HP Pavilion dv6-6b05et i7 2.2 ghz 6gb ram 2 gb ati ekran kartı Oyun Problemi

Mustafa-yldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HP Pavilion dv6-6b05et i7 2.2 ghz 6gb ram 2 gb ati ekran ve intel hd grafik 3000
Öncelikle iyi günler bilgisayarımın tam özellikleri şu linktedir ekran kartımı güncelledim atı hd 6770m modeli ama oyunlarda iyi performans almıyorum .örneğin Battlefield 3 auto ekran özelliğinde bazı zamanlar takılma oluyor olması normalmi arastırdıgım kdrıyla bendekı ekran kartı iyiymiş ama ati ekran ayarlarını yapamadım heralde ve pc bilgilerine bakınca intel hd grafik 3000 bunumu guncellemem lazım yoksa atının son surumu var zaten var ayrıyetten pes 2012 bunu goruyor atı otomatıkmı gırıyor devreye atının özel ayarları varmı ?tam donanım aşşağıda lginiz için tşkr ederim şimdiden. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...ry&cc=tr&dlc=tr&lang=tr&lc=tr&product=5178460

Mustafa-yldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncel sürümler mevcut zaten ati ekran kartı ve intel hd grafik tahmınım intel hd grafiği görüyor oyunlarda olabilirmi oyle bişey yoksa oto ati ayarları varmı özel ayarlar

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
AMD catalsyt prgramında değişiklik yaptı yeni sürümlerde 2 seçenek koydu birincisi uygulama ihtiyacına göre ekrna kartı seçimi diğeri manual geçiş tavsiyem manual geçiş seçersen daha mantıklı olur yüksek performanslı gpu'yu seçip oyuna girersin bu geçiş olayları hala sıkıntılı nvidia da böyle amd de de böyle ama zannedersem fusion işlemcili notebooklarda dual graphic olarak çalıştığı için oyunda fln harici gpu da devreye giriyor. ayrıca amd nin normal sitesinde olan driverler switchable destekli olmuyo sıkıntı çıkarabiliyor tavsiyem notebook review sitesindeki güncel driverleri kullanman sıkıntı çıkamaması ve oto geçiş yapması açısından

samet sapmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı bilgisayardan bende aldım kasması mümkün ddegil. masaüstüne sağ tıkla değiştirilebilir grafikleri yapılandır diye bişi var onu tıkla
sonra oyuna yüksek performansta çalıştır ı seç sorun gider

kianasoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı bilgisayarı bende aldım battlefield3 oynayamıyorum oyunu açtığımda diğer ekran kartına geçiyor görüntüler kayboluyor. Bazen geliyor bir türlü çözemedim. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu bilgisayardan bendede var pes olsun fifa olsun oynayabikiyorum ama 2000 lerin oyunu olan counter yada c&c generals aynayamıyorum ekran siyah oluyor açacak gibi ancak açmıyor öyle kalıyor...

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dostum AMD control paneline gir Güç kısmından Degiştirlebilir Grafik Yöntemine gir orada 2 tane seçenek olacak altta olanda
Grafik işlemcisini manuel olarak veya güç kaynagina göre seçin yazar onu tıkla sonra tamam de 3 4 saniye ekran kararcak sonra kendine gelince bilgisayarima gir windows deneyim puani yenilecek der zaten yenile ve amd yi gör sonra gir oyununu oyna :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cevap yazayım görmüşken , biostaki ayarlardan fixed gibi bi secenek vardı onu değiştirince düzeliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu markanın ürünleri sorunlu bende aynısı oldu servise gönder ana kartında sorun var.