Hotfile.com download başına kazanç sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UniqueX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
upload hızının limitini aslında tm bilmiyorum, yani denemek için okadar hızlı bi netim olmadı daha :D ftp uploadunda filezilla programını tavsiye ediyorlar yada ben sitesinden upload yapıyorum. eğer max 250ile yapıyorsan ve hızında mesela 500kb ise 2dosya birden upload etmeye çalış yada daha fazla ozaman max upload hızına ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

Not: upload ve download hızın ne acaba çok merak ettim :D :D

Ek: biraz araştırdım, lokasyonla alakalı olabilirmiş, bazıları 8mbite kadar upload yapabiliyormuş yada birisi limiti için 700mblık dosyayı 7-8dk içinde upload yapabileceğinden bahsetmiş. tavsiyem çoklu upload yapman max hız için. :)
Datacenter burası 500MB Türkiye 400 Mb Yurt Dışı çıkışları mevcut ta :cool:
Ben dediğin gibi yaptım zaten 5 tane FlashXp açtım hepsinden tek tek Upload yapıyor :mrgreen: ama max 320 ye çıktı ayar oldum :hammer:
Rs de upload sistemi daha güzeldi ek programcığı var ondan seçip yüklüyorsun keşke bundada öyle birşey olsa hem daha hızlıydı neyse deniyelim bakalım :wink:

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Upload hızı download hızının 4/1' i dir. Yani 1 mbit için en fazla 250 kb ile upload yaparsın.8 mbit için 2 mbit ile upload yaparsın.Türkiye'de 8 mbit ile upload yapabilen var mı ki?

bu dediğin asimetrik sistemlerde yani mesela adslde geçerlidir ve diğer sistemlerde değişkenlik gösterebilir. mesela fiber internette şuanda 10mbit download 1mbit yapabilirken 20mbit ve 100mbit downloada 5mbit upload yapabiliyorsun.
arkadaşın dediği 250kbyi ben 250kilobayt olarak algıladım o yüzden böle bi açıklama yaptım. ki eğer internet hızı adsl 1mbit ise max 256kbit ile upload yapabilir, oda 32kbtır.
yüksek hızlı uploadu mesela üniversitelerde yapabilirsiniz yada bazı kafeler şirketler olabilir. heleki odtünün upload hızını merak ediyorum diyebilirim :w00t: :laugh:

@exantric;
DataCenter'da okadar upload yapıyorsan sorun nerde bilemiyorum cidden :) ama daha fazla bilgi istiyorsan hotfile'a mail atabilirsin konuyla ilgili olarak. kısa süre içinde döneceklerdir. hatta Türkiye'den yılbaşında girilemiyordu hotfile'a ( Türkiyedeki sunucu değişikliği diye biliyorum) bi kaç kişi mail attı ve sitesinde açıklama yaptılar hemen. :)

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
free olarak kazandığınız paraları premium almak için kullanmak isterseniz eğer, paranız premium fiyatına geldiği zaman size uyarı şeklinde gelicektir, böylelikle kazandıklarınızla isterseniz premium hesapta alabileceksiniz. :)

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Dostum bu uzaktan yükleme nasıl oluyor çözebilmiş değilimde :D

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ayni paypal maili ile birden fazla hesap açilabilinirmi
malum remote upload için günlük 5 gb kotasi var 3-4 hesap açiğ günlük bunu 20 gb gb a çikartilabilir ama paypal sorunu var her hesaba ayni paypal malini girebiliyormuyuz

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Benim upload hızı 256 24 saatte 1 gb upload anca yapıyor bana yaramaz bu uygulama...

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
upload hızın 256k ise 1gbı 10saatte yapabilirsin çünkü bende bu şekilde yapıyorum :D
24saatte 2.5gb'a yakın upload yapabilirsin.

remote uploadda copperda 5gb kotası var ama %50yada %70 copper olduğunda bu kota 10gb olarak devam ediyordu.
hotfileda sıkça sorulan sorulara bakarsan eğer:
"May I have multiple accounts on hotfile.com?
We don't allow multiple accounts for one user. If we found such an accounts they will be deleted."
yani hotfile eğer 1den fazla account açtığını öğrenirse onlar silinecektir diye uyarmış :)
bulamazsa sorun yok tabi ama riskede girmeye gerek yok bence.
aynı paypal adresini denemedim ama bir arkadaşım kullanma diye uyarmıştı beni.
eğer 2tane üyelik açıcaksanda aynı ip üzerinden(biz arasıra giriyoruz bi sorun olmadı ama) çok fazla girmemeye bak derim nolur nolmaz :D

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ark.lar birde rapidden hotfilea remote upload yaparken yaklaşık 200-400kblar arası upload yapıyor. buda 5-10gb için uzun sürebiliyor. fakat siz birden çok sayfa açarak bunu yaparsanız yine her sayfa için aynı hızla çoklu upload yapabiliyorsunuz bölelikle uploadunuz çok kısa süre içinde bitebiliyor. ben yaklaşık 5-6 sayfa açıyorum ve hiçbi sorun yaşamıyorum yaklaşık 1-2saat içinde 5gb upload yapabiliyorum :)

Not: eğer bazı sayfalarınızda "Undefined" tarzı yazılar çıkarsa dosya isimlerinde merak etmeyin sadece görüntü hatası oluyor, upload bitince linkleriniz sorunsuzca geliyor.
Not2: opera kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum :D :D

ramses061

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Ben hotfile üyesi oldum ama kullanıcı adımı değiştiremiyorum. FTP olduğu için değişebilir deniyor ama nereden yapıldığını bir türlü bulamadım. Bir yardım etseniz...

tanrikulu0658

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternette gezerken bununla ilgili bir e-book gördüm.
İşinize yarar diye düşündüm.

