Htc hd2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alabula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
HTC Windows Mobile tabanlı amiral gemisi HD2 modelini güncelledi. Detaylar ve güncelleme bağlantısı yazımızda.

Tayvanlı üretici HTC'nin Windows Mobile'lı akıllı telefonlar kategorisinin tepesinde yer alan mobil cihazı HD2 için yeni bir güncelleme yayınladı. Bir süre önce Windows Mobile 7'ye ücretsiz güncellenebileceği müjdesi verilen cihazın, yeni sürümünde bilinen ve kullanıcılar tarafından raporlanan hatalar ile performans sorunları giderilmiş.

HTC-HD2_haber1263252269.jpg

Ayrıca sim kayıtları konusunda önceki ROM'da sorunlar yaşayan cihaz, bu problemlerden de arındırılmış durumda. Artık sim kartta kayıtlı telefon numaralarına kolayca erişmek ve sim kart belleğine yeni kayıt yapabilmek mümkün hale geliyor. Bunun yanı sıra Microsoft Exchange server üzerinde de küçük düzenlemelerin yapıldığı belirtilmiş. Bu sayede farklı rehber guruplarının yönetimi daha kolay hale gelmiş durumda. Detaylı bilgiye ve güncellemenin indirme bağlantısına burada yer alan resmi HTC web sayfasından erişebilirsiniz.

:: Cihazınızda karşılaştığınız sorunları SDN forumlarında paylaşın.

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Gelsede alsak :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Başlıkta süpermiş ya :D Sırf konuyu merak ettim diye girdim içeri telefon çıktı :)

Telefonda güzel birşeye benziyor.Umarım pahalı olmaz..

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Güzel telefon,fiyatı ne kadar olur acep :)

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Google Nexus One' ye kitlendim gözüm başkasını görmüyo:tt1:

eavsar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ,
ben karşılaştığım problemi sizlerle paylaşmak istedim.
Ben HTC com dan ofice 2007 outlook u detekleyip desteklemediğini sordum onlarda desteklediğini bana bildirdiler , sonra gittim makinayı aldım bir baktım sadece cep telefonu ve iş elefonunu destekliyor güncelliyor , senkronize ediyor ama diğer kısımları senkronize etmiyor , birde nokianın pc suit i gibi senkronize edince kaç veriyi hangi bölmeleri senkronize ettiğini göstermeyen aktif sync diye bir programı var bence çok geri de kalmış ama bir defa almış bulunduk .
bunu htc ye bildirdim hemen yeni güncellemeye bunları ekleyelim dediler ama bakalım ne kadar bekleyeceğiz.