Htc ChaCha mı? Sony Ericsson Xperia mini Pro mu ?? Yoksa Pne 5 mi(sahte ıphone)

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evett arkadaşlar aslında ıphone 5 alacaktım eylül ekim gibi 5s çıkacağını öğrendim ve 5 si bekleyeceğim fakat elimdeki telefon Samsung Corby ve beni artık tatmin etmiyor zaten edemez de :D :D :D bu yüzden beni 5 ay idare edecek bir telefon arıyorum. Bunları araştırdım fakat Htc ChaCha ve Xperia Mini Pro arasında kaldım daha farklıda olabilir ama fiyatı 450 yi aşmasın xperia mini pronun fiyatını bilmiyorum . ama eğer 450 den fazlaysa Phone 5 (sahte ıphone 5) te olabilir sizce hangisi ??

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Şimdi çin malını bir kere es geç para vermeye değmez.Diyorsun ki 5s çıkınca s alacağım o zaman 5 ay için para harcamaya ne gerek var? Corby seni ne anlamda idare etmiyor yada o saydığın telefonların corby den ne aşırı üstün tarafları idare edecek tarafları var ? Sırf androidler diye alacaksan zaten o seviyelerdeki androidlerden hele ki klavyeliler hiç bir hayır gelmez illa da alacaksan 2.el temiz bir 9700alabilirsin en azından hem ucuzdur hemde diğer seçeneklerinden daha idare eder seviyede.

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Corby şöyle idare edemiyor android değil hafızası yok facebookta rahat dolaşamıyorum hatta internette rahat gezemiyorum mesajlaşma menüsü ayrı bi dert ve camı kırık zaten . Zaten bu alacağım telefonu 5-6 ay sonra anneme vereceğim ve ıphone 5s alacağım Ama 9700 ü bi düşüneyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi çin malını bir kere es geç para vermeye değmez.Diyorsun ki 5s çıkınca s alacağım o zaman 5 ay için para harcamaya ne gerek var? Corby seni ne anlamda idare etmiyor yada o saydığın telefonların corby den ne aşırı üstün tarafları idare edecek tarafları var ? Sırf androidler diye alacaksan zaten o seviyelerdeki androidlerden hele ki klavyeliler hiç bir hayır gelmez illa da alacaksan 2.el temiz bir 9700alabilirsin en azından hem ucuzdur hemde diğer seçeneklerinden daha idare eder seviyede.

Corby şöyle idare edemiyor android değil hafızası yok facebookta rahat dolaşamıyorum hatta internette rahat gezemiyorum mesajlaşma menüsü ayrı bi dert ve camı kırık zaten . Zaten bu alacağım telefonu 5-6 ay sonra anneme vereceğim ve ıphone 5s alacağım Ama 9700 ü bi düşüneyim

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
HTC ChaCha alma çok büyük bir telefon almanı önermem

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben galaxy mini kulanıyorum onu alabilirsin sony eskide kaldı htc chacha küçük ekranlı o yüzden gaşlaxy mini

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Direkt olarak htc one alıp geçicem 5se kafa yormıycam