arkadaşlar hp dv7-4100st laptopum var geçenlerde sıcaktan kasa çatladı garantiye yolladım tamiri yapıldı kasa değişti fanlar değişti bakır iletim bölümü değişmiş bide galiba garanti kapsamında. bayramdan 2 gün önce teslim aldım 2 gün sorunsuz kullandım ama su an 3d mark 06yı yada bir oyunu açtıgımda ekran kararıyor görüntü var ama ışık yok karanlık masa üstüne inip ati karttan intel karta geçince sorun düzeliyor. hdmı ile lcdye bagladım bir sorun yaratmadı saatlerce sorunsuz çalıştı buda kafamı karıştırdı.
laptopun lcdde bir problem olsa intel karta geçtiğinde nasıl düzelir. saatlerce nette geziyorum film izliyorum tık yok.
ekran kartında bir problem olsa neden hdmı ile baglıyken bir problem çıkarmıyor.
daha garantiden geleli 5 gün oldu bir daha garantiye göndericem ama fikir almak istedim
laptopun lcdde bir problem olsa intel karta geçtiğinde nasıl düzelir. saatlerce nette geziyorum film izliyorum tık yok.
ekran kartında bir problem olsa neden hdmı ile baglıyken bir problem çıkarmıyor.
daha garantiden geleli 5 gün oldu bir daha garantiye göndericem ama fikir almak istedim