Hotfile.com-Premium-1.jpg

Download: Buradan indirebilirsiniz.

Bu mesajı ilk mesaja ekleyebilir misiniz??
faydalı olacağını düşünüyorum

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
umarım hortlatma gibi olmamıştır ama hotfile'a bir süre ara verdikten sonra yeniden başladım, konu günceldir ve düzenleyip yeni bilgiler ve yorumlar eklenmiştir :D

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
acil cevap

üye oldum ama hesap numaramı felan istemedi napıcam nereye göndericek

---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:49 ----------

bide upload mı yaparak dosya mı çekerek para kazanıyoruz

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yeni ortaya çıkmış bu şekilde site var mı?

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Üye olduktan sonra bu linke tıklayın : http://hotfile.com/affiliatejoin.html(son değişiklikle http://hotfile.com/myaccount.html) bu linkten paypalı seçip orayada paypal mail adresinizi yazdıktan sonra istatistiklerinizi ve kazancınız olan miktar 15 dolar ve üzeri olduğunda her pazartesi otomatik ödeme alabileceksiniz :)

dosyalarınızı sunucuya upload ediyorsunuz. site üzerinden isterseniz dosyalarınızın kopyasını yada klasörleme işlemini yapabiliyorsunuz. para kazanmak istersenizde bu yüklediğiniz dosyaları internet ortamına yayarak indirilmelerini sağlamanız gerekiyor. yüklediğiniz dosyaya göre hiti bol olan sayfalara yükleyerek daha çok kazanç elde edebilirsiniz.

paypal hesabı yeterli olacaktır, daha sonra paypal üzerinden kendi hesabınıza paranızı ücretsiz bi şekilde aktarabiliyorsunuz (paypal hesabınıza dolar yatırıldığından eğer banka hesabınıza aktarma yapmak isterseniz o anki kur ne ise paypal otomatik Türk lirasına çeviri işlemini yapmaktadır.)

Piyasada bu tür bir sürü upload site mevcuttur, güncel upload siteleri diye aratırsanız karşınızı çıkacaktır. hotfile çok tutulan bi servis olduğundan kullanıcı sayısı yüksektir.

sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışıcam :)

Bilimzeka

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kısaca ne yapmam gerekiyor + zip leme işlemini söylermisiniz yani 1. parttan çıkarınca hepsi nasıl çıkıyo bide boyutlarını nasıl eşitliyoruz aradım bulamadım bilen varsa cevap lütfen

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
free takılıyorum işte uğraşmaya gerek yok bence

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Hotfile bitti artık, boşuna paranızı harcamayın premium alıp :P

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
arkadaslar dıkaktınızı cekmedı mı konusyu acan arkadasta belırttı eger bırını uye yaparsanız %20 onun kazancından sızde kazanc elde edersınız..pekı bu konuyu acan arkadasın verdıgı lınkle uye olursanız onun referansı ıle olmus olmayacakmısınız.yanı kısacası konuyu acan arkadas kendını akıllı sanmıs..bu konu uzerınden kazanc eldde edecek.

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
@Bilimzeka; zipleme işini winrar kullanarak yapabilirsin, boyutlarını istediğin gibi ayarlayabilirsin ama free kullanıcılar maximum 400mb yükleyebiliyor. o yüzden 200-400mb arasında yapmak en uygunudur.
@bewko; bende premium üyelik 1yada 2 kere almıştım onun dışında bende hep free kullanıcıyım, sadece ufakta olsa yinede ek bişeyler kazanmak güzel :)
@Demnesia; bazı sitelerde o tarz şeylerin çıktığı doğru tabikide ama hotfile'ın şuanda bitti filan yok :) hala en çok tutulan servislerden bitanesi, çoğu yerdede millet hotfile linki arayıp duruyor :)
@mortality; evet eğer benim referansım ile üye olursanız sizin kazandığınızın %20si kadar bana ek kazanç sağlamış olursunuz. ama ben size illada burdan üye olucaksınız diye bir şey söylemedim sadece olan şeyi izah ettim. sonuçta bende üye olurken birisinin referansı ile üye oldum ama isteseydim referanssız üyede olabilirdim. buraya upload ettiklerinizi sonuçta hepimiz indiriyoruz ve hepimiz kazanıyoruz. eğerki sadece ben kazanayım diye düşünürsen buda biraz bencillik olur. ben burada yardımcı olmaya çalışıyorum, upload yaparak biraz olsun para kazanmayı göstermeye çalışıyorum. (yazdıklarımdan size kızdığımı yada sinirlendiğimi filan düşünmeyin, sadece "konuyu acan arkadas kendını akıllı sanmıs" demenizi hoş bulmadım okadar)
her hangi bi konuda bi sorunuz olursa cevaplamaya elimden geldiğince çalışırım :)