Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi sorunum var arkadaşlar 2 saatir homail e giriyorum ama hotmail'de maillerimi açamıyorum, bu sorun herkestemi var yoksa bende mi yardım ederseniz minnetar kalırım
bi sorunum var arkadaşlar 2 saatir homail e giriyorum ama hotmail'de maillerimi açamıyorum, bu sorun herkestemi var yoksa bende mi yardım ederseniz minnetar kalırım
Mailler açılıyor sorun sizde olabilir.Noscript ve ya buna benzer reklam engelleme türünde eklenti kullanıyorsanız bundan kaynaklanmış olabilir.
Gerçi ben adblock kullanıyorum ona rağmen açılıyor mailler.
Kardeş internet explorer de açmayı dene benim evdeki masaüstü bilgisayardan giriyorum bazen özellikleri çok düşük sistemi karma karış onda da yapıyor açmıyor yada zor açıyor. sen öyle dene birde...
Bu gün bende de aynı sorun var. FF ve Opera ile mailler açılmıyor hatta o sayfanın klasör bağlantılarına bile girilemiyor.
Sadece log out'dan çıkış yapılıyor.
bir haftadır aynı sorun ben de de var. Bu sorunu çozen var mı? yoksa hotmail kaynaklı bir sorunmudur arkadaslar.baska forumları arıyorum. bir çözüm bulamadım ..???
bende şifremi girip giriş yapıyorum. menü kısmı yukarıdan aşağıda sıralı bir şekilde geliyor. mailime tıkladıgımda açılmıyor. seçip sil diyorum silmiyor. gereksizlere tıklıyorum hiç bir tepki yok. sadece giriş çıkış yapabiliyorum. Ayrıca farkettim ki hotmail e giriş yaptığımda HTTPS// işareti yer almıyor. sadece HTTP yazıyor. Yardımcı olabilir misiniz