Yardım Hp victus 16 Açılırken siyah ekranda kalıyor!!!!

ortunaryus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Laptopumun anakartı değişti 1.5 ay önce. O zamandan beri laptopu kapatıp açtığımda ya siyah ekranda kalıyor victus logosu gelmeden ya da açılınca bile windows ekranında her şey donup kalıyor. Bilgisayarın 60 saniye güç tuşuna basıp açınca cmos reset olunca anca açılıyor. Şunu da belirteyim bilgisayar açıldıktan sonra 1 hafta kapamasam bile sorun olmadan çalışıyor ama açıp kaparken sadece sürekli siyah ekran yemeye başladım. Teknik olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim. ek olarak ramleri ve bataryayı da çıkarıp şoklama denedim ama değişen bir şey yok hala açılırken siyah ekran oluyor victus logosu gelmeden cmos resetleyince düzeliyor.

çetin06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarını güvenli modda başlatmayı dene kardeşim güvenli modda açılıyorsa sorun yazılımsal olabilir yada CMOS'unu sıfırlamayı dene bu BIOS ayarlarını varsayılan değerlere döndürebilir ve sorunu çözebilir olmuyorsa teknoloji destek hattını ara istersen bende siyah ekran hatası aldım bu numarayı aradım sorunumu çözdüler

ortunaryus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarını güvenli modda başlatmayı dene kardeşim güvenli modda açılıyorsa sorun yazılımsal olabilir yada CMOS'unu sıfırlamayı dene bu BIOS ayarlarını varsayılan değerlere döndürebilir ve sorunu çözebilir olmuyorsa teknoloji destek hattını ara istersen bende siyah ekran hatası aldım bu numarayı aradım sorunumu çözdüler
zaten belirttiğim gibi cmos u her sıfırladığımda açılıyor başa türlü açılmıyor artık nerdeyse kapatıyorsam. Hp destek hattıyla kapsamlı bileşen testleri yaptım ve hiç bir sorun çıkmadı. Ya ana kartımda sorun var ya da yazılımsal. Garip olan anakartımda sorun varsa neden cmos sıfırlayıp laptop açılınca bilgisayarı kapamadığım taktirde hiç bir şekilde sorun olmuyor düzgün çalışıyor onu bilmiyorum. Sadece laptop başlatılırken sorun oluyor geri kalan kısımda sorun da olmuyor.