Hostinger Türkiye - Ücretsiz Hosting

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bence yol yakınken dön. Sunucu iyi ama reklam amaçlı. Yani sitene kimse girmese bile cpu sınırını aştın diyerek seni kendi sitesine yönlendirecek ve bu hemen hemen her gün olacak ve yine sen kendi sitene ulaşamayacaksın.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle ilginiz için çok çok teşekkürler.

Wordpress kurulumu ile ilgili çok şey okudum ve izledim. Daha önce bir sunucuya hiç kurmadım ama bilgisayarımda wamp server'la kurulum yapmıştım. Sorun şu ki; herşeyi doğru yaptığımı düşündüğüm halde hata veriyor. Bir türlü çözemedim. Konu ile ilgili fiş açtım hostinger yardım sayfasına ama daha dönen de olmadı.

Bence yol yakınken dön. Sunucu iyi ama reklam amaçlı. Yani sitene kimse girmese bile cpu sınırını aştın diyerek seni kendi sitesine yönlendirecek ve bu hemen hemen her gün olacak ve yine sen kendi sitene ulaşamayacaksın.

Sanırım sizin söyledğiniz gibi hesabı komple iptal edeceğim Üstadım, uyarınızdan sonra bu konuyu komple okudum ve olayı daha iyi kavradım. Uluslarası bir site olduğu için vaad ettikleri hizmette sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm. Aslında ücretli hosting de alabilirim ama bu konularda tecrübem olmadığı için deneme ve öğrenme amaçlı olarak ilk zamanlarda ücretsiz hosting düşünmüştüm. Daha sonra ücretli paketlerine geçmeyi düşünüyordum hostinger'in. Artık başka bir yerden ücretli bir hizmet alacağım sanırım.

Tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Bu arada ben bu mesajı yazarken açtığım yardım fişine cevap gelmiş, "localhost" yerine "mysql.hostinger.web.tr" yazılması gerekiyormuş. Başka arkadaşlar için faydalı olabilir.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Öncelikle ilginiz için çok çok teşekkürler.

Wordpress kurulumu ile ilgili çok şey okudum ve izledim. Daha önce bir sunucuya hiç kurmadım ama bilgisayarımda wamp server'la kurulum yapmıştım. Sorun şu ki; herşeyi doğru yaptığımı düşündüğüm halde hata veriyor. Bir türlü çözemedim. Konu ile ilgili fiş açtım hostinger yardım sayfasına ama daha dönen de olmadı.

Sanırım sizin söyledğiniz gibi hesabı komple iptal edeceğim Üstadım, uyarınızdan sonra bu konuyu komple okudum ve olayı daha iyi kavradım. Uluslarası bir site olduğu için vaad ettikleri hizmette sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm. Aslında ücretli hosting de alabilirim ama bu konularda tecrübem olmadığı için deneme ve öğrenