Htc Desire 820 mi LG G2 mi Nexus 5 mi ?

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Merhabalar forumdaşlar :)
Bu haftasonu telefon alacağım ama hangisi karar veremedim.Gönlüm 820'de gibi ama Nexus ve G2 de harika telefonlar.Sosyal medya ağırlıklı kullanacağım telefonu ama bol bolda oyun oynarım ha tabi birde çok fotoğraf çekeceğim.
Bu 3 telefon dışında tavsiyeniz varsa eğer 1400 TL'yi geçmesin, daha üstüne çıkamam malesef.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Soylediklerine gore 820 gayet iyi bi secenek ancak nexus un kamerasi seni tatmin ederse gidip nexus almalısın

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus u bende düşünüyordum bir ara ama pil performansı tatmin etmez ve kamerası g2 ye oranla biraz kötü gibi sana kalmış bnce bu saatten sonra nexus tercih etme belki başkaları önerebilir ama herkesin fikrine kimse karışamaz 820 de iyi bir telefon

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Nexus u bende düşünüyordum bir ara ama pil performansı tatmin etmez ve kamerası g2 ye oranla biraz kötü gibi sana kalmış bnce bu saatten sonra nexus tercih etme belki başkaları önerebilir ama herkesin fikrine kimse karışamaz 820 de iyi bir telefon

Fikriniz için teşekkürler :) 820 alacağım gibi gözüküyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde One E8 varmış.O nasıl bir telefon acaba ? Bilen kullanan var mı ?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
820 hakkında pek fikrim ama Nexus 5 mi G2 dersen G2 derim.
Nexus'un kamera,pil ömrü her şeyi vasat tek artısı daha stabil ve hızlı güncelleme diğer Androidli telefonlara göre. G2 ise kamerası Nexus'dan daha iyi ve ek olarak pil ömrü çok daha uzun.

Benim tavsiyeme gelirsek 1400 falan paralel ithalat düşürsen LG G3 32 GB yada Htc one m8 alabilirsin

G3 32 GB 3 GB RAMli 1300 küsür seviyelerinde http://www.n11.com/arama?q=lg+g3 yada http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d855-g3-32-gb-akilli-telefonu-160336836
HTC One M8 http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/gumus-htc-one-m8-garantili-156778494 1500-100 puan vererek 1400e geliyo

Tabi daha detaylı araştırırsan garantili daha düşük fiyata alabilirsin ama saydığın modelleri bu saatten sonra alma bence. Dediğin fiyata G3 alabiliyosun zaten G2 niye alasın ki yada kampanya indirimli ürün bulursan HTC One m8'de alabilirsin 1350ye 1400e rahat.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında xperia z2 de 1400 tl ye bulabilirsin eğer bulursan xperia z2 den başkasını düşünme derim

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
820 hakkında pek fikrim ama Nexus 5 mi G2 dersen G2 derim.
Nexus'un kamera,pil ömrü her şeyi vasat tek artısı daha stabil ve hızlı güncelleme diğer Androidli telefonlara göre. G2 ise kamerası Nexus'dan daha iyi ve ek olarak pil ömrü çok daha uzun.

Benim tavsiyeme gelirsek 1400 falan paralel ithalat düşürsen LG G3 32 GB yada Htc one m8 alabilirsin

G3 32 GB 3 GB RAMli 1300 küsür seviyelerinde http://www.n11.com/arama?q=lg+g3 yada http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-d855-g3-32-gb-akilli-telefonu-160336836
HTC One M8 http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/gumus-htc-one-m8-garantili-156778494 1500-100 puan vererek 1400e geliyo

Tabi daha detaylı araştırırsan garantili daha düşük fiyata alabilirsin ama saydığın modelleri bu saatten sonra alma bence. Dediğin fiyata G3 alabiliyosun zaten G2 niye alasın ki yada kampanya indirimli ürün bulursan HTC One m8'de alabilirsin 1350ye 1400e rahat.

Hocam paralel ithalata sıcak bakmıyorum pek.İndirimlerde 1400 1300 arasına düştüğünü görmüştüm G3'ün.Eğer o şekilde bulursam alırım ama onun dışında almam.Birde One M8'in plastik kasalı modeli One E8 var belki onu da alabilirim.Biraz baktım işlemci ekran kartı vs. aynıymış, sadece kasası plastikmiş birde biraz kameradan kısmışlar sanırsam.Yorumunuz için teşekkürler. :)

Aslında xperia z2 de 1400 tl ye bulabilirsin eğer bulursan xperia z2 den başkasını düşünme derim

Sony'in telefonlarını pek bilmiyorum.Biraz daha açabilir misiniz ?

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam paralel ithalata sıcak bakmıyorum pek.İndirimlerde 1400 1300 arasına düştüğünü görmüştüm G3'ün.Eğer o şekilde bulursam alırım ama onun dışında almam.Birde One M8'in plastik kasalı modeli One E8 var belki onu da alabilirim.Biraz baktım işlemci ekran kartı vs. aynıymış, sadece kasası plastikmiş birde biraz kameradan kısmışlar sanırsam.Yorumunuz için teşekkürler. :)

Xperia z2 metal telefon arkasi cam tasarimi felan eline aldiginda premium hissi verir cok saglamdir su gecirmez sarjlarida cok uzun gider islemciside iyi android lolipopda geldi kasma felan yapmaz kamerasida cok iyi cekiyo lg g3 den felan daha iyi bi telefon

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

G3 32 GB'lık Türkiye garantili o fiyatlara almak istersen eğer 1 ay bekle G4 tanıtılcak haliyle düşücek. Kredi kartında varsa 100 TL de puan veriyor dediğin fiyat aralığına geliyor haliyle. Z2'ye gelirsek şarjı G3'ten çok daha fazla gidiyor malzeme kalitesi daha iyi ama kamera olarak kötü üstte arkadaş daha iyi demiş ama kesinlikle iyi falan değil onun dışında zevkine kalmış.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G3 32 GB'lık Türkiye garantili o fiyatlara almak istersen eğer 1 ay bekle G4 tanıtılcak haliyle düşücek. Kredi kartında varsa 100 TL de puan veriyor dediğin fiyat aralığına geliyor haliyle. Z2'ye gelirsek şarjı G3'ten çok daha fazla gidiyor malzeme kalitesi daha iyi ama kamera olarak kötü üstte arkadaş daha iyi demiş ama kesinlikle iyi falan değil onun dışında zevkine kalmış.
Kamerada sadece pembelesme sorunu var onun disinda gayet iyi cekiyo lg g3 arka kamerada bi tik daha onde olabilir ama on kamerasi z2 nin daha iyi

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kamerada sadece pembelesme sorunu var onun disinda gayet iyi cekiyo lg g3 arka kamerada bi tik daha onde olabilir ama on kamerasi z2 nin daha iyi

Demin "çok iyi çekiyo g3'ten" falan diyodun :D
Sadece pembeleşme değil gece fotoğraflarında kumlanmalar ve grenli fotoğraflar çekiyor Xperia serisi zaten kamera olarak rakiplerine göre geride bunu herkes biliyorda fanboylarına göre en iyi çekiyor. :lol:

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bence one e8 tercih etmelisin yada fiyatı uygun bulabilirsen hepsinden daha güzeli sony xperia z3 compact.

Saydığın telefonlara kıyasla bakıldığında 1400 liraya one e8 hepsinden daha üstün ve güzel kamerası 13 mp sadece duo kamera değil o kadar.

Ayrıca sony nin kamera sorununa gelicek olursak karanlıkta kumlanma gibi sorunlar z3 ve z3c giderilmişti bayağı bir gelime olmuştu diye biliyorum bu açıdan.Ama sen gende araştır.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Demin "çok iyi çekiyo g3'ten" falan diyodun :D
Sadece pembeleşme değil gece fotoğraflarında kumlanmalar ve grenli fotoğraflar çekiyor Xperia serisi zaten kamera olarak rakiplerine göre geride bunu herkes biliyorda fanboylarına göre en iyi çekiyor. [emoji38]
Ben kamerası icin demedim genel anlamda g3 den iyi dedim yanlış anlaşılmasın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G2 yi ele ekrani cok hassas. Nexus 5 inde sarji zimk diye bitiyor. 820 guzel telefon, xperia z2 yede bak bence. Gece kamerasi biraz geride ama sarj performansi ve malzeme kalitesi iyi. Ara yuzude hizli.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Yorumlarınız için teşekkürler :)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Konuda adı geçen bütün telefonlar çok iyi aslında. Geçen gün 820 yi elime alma imkanım oldu. İnanılmaz bi premium hissi var. Ekran akşam vakti parıl parıl parlıyordu. Koskoca ekranı var begendim yani telefonu. E8 demissin. Kesinlikle mantıklı. M8 den tasarım ve donanim. Bazında birkaç farkı var sadece. Z3c demisler. Küçük ekran istersen öneririm. Ama öncelikli e8 ve 820 bence. Alacağın yere git ve ikisini de eline al öyle karar ver.

ege35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlla sıfır olmak zorunda mısın ? 2.el meizu mx4 pro lar var o fiyata sahibinden.com da bakabilirsin

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Açıkçası meizu mx4 alamayacak olsam lenovo vibe x2 alirdim. Dediğin cihazlar biraz eskidi maalesef.
Lenovo vibe x2 32 gb dahili hafizasi ve donanimi ile ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Tasarim olarak da çok hos ve en son fiyatinda indirime gidildi 1199 tl oldu

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Acelesi yoksa bekle Z4 çıksın da diğerlerinin fiyatları düşsün, hem Xiaomi de giriş yapacak Hazirana doğru.(inşallah :S)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende Nexus 5 var çok güzel telefon fakat sıkılma ihtimalin yüksek 10 Ekimde bu telefonu aldım ve 2 gün önce Cyanogen Mod 12 kurdum daha da güzel oldu. Ama şimdi alınır mı artık dersen, alınmaz. Xperia Z2 ithalatçı garantilş 1299 TL'ye kadar düştü. Yada Berkin abinin sevdiği telefon ve küçük bişey istiyorsan Z3 Compact. Tabi fiyatına göre istediklerin değişir. HTC ONE E8 güzel de şimdi bu yaz bayağı telefon piyasaya çıkacağı için bir önceki amiral gemileri dediğimiz en iyi telefonların fiyatları düşecek. Yani ona göre karar ver.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Desire 820 öneririm ben de.

N5'in kamerası iyi değil bunu bil.

D820'nin ön kamerası ise bu üçü arasında en iyisi.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Yorumlar için teşekkürler :) Bu h.sonu alacağım bu arada telefonu ertelemek zorunda kaldık.E8-Desire 820 yada G3 düşünüyorum. [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] abi Lenovo'ya pek güvenmiyorum telefon konusunda malesef.Telefonla ilgili biraz daha bilgi verebilir misin ?

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Note 3 aldım.Herkese teşekkür ederim.Biraz geç oldu söylemek için kusra bakmayın.Bilgisaylar bozuldu,telefondanda giremiyorum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar hic bisekilde 820 yi onermiyorum suan kullaniyorum kullanmagm halde sarji kendiliginden dusuyo kamerasi berbat aldgma cook pisman oldum ve htc yi daha sonra satmaya kalktiginizda gercektn cok zarar ediyosunuz lg g2 bence en iyisi iyi geceler :)