Hotspot shield aternatifi programa ihtiyacım var

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,öncelikle merhabarlar.
Ben korunma amaçlı olarak hotspot shield programını kullanıyorum. Üstelik Türkiye'den erişim yasağı olan sitelere erişim de sağladığı için bu programı çok sevdim. Ama program çalıştırıldığında torrent indirmeleri duruyor,programı durdurup çıkış yapınca tekrar devam ediyor torrent indirmeleri. Bu tip bir sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Düzeltmek için bir yöntem var mı? Eğer yoksa bu programa alternatif olarak bir program önerebilir misiniz?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kullandığın torrenti hospot shield üzerinden yönlendirme yapmam lazım. Ama bunu tavsiye etmem.

Bence hotspotu kaldır. onun yerine herhangi bir proxy de aynı işi görür Manual olarak tarayıcıya girersin. Yada firefox un proxy eklentisini kullan.

Aslında yöntem çok ama koruma amaçlı proxy kullanmak çok mantıklı değil. Tabi kullandığın proxy private değilse. Paralı vpn hizmetide düşünülebilinir. veya tor kullan. Advanced Onion Router da bir yöntem.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İlla programa gerek yok arkadaşın dediği gibi proxy değiştirirsen manuel olarak da işini görürsün faat Hide Ip programı da işini görür.

Reaksiyon puanı
2,148
Aynen. FoxyProxy diye eklenti var firefox için. Giremediğin siteyi tanımlıyorsun o siteye girerken yine senin tanımladığın proxy'i kullanarak giriyor. Yani sadece giremediğin sitede proxy kullanıp diğerlerine normal erişiyorsun. Ama günlük taze çalışan proxyler bulman lazım.

renas.kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kullandığın torrenti hospot shield üzerinden yönlendirme yapmam lazım. Ama bunu tavsiye etmem.

Bence hotspotu kaldır. onun yerine herhangi bir proxy de aynı işi görür Manual olarak tarayıcıya girersin. Yada firefox un proxy eklentisini kullan.

Aslında yöntem çok ama koruma amaçlı proxy kullanmak çok mantıklı değil. Tabi kullandığın proxy private değilse. Paralı vpn hizmetide düşünülebilinir. veya tor kullan. Advanced Onion Router da bir yöntem.

Tamam zaten artık kullanmıyorum hotspot ama istediğim siteye giriyordum özgürlüğüm kısıtlanmış oldu. Benzer bir programla aynı özgürlüğü sağlayabilir miyim? Öyle bir program biliyor musunuz?

--- Mesaj Güncellendi ---

Tamam zaten artık kullanmıyorum hotspot ama istediğim siteye giriyordum özgürlüğüm kısıtlanmış oldu. Benzer bir programla aynı özgürlüğü sağlayabilir miyim? Öyle bir program biliyor musunuz?

erde89

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hotspot açık ken torrent çalışmıyor seed yapamıyorum vede hotspotu kullanmak zorundayım