Hp dv serisi ekran sorunu !!

bltsvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, benzer konular var ama tam olarak sorun benimki ile aynı değil sanırım o yüzden yeni konu açma gereği duydum.

Hp dizüstü kullanıyorum, dv600 serilerinden sanırım. / wista

ekranım açılıyor, hoşgeldiniz yazısı kısmına kadar olarak normal bir problem yok hoşgeldiniz yazısından sonra masaüstü gelmesi gerekirken sadece siyah ekran var ve mouse ımleci gozukuyor. uzun süre bekledim adaptörünü vefişini çıkarma vs vs bu tür şeyleri yaptım ama açılmıyor.

ctrl + alt + delete komutu falanda veriliyor. ama ekran gelmiyor sorun ne olabilir.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

bltsvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ama güvenli mod da aynı şekilde. açılıyor ama masaüstü gelmiyor.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Vista DVD sini takın ve menü gelince onarma ekranına geçin. Büyük ihtimalle düzelir

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
tema ile ilgili bir şey yaptıysanız olabilir, daha önce bana da olmuştu buna benzer birşey format ile düzelmişti..

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende tema değiştirmiştim. Explorer.exe'yi ve bir kaç sistem dosyalarını değiştirdikten sonra, yeniden başlatınca bende de olmuştu :) . Aynı dediğin gibi kaldı orada. Bende güvenli moddan açtım ve oradan kişiselleştirmeden temayı windows klasik seçtim kaydedip yeniden başlattım.

Sende bir dene, ama güvenli modda da açılmıyor demişsin :( . Açılması gerekir, çünkü windows sadece kendi ham işletim sistemini kullanarak açıyor güvenli modu... Eğer harbiden güvenli modda açılmıyorsa banel olarak virüsten kaynaklı diyebilirim :lol: .

Son günlerde yaptığınız değişik bir işlem var mıydı pc de?

bltsvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır sanmıyorum virüs falan normal açıkken pc yeniden başlat yaptım şaka gibi açılmıyo tam bir bunalım