- Reaksiyon puanı
- 57
Merhaba Arkadaşlar.
Bu konuda sorduğum ürünü almış bulunmaktayım.
Öncelikle [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] arkadaşıma beni cesaretlendirdiği için teşekkür ediyorum.
Ürünü Darty mağazasından 260TL fiyata aldım. Konya Darty çalışanları sorularıma yeterli cevaplar veremeseler de ürünü daha önce incelediğim için sorun olmadı. Hatta ürünün kutusunun yerini bile ben gösterdim.
Ürünün incelemesine gelirsek;
Kutu içeriği;
Power Kablosu
Hoparlör jak kablosu
Vga kablo
Dvi kablo
Ayaklık
Cd
Kitapçık
Garanti belgesi
Ürün incelemesi;
Üründe 2 adet VGA ve DVI olarak çıkış bulunmakta. Ek olarak dahili hoparlör üzerinde mevcut.
Menü ayarlarında malesef Türkçe dil desteği yok. Özellik olarak standart ayarların haricinde otomatik parlaklık ayarı, Güç tasarruf özelliği, Uyku modu, vb. özellikler mevcut.
Kalite olarak 5MS tepkime süresi olmasına rağmen hiç bir problem yaşamadan rahat bir şekilde kullandım. Önceki kullandığım 2MS tepkime süresi olan Samsung BW931 model monitörden daha akıcı görüntü hissettim. (Belkide psikolojik )
Ürün teknik özellikleri;
Link
Ürünü gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. :flowers:
Bu konuda sorduğum ürünü almış bulunmaktayım.
Öncelikle [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] arkadaşıma beni cesaretlendirdiği için teşekkür ediyorum.
Ürünü Darty mağazasından 260TL fiyata aldım. Konya Darty çalışanları sorularıma yeterli cevaplar veremeseler de ürünü daha önce incelediğim için sorun olmadı. Hatta ürünün kutusunun yerini bile ben gösterdim.
Ürünün incelemesine gelirsek;
Kutu içeriği;
Power Kablosu
Hoparlör jak kablosu
Vga kablo
Dvi kablo
Ayaklık
Cd
Kitapçık
Garanti belgesi
Ürün incelemesi;
Üründe 2 adet VGA ve DVI olarak çıkış bulunmakta. Ek olarak dahili hoparlör üzerinde mevcut.
Menü ayarlarında malesef Türkçe dil desteği yok. Özellik olarak standart ayarların haricinde otomatik parlaklık ayarı, Güç tasarruf özelliği, Uyku modu, vb. özellikler mevcut.
Kalite olarak 5MS tepkime süresi olmasına rağmen hiç bir problem yaşamadan rahat bir şekilde kullandım. Önceki kullandığım 2MS tepkime süresi olan Samsung BW931 model monitörden daha akıcı görüntü hissettim. (Belkide psikolojik )
Ürün teknik özellikleri;
- Ekran TürüLCD
- Ekran Boyutu21,5"
- Geniş EkranEvet/Var
- RenkSiyah
- Tepki Süresi5 ms
- Ekran Çözünürlüğü1920 x 1080 px
- Kontrast Oranı1000 : 1
- Nokta Aralığı0264,000 mm
- Parlak EkranHayır/Yok
- Parlaklık300 nit
- Görüntü Giriş ve ÇıkışlarıHDCP li DVI-D, VGA