niyetim vardı eskilerden... fakat bir modeli almadan önce, o modelle ilgili teknoloji forumlarında yazılan yazıları da mutlaka okur, fikir sahibi olmağa çalışırım.
burada bu konuyu görünce dalıverdim ya, ı ıh...
çıt yok...
one s almayı düşünüyorsan imkanın varsa yurt dışından getirtmelisin bence. s4 işlemcili one s ler harika inceleme fırsatım oldu.ekranı s2den kaliteli geldi. türkiyeye gelen one s lerden inceleyemedim ama 1620 mah batarya o işlemciye yetmez telefon da çok ısınır diye düşünüyorum.
haklısın iyi güzel samsunga kafa tutacak telefonlar yapıyosun harika işlemcilerle donatıyosun, e bu işlemcileri de başka firmalara kaptırmaman lazım ki öncü akıllı telefon firmalarındansın. kaptırırsan işlemciyi başkasına kalırsın böyle ortadabu yüzden vazgeçtim zaten. one x'in boyutu biraz fazla geldi yoksa onu alacaktım. da, artık külliyen vazgeçtim...
vazgeçtim çünki, bu firmaya kızdım. çünkü bu ülkeye babalarının çöplüğü muamelesi çekiyorlar.
malı defolu mu çıktı, vaad ettiği özelliklerde bir arıza, eksiklik mi oldu, onu buraya kakalıyorlar, ama avrupa, amerikaya en iyisinden gönderiyor. halbuki ben onların ödediğinden nerdeyse iki kat fazla ödemek durumunda kalırken, üstelik bir de malın adisini almağa mahküm ediliyorum.
ben de bu durumda, madem öyle işte böyle diyorum ve almıyorum. nitekim one s modelleri türkiyede beklenen, tahmin edilen satış rakamlarının yarısına bile ulaşmıyor.
iyi de oluyor. ciddi hiçbir firma tükürdüğünü yalamaz.
samsung ve apple bu yüzden bu ülkede her zaman lider olarak kalacaktır.
S4lü modeller bir kaç aya gelebilir bence.
hiç zannetmiyorum, eğer öyle olsaydı, bir açıklama yapar, bu aksaklıktan dolayı özür diler, daha sonra şartlar müsait olduğunda bu eksikliği giderebileceklerini söylerlerdi mutlaka...
kaldı ki buna ait hiçbir emare, hiçbir ümit ışığı olabilecek bir durum da yok şu ana kadar.
Benim bildiğim samsungla s4 işlemci üretim için anlaşma yapıldı, belki yanlış anlamışımdır.
ama s4 işlemci qualcom'a ait bir marka. samsung'un ürettiği işlemci eqinoks, bildiğim kadarıyla...
bu grupta hiç heyecan mı yok, marka bağımlılığı mı yok, yoksa hiç sorunları mı yok;
çözemedim!
bunu şunun için yazdım buraya...
hani şu çıkan one s modelini alma gibi bir niyetim vardı eskilerden... fakat bir modeli almadan önce, o modelle ilgili teknoloji forumlarında yazılan yazıları da mutlaka okur, fikir sahibi olmağa çalışırım.
burada bu konuyu görünce dalıverdim ya, ı ıh...
çıt yok...
htc nin bataryası iğrenç. incredible s kullanıyorum. batarya %25 civarındayken gece yatıyorum, sabah kesinlikle telefon kapanmış oluyor. kaç defa bu sebepten alarmı çalmadı ve işe geç kaldım.
telefonu %100 olarak şarjdan çıkardığım anda %99'a düşüyor ve geri sayım cihazı gibi düşmeye devam ediyor.