Hotmail için POP3 Desteği Geldi!

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ooooooo süper valla ya :) harika hatta........

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
"Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye"

cevher21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaw arkadaşlar ben hal ettim meseleyi yalnız bi sorun var hotmailde oluşturduğum klasörler outlok a eklenmiyor ne olecek şimdi?

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
konusu açılmışken windows için pratik ve görev çubuğunda çalışıp webmaillerimizi kontrol edecek basit bir applet-program biliyor musunuz? linux'ta var mail notifier isminde. firefox'ta webmail notifier'ın yaptığı işi yapacak kısacası. firefox'taki eklentilerimizi yüklerimizi azaltalım :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hotmail Pop3 e Bağlanamayan Arkadaşlar Sunucu Ayarlarında Portu 995 Yaptıktan Sonra

"Güvenlik Ayarları" Bölümünden SSL yi Seçmeliler . Ve Port'un Yanında Varsayılan 995 yazısını Gördükten Sonra "TAMAM" Demeleri Gerekiyor

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Süper bir şey. Bütün hotmail hesaplarımı Gmail'de topladım. Bir gmailden tüm mesajlarımı okuyabiliyorum.

Yarabbi bu güzel nimetin için sana şükürler olsun.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
live maile destek veriyor ancak hotmail de sorun yaşıyorum outlook ayarlarını yapan var mı?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
hotmail.com için outlook ayarlarını yapabilen var mı?

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Pop3 desteklemeyen tek mailim Yahoo kaldı o da yakında bu hizmeti başlatır umarım.

Arkadaşım yahoo.com.tr uzantılı olan mail adresleri POP3 destekli ve uzun bir süredirde kullanımda...

Kendimde kullanıyorum...

Var olan mail adresini düzenliyemiyorsun fakat yeni bir adres alabilirsin...

Saygılar...

m3nzil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet geç gelen bi özellik güzel olmuş ama hemen indirdim maillerimi.Bide bi sorum olacaktı zamanında gmail'deki maillerimin yedeğini kaybetmıstım yaklasık 200 300 mail eksiğim var.Bu mailleri yada sil baştan bütün mailleri tekrar thunderbird'e çekme imkanım var mı.Ne var ne yok geri alsın gibi bi şey ?:neutral:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ulan deli etti beni. Outlook 2007 ile birlikte bağdaştırıcı mıdır nedir onu yükledim. Hesap ayarlarını girerken otomatik olarak hotmaile göre ayarlıyor. bütün bilgileri giriyorum, bağlandı diyor, oturum açma denemesi yaparken bana tekrar parola soruyor. bir türlü halledemedim. kaldırdım outlook'u.

Şimdi sıra thunderbird'de..

Buna da bütün ayarları ince ince girdim, mail gönderirken zaman aşımına uğruyor. Karşıdaki serverlar cevap vermiyor. Portlar doğru, güvenlik ayarları doğru, kullanıcı adı şifre doğru. Kafayı yiyecem. Hotmail'de adam gibi açıklama koymamış sayfasına.

alpiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
> Outlook ta hotmail'in pop3 ayarlarını tamamlayarak başarıyla
> çalıştırdım.
>
> Lakin Outlook'a, Hotmail'in içinde gruplandırdığım klasörlerim ve
> onların içine düşen mailler gelmiyor. Bu klasörleri Outlook express
> gösterebiliyordu.
> MS Outlook'ta nasıl görebilirim.