HP Pavilion g6 boya atması

utku168

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar geçen sene HP Pavilion g6 serili laptop aldım ve fanı aşırı ısınıyor soğutucu da kullanıyorum fakat boya atmaları var internette gezinirken bile ısınıyor bu boyası atmış olan yerleri nasıl düzeltebilirim teşekkür ederim.
(Garantiye verdim fakat kullanıcı hatası dediler.)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
aslında boyamak :/ biraz külfetli güzel olması için sökmeniz lazım sonra zımpara işleri gerekicek ki boyaları ileride kalkıcak yerleri biraz hızlı şekilde kaldırasınız sonra bir astar boya çekmeniz gerek sonra gene zımpara sonra boyanın kendisini yapmalısınız ve gene bir zımpara bu sefer daha ince bir kat boya daha bir kez daha zımpara bu sefer biraz daha ince ya da önceki incelikte olsa da olur en son vernik yapman gerek onun da güzel olması için 2 kat olması gerek :) nerden baksanız 3 gününüzü alır :) boyamak isterseniz başka tabi ama carbon fiber kağıtla kaplayabilirsiniz çok güzel oluyor :)
09042012402.jpg
D6C96B824C434D72A1B7372E6C6F42F4.jpg

bence güzel bir kaplama boyamadan daha iyi olur hem de o kadar zahmete girmezsiniz :) güzel bir zımpara ve sonrasında kaplama yaparsınız :)

utku168

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle teşekkür ederim kardeşim , ben bu kaplamaları nereden temin edebilirim ve ne kadar bi fiyatı olur zımpara dediğinde hani bildiğimiz zımparamı eğer oysa bilgisayara zarar vermez mi zaten sadece boya atması sadece klavyenin altında var bide kaplama touchpad'e nasıl olacak.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Öncelikle teşekkür ederim kardeşim , ben bu kaplamaları nereden temin edebilirim ve ne kadar bi fiyatı olur zımpara dediğinde hani bildiğimiz zımparamı eğer oysa bilgisayara zarar vermez mi zaten sadece boya atması sadece klavyenin altında var bide kaplama touchpad'e nasıl olacak.
bildiğimiz zımpara evet :) ama inceleri var onların pürüzlerin giderilmesi için :) kaplamayı sanayilerde yaptırabilrisn metrekaresi 35tl gibi bir fiyatı vardı ben bakarken pek değişmemiştir 1mtkare alsan dünyaları kaplarsın :) istanbulda yaşıyorsan çok rahat bulabilirsin

utku168

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sağol kardeşim yardımların için :)