Hotmail Gelirken, Gmail Gidiyordu!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
E-posta savaşlarında durum bugün değişti. Bildiğiniz gibi 5 GB'lık dosya alanı sunarak Google'a gol atan Hotmail, yine Google'dan geride kaldı. Son durum, bu yazıda.

Bir zamanlar Amerika'daki kullanıcılarının e-posta hesaplarını 25 MB'a yükselten Hotmail, diğer ülkelere karşı bu kadar bonkör değildi ve sitemizden de 2 MB'lık kapasiteyi nasıl 25 MB'a çıkartılacağını anlattığımız zamanlar geldi aklıma… Neyse, zaten konumuz bu değil. Dereden çok sular aktı ve Hotmail (yeni adıyla Live Mail), kullanıcılarının e-posta hesaplarının kapasitelerini 5 GB'a kadar yükseltmişti ve bu atak, geniş kapasite imkanı sunan Gmail'e atılmış bir gol olarak kayıtlara geçmişti. Oysa bugün Gmail, Hotmail'i yeniden geride bırakmayı başardı ve 5 GB kapasitesini geçti.

sdnmail.gif

Troy'un e-posta hesabından aldık bu görüntüyü.​

SDN Mail de 5 GB'ı Geçti!

Bildiğiniz gibi şanslı okurlarımıza Gmail ile güçlendirilmiş @shiftdelete.net uzantılı e-posta hesapları hediye ediyoruz sürpriz zamanlarda. Bu gelişme, onları da yakından ilgilendiriyor. Kendilerinin e-posta hesabı da 5 GB'ı geçmiş durumda.

Bilgi için: Gmail, Hotmail
SDN – http://shiftdelete.net

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Bildiğiniz gibi şanslı okurlarımıza Gmail ile güçlendirilmiş @shiftdelete.net uzantılı e-posta hesapları hediye ediyoruz sürpriz zamanlarda. Bu gelişme, onları da yakından ilgilendiriyor. Kendilerinin e-posta hesabı da 5 GB'ı geçmiş durumda.

bende @shiftdelete.net uzantılı e-posta hesabı ile gmail ile tanıştım :) bu zamana kadar kullanmadığıma pişmanım.
hotmail'in arayüzü çok güzel fakat dosya gönderimi insanı çileden çıkartıyordu +(

şimdide google ın farklı hizmetlerini denemeye bailadım pages ve reader da harika.

narch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumum neden silindi gercekleri soyledigim icinmi?

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
hotmail isterse 30 gb alan versin gmailden vazgecmem... hem zaten messengerda da gmail kullanılabilio daa) napiim ben hotmaili =) sanki 30 gb ı doldurabilicem de =)