Hotfile.com

salihbinsalih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçenlrde paraya kıyıp bi Hotfile hasap aldım. Almaz olaydım indirme hızı Free de 100 kb/sn leri bulurken premium almama rağmen 25-30 kb/sn yi geçmiyor.

Premium almaya niyetiniz varsa hiç paranızı çarçur etmeyin.:thumbdown:

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Hotfile çok yavaş.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Sunucularla alakalı olay.
Rapidshare varken hotfile'e para vermeye değmez.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Google Chrome'de indirme yöneticisinde böyle bir sorun var, hesap premium'da olsa çok yavaş iniyor chrome'da. Mozilla'dan indirmeyi dene ve indirme yöneticisi olarak İnternet Download Manager'i dene, bak bakalım 500'den aşağı iniyor mu :D sonra bana teşekkür et !!

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Sunucularla alakalı olay.
Rapidshare varken hotfile'e para vermeye değmez.

Rapid kendi fişini çekti. Artık rapid'e dosya atan kolay kolay bulunmuyor. Dosya yükleyenleri küstürdüler.

salihbinsalih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Chrome'de indirme yöneticisinde böyle bir sorun var, hesap premium'da olsa çok yavaş iniyor chrome'da. Mozilla'dan indirmeyi dene ve indirme yöneticisi olarak İnternet Download Manager'i dene, bak bakalım 500'den aşağı iniyor mu :D sonra bana teşekkür et !!

hemen deniyorum

Sahi neden chrome yavaş indiriyor ki !!!

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
jdownloader ile dene bakalım, yoksa serverda sıkıntı vardır. böyle rapid çakması siteleri bende sevmiyorum. ver 3 aylık 40 lira paşa paşa kullan rapidi boşver.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Geçtiğimiz Mayıs ayında ben de 1 yıllık bir hesap aldım ve o tarihten itibaren ortalama 930 kb/s ile çekiyorum. Sorun sende olmalı dostum.:)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ooo dostum senin arşivinde Hd filmler eksik olmaz :)

İndirilebilecek her şeyi indiririm genelde hd film, video ya da oyun ama bu defa da yer sıkıntısı sorun oluyor kanka. Yoksa 2 ayda 1 tb'lık diski doldurmak dert değil..:)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
İndirilebilecek her şeyi indiririm genelde hd film, video ya da oyun ama bu defa da yer sıkıntısı sorun oluyor kanka. Yoksa 2 ayda 1 tb'lık diski doldurmak dert değil..:)

Dostum benim harici diski göndereyim Hd filmlerini alayım senden istersen :mrgreen: :blushing:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
İşte internet pahalı olunca 1mbit sınırsıza tahammül ediyoruz. Millet dünyada 5-10mbit kullanıyor en düşük bizde yerlerde sürünüyoruz...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
tamam gönder de özelden gönder adamım burada mı konuşalım detayları:d
ne tarz filmler istiyorsun mesela, konulu mu?:D

Haha :D tamamdır dostum özelden konuşuruz bu arada konulu mu konusuz mu olayında pe cem yılmazın gösterisi aklıma geliyor iyi işlemişti bu konulu mu konusuz mu muhabbetini :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bende aldım bi kere. Çok iyidi hızının son limitlerinde indiriyordu. Sorun sende.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
IDM ile hotfile premium la 400 ile indiriyordum rapid e devam ediyorum şu an ancak rapidshare önlem almaz ise hotfile a büyük miktarda kullanıcı transferi olacak gibi gözüküyor. Hediye puanlarla hesap açılışı gibi olayları rapid in kaldırması büyük zararına olacak.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
idm ile dene birde :) chrome gerçekten yavaş.

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşa aynen katılıyorum ,,

Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum ,, Paranızı boşa harcamış olursunuz

Free ile bile daha hızlı indirme yapıyor , Saçmalığın bu kadarı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bende uzun süredir kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım hızıda sonuna kadar sömürüyorum..rapidden daha kullanışlı ve güzel bir sisteme sahip oldugunu düşünüyorum..

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Rapid iyidir güzeldir de son değişimlerden sonra upload edilen dosyalara rapid puan vermemesi yüzünden RapidShare'a dosya yükleyen kalmadı.

puye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hıı eyw kardeş bizimde arkadaş almayı düşünüyordu söyleyeyim almasın..

BeBeT0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
normalde hotfileden premium ile 20 mb ile veri alabiliyorsun rapid bunu desteklemiyor bu güzel bişi ancak indirme yöneticinlede alakalı Jdownloader kullanıyorum ve hız sorunum yok normal tarayıcılarında downloaderlerinde sorun çıkmıyor rapid sistemi bozdu artık hotfile ye devam :)