Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konusu açılmışken windows için pratik ve görev çubuğunda çalışıp webmaillerimizi kontrol edecek basit bir applet-program biliyor musunuz? linux'ta var mail notifier isminde. firefox'ta webmail notifier'ın yaptığı işi yapacak kısacası. firefox'taki eklentilerimizi yüklerimizi azaltalım
evet geç gelen bi özellik güzel olmuş ama hemen indirdim maillerimi.Bide bi sorum olacaktı zamanında gmail'deki maillerimin yedeğini kaybetmıstım yaklasık 200 300 mail eksiğim var.Bu mailleri yada sil baştan bütün mailleri tekrar thunderbird'e çekme imkanım var mı.Ne var ne yok geri alsın gibi bi şey ?
Ulan deli etti beni. Outlook 2007 ile birlikte bağdaştırıcı mıdır nedir onu yükledim. Hesap ayarlarını girerken otomatik olarak hotmaile göre ayarlıyor. bütün bilgileri giriyorum, bağlandı diyor, oturum açma denemesi yaparken bana tekrar parola soruyor. bir türlü halledemedim. kaldırdım outlook'u.
Şimdi sıra thunderbird'de..
Buna da bütün ayarları ince ince girdim, mail gönderirken zaman aşımına uğruyor. Karşıdaki serverlar cevap vermiyor. Portlar doğru, güvenlik ayarları doğru, kullanıcı adı şifre doğru. Kafayı yiyecem. Hotmail'de adam gibi açıklama koymamış sayfasına.
> Outlook ta hotmail'in pop3 ayarlarını tamamlayarak başarıyla
> çalıştırdım.
>
> Lakin Outlook'a, Hotmail'in içinde gruplandırdığım klasörlerim ve
> onların içine düşen mailler gelmiyor. Bu klasörleri Outlook express
> gösterebiliyordu.
> MS Outlook'ta nasıl görebilirim.