Htc desire c aldım

Beeroftheyear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
uzun zamandır forumdayım ve gören görmüştür android telefon araştırıyordum. htc desire c aldım. şarj konusunda endişeli çok kişi gördüm. ben bir günde 100 sms atıyorum, en az 1-2 saat internete giriyorum. yeni aldığım için güncellemeleri yapıp 5-10 uygulama yükledim ve 1 saat falan indirdiğim oyunları oynadım.(sabah 9da açmıştım teli, incelemek için video falan da çektim.) şarjı şu an hala %9 kaldı yazıyo bitmedi. sormak istediğiniz soruları yanıtlayabilirim

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Hayırlı olsun.Bende de Desire C var. :)

Beeroftheyear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
siyah :) en garanti silikon kılıfla istediğim rengi veririm heralde :) bu arada screenshot nasıl alıyoruz?

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hayırlı olsun (:

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle hayırlı olsun :) Ekran kalitesi nasıl? Yani pixeller fazla belli oluyor mu? Parlaklık falan iyi mi? :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
evet bende kullanıyorum 3 aydır. Hayırlı olsun HTC Desire C ile sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım.

Aldığım zaman 3 gün gidiyordu şarjı 130a yakın program yüklü şuan şarj 1 gün gidiyordu.

Deneyimlerim sonucu Mobil şebekeyi yani inteneti kulanmadığınız zamanlar kapatın ve wifiyide. Ekran ayarlarından otomatik er-kran parlaklığını kapatın ve kısın şarj daha uzun gidiyor.

Beeroftheyear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle hayırlı olsun :) Ekran kalitesi nasıl? Yani pixeller fazla belli oluyor mu? Parlaklık falan iyi mi? :)
teşekkürler, ekran kesinlikle çok iyi, 3.5" yazılar falan çok keskin istediğin kadar zoom yap, beklentimin üstünde görüntü olarak. kamera 5mp yeterli seviyede :)

BOSSTAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende daha 3 gün önce aldım telefon gayet iyi 600 mhz işlemci için android 4.0 Ics cok iyi optimize edilmiş.Kırmızı renk aldım acaba kılıfı ne renk alsam?Kamerası da gayet iyi ama en muhteşemi de Htc nin Sense arayüzü, bu fiyata Sony Experia Miro alabilirdim özellikleri çok benziyordu,fazlası 800 mhz işlemci ve led flash dı ama yine ben telefona launcher yükleyerek sense arayüzü kullanacaktım yine telefon kasıcaktı ;) bence iyi seçim yaptım.Sizce ne renk kılıf(slikon) almalıyım

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bende daha 3 gün önce aldım telefon gayet iyi 600 mhz işlemci için android 4.0 Ics cok iyi optimize edilmiş.Kırmızı renk aldım acaba kılıfı ne renk alsam?Kamerası da gayet iyi ama en muhteşemi de Htc nin Sense arayüzü, bu fiyata Sony Experia Miro alabilirdim özellikleri çok benziyordu,fazlası 800 mhz işlemci ve led flash dı ama yine ben telefona launcher yükleyerek sense arayüzü kullanacaktım yine telefon kasıcaktı ;) bence iyi seçim yaptım.Sizce ne renk kılıf(slikon) almalıyım
Kılıf alacaksan ne diye kırmızı aldın ki? Sense arayüzünden bıkacak root edip custom rom yüklemek için gün sayacaksın, 3 ay veriyorum o da en fazla :D Flashın önemi de olur muhakkak ilerde. Neydi yani +150tl falan mıydı da koymuyorlar flash anlamıyorum :hammer:

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kılıf alacaksan ne diye kırmızı aldın ki? Sense arayüzünden bıkacak root edip custom rom yüklemek için gün sayacaksın, 3 ay veriyorum o da en fazla :D Flashın önemi de olur muhakkak ilerde. Neydi yani +150tl falan mıydı da koymuyorlar flash anlamıyorum :hammer:

telefon kırmızı ise kılıfı beyaz al

BOSSTAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kılıf tamamen telefonun kasasını kapatıyor zaten telefonun rengi önemli değil yani, muhtemelen beyaz alıcam ayrıca screen host almak için kilit tusuna basılı tutup home tusuna basıyoruz tabi orginal rom benimkisi.Yok ben rom falan yüklemem tefona sakat işler bunlar.Siz tefeonlarınızı kaç tl ye aldınız?Aranızda Htc desire ce red kullanan varsa ne renk kılıf kullanıyor.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yani kullanılabilir veya da alınabilir diyorsunuz öyle mi?

Orta segmentte en iyi midir?

Ben de telefon alacak ama karar veremeyenlerdenim :)

BOSSTAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani kullanılabilir veya da alınabilir diyorsunuz öyle mi?

Orta segmentte en iyi midir?

Ben de telefon alacak ama karar veremeyenlerdenim :)
Butçeniz Nedir? Telefon gayet kullanışlı ve orta seviyede bir telefon.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aslında bütçe biraz düşündürücü. Ben 700-800 tl ye kadar diyeyim.HTC Desire X var bir de.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kılıf tamamen telefonun kasasını kapatıyor zaten telefonun rengi önemli değil yani, muhtemelen beyaz alıcam ayrıca screen host almak için kilit tusuna basılı tutup home tusuna basıyoruz tabi orginal rom benimkisi.Yok ben rom falan yüklemem tefona sakat işler bunlar.Siz tefeonlarınızı kaç tl ye aldınız?Aranızda Htc desire ce red kullanan varsa ne renk kılıf kullanıyor.
Ayrıca diye belirttiğin kısım çok saçma her telefonda var artık o özellik :D 750tlye aldım ben telefonumu mesela (C değil S) .. Neyse tavsiyem kılıfa para yatırma 60-70 liraya kılıf alıyorlar ama bütün gün elin değiyor sırf mikrop! 5 liraya siyah falan silikon kap al. Beyaz alırsan sararır ama dediğim gibi temizlik açısından ayda bir değiştir en fazla. Delikli kılıflar her zaman daha hoştur full kapatan ;)

BOSSTAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca diye belirttiğin kısım çok saçma her telefonda var artık o özellik :D 750tlye aldım ben telefonumu mesela (C değil S) .. Neyse tavsiyem kılıfa para yatırma 60-70 liraya kılıf alıyorlar ama bütün gün elin değiyor sırf mikrop! 5 liraya siyah falan silikon kap al. Beyaz alırsan sararır ama dediğim gibi temizlik açısından ayda bir değiştir en fazla. Delikli kılıflar her zaman daha hoştur full kapatan ;)
dostum üst kısımda arkadasın biri bu telefonda nasıl screen host alındığını sormuş onun için ondan bahsettim saçma değil yani ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flashı yokmuş bi sorun yaratıyormu bende almayı düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende alacağım ama ayarlarını nasıl yapacağım bilmiyorum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun işlemcisi biraz düşük gibi geliyor bana oyunlarda felan kasma yapıyor mu vaya çok ağır oyunlar dışında yükleyemediği oyun felan varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende c almayı düşünüyorum ama 600lük işlemci az gelirmi diye düşünüyorum?oyun performansı nedir telefonun ben oyun için alıcam?