HTC Desire 820 vs HTC One E8

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dnzckrhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnzckrhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
1 ay içerisinde yeni bir telefon alacağım ve bu konuyu açma sebebim de bu 2 model arasında karar veremediğim için fikirlerinizi almak istememdir.
2 telefonda benim için gayet tatmin edici özelliklere sahip.
Alacağım telefonun beni 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Peki bu durumda snapdragonun 64 bitlik 615'ine sahip Desire 820 mi yoksa snapdragon 801'e sahip One E8 mi daha iyi olur (E8 bildiğim kadarıyla 32 bit). 3-4 sene kullanmayı planladığım için çıkan lollipop sürümünün 64 bitte daha iyi performans göstereceği belirtiliyor. Bu konuda ne gibi yorumlarda bulunabilirsiniz.
Önerilinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
820'yi Anneme doğum günü hediyesi olarak alıcaz biraz araştırdım 64 bit olması ve lollipop ile uyumlu olması uygulamalarda ve normal kullanımda tatmin edici performansa sahip olucağını düşünüyorum.

Bir yandan E8'de güçlü bir telefon kısaca her iki telefonda iyi, S615 hakkında araştırma yapmadım şimdi bilmeden bir şey söyleyemem ama 801'de güzel işlemci.

Her iki telefonda iyi bence zevkimize göre hangisi daha cazip geliyorsa ona göre tercihimizi yapmamız lazım.

Bence E8 daha iyi bir telefon diye düşünüyorum tabi 820'nin işlemcisini araştırmam lazım bilgim hiç yok.

E8 yanlış hatırlamıyorsam One serisinden olduğu için güncelleme desteğide desire 820'ye göre daha çok olucağını düşünüyorum ve daha hızlı bakalım.

Nyks o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
One serisinden olduğu için e8 tercihimdir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Mesaj atmışsınız buradan yazayim.
Snapdragon 801 olmasi 64 bit olmasindan cok daha önemli Apple 64 bit cikardi 1.5 yil oldu daha doğru dürüst uygulamalar geçmedi ki Androidde bu olay daha uzun süre alacaktır. O bakimdan her konuda üstün olan htc one e8 almaniz yerinde bir karar olacaktır.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Snapdragon 801 olmasi 64 bit olmasindan cok daha önemli Apple 64 bit cikardi 1.5 yil oldu daha doğru dürüst uygulamalar geçmedi ki Androidde bu olay daha uzun süre alacaktır. O bakimdan her konuda üstün olan htc one e8 almaniz yerinde bir karar olacaktır.
Androiddeki uygulamaların 64bite göre yazılması uzun süre alacaktır Appleda bile henüz oturmuş durumda değil

dnzckrhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
820'yi Anneme doğum günü hediyesi olarak alıcaz biraz araştırdım 64 bit olması ve lollipop ile uyumlu olması uygulamalarda ve normal kullanımda tatmin edici performansa sahip olucağını düşünüyorum.

Bir yandan E8'de güçlü bir telefon kısaca her iki telefonda iyi, S615 hakkında araştırma yapmadım şimdi bilmeden bir şey söyleyemem ama 801'de güzel işlemci.

Her iki telefonda iyi bence zevkimize göre hangisi daha cazip geliyorsa ona göre tercihimizi yapmamız lazım.

Bence E8 daha iyi bir telefon diye düşünüyorum tabi 820'nin işlemcisini araştırmam lazım bilgim hiç yok.

E8 yanlış hatırlamıyorsam One serisinden olduğu için güncelleme desteğide desire 820'ye göre daha çok olucağını düşünüyorum ve daha hızlı bakalım.

Yorumun için teşekkür ederim..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sanırım dediğin gibi E8'i alacağım. Teknosa da 1499 gibi uygun bir fiyattan satınca kaçırılmaması gerekiyor sanırım.
Teşekkürler..