Hosts dosyasını Taşıyamıyorum Lütfen yardım

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar win8 kullanıyorum.hosts doyasına kodlar eklemek için masaüstüne taşımak istiyorum fakat SYSTEM BUNA İZİN VERMİYOR hatasıyla karşılaşıyorum.interntten araştırdığım bütün yolları denedim yine olmadı.formattan önce böyle bir hata almıyordum.bu durumu nasıl düzeltebilirim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
kopyala yapıştır yap

kaydet diyince yeni pencere açılıp farklı kaydet seceneği çıkıyor.bu şekilde olmuyor
daha önceleri hosts dosyasını masüstüne taşır öyle kaydeder sonra tekrar eski yerine taşırdım .şimdi bu şekilde olmuyor

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Uac denen zımbırti açıksa kapat

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
başka çözümü bilen yokmu?

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
klasör seçeneklerinden bilinen dosya türleri için uzantıları gizle tikini kaldır system32 deki host dosyasını yeniden adlandır host.txt yap ne ekleyeceksen ekle daha sonra yeniden adlandır yap .txt kısmını sil ismi sadece host olsun uyarı gelirse evet de

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
klasör seçeneklerinden bilinen dosya türleri için uzantıları gizle tikini kaldır system32 deki host dosyasını yeniden adlandır host.txt yap ne ekleyeceksen ekle daha sonra yeniden adlandır yap .txt kısmını sil ismi sadece host olsun uyarı gelirse evet de

dediklerini aynen yaptım ama yine system hosts dosyasının adını değiştirmeye izin vermiyor

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Host dosyasını masaüstüne kopyala ardından masaüstüne kopyaladığın dosyayı metin belgesi şeklinde aç değişikliği yapıp kayıt et. Düzenlemek istediğin host dosyasını sil masaüstünde düzenlediğin host dosyasını oraya taşı sorunun çözülür.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Host dosyasını masaüstüne kopyala ardından masaüstüne kopyaladığın dosyayı metin belgesi şeklinde aç değişikliği yapıp kayıt et. Düzenlemek istediğin host dosyasını sil masaüstünde düzenlediğin host dosyasını oraya taşı sorunun çözülür.
masaüstüne kopyalıyorum.lakin düzenlemek istediğim host dosyasına system hiçbir türlü izin vermiyor.
sürekli bu resimdeki hata çıkıyor :

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
masaüstüne kopyalıyorum.lakin düzenlemek istediğim host dosyasına system hiçbir türlü izin vermiyor.

Sen bana hangi ip leri gizleyeceksen özelden yaz ben host dosyası düzenleyip sana atayım direk yerine yerleştir.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
konu güncel .hala sorunu çözemedim