Hotmail.com'da mailllerimi okuyamıyorum...

golevez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 gündür msnden ya da doğrudan hotmail.com'a girdiğim zaman aşağıdaki gibi açılıyor ve mail okuyamıyorum. explorer 8, opera, chrome, firefox kullanıyorum xp sp3 orjinal kullanıyorum güncellemelerim yüklü.http://picasaweb.google.com/golevez/Web_icin?feat=directlink

varsa bi anlayan lütfen yardım etsin
chrome.png

firefox.png

mail.png

opera.png

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu mail okumamana neden olacak bir sorun degil. Yanlızca resimler cıkmıyor tıklayarak girebilirsin Postalarına. Bu sorun neden oluyor dersen Herkesde olur bu sorun msnden kaynaklanıyor. Gecici

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
firefox u dene...
Zaten tüm tarayıcılarla denemiş arkadaş, resimlerini eklemiş.

Hotmail'deki yavaşlıktan olabilir bu. Bazen ben de e-postalara ulaşmakta zorluk çeksem bu resimlerdeki gibi bir görüntü oluşuyor.

golevez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorunu bir türlü aşamadım en son firefox'da ayarları karıştırırken bütün java uygulamalarını seçeneklerini aktif hale getirerek çözdüm.

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Boşuna kendini yorma golevez Gecici birşey msn olan yogunluktan kaynaklı. Bir kac kez yenilersen sayfayı acılır acılmaza bile postalarına girebilirsin yinede.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Opera veya ie ile dene ben okuyorum sorun yok kullandığın tarayıcılarla alakalı...

sersev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben opera kullanıyorum.Opera'da hotmail hesaplarımı göremiyorum.Mesajlarımı ancak IE8'e girince görebiliyorum.Sebebini bilen varsa yardım etsin lütfen.

golevez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genellikle Milli Eğitim Bakanlığının internetlerinde oluyor. Ama hep olmuyor. Bazen açılıyor.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
İnternet hızı ile alakalı. Hız azsa bu şekilde tam yüklemeyebiliyor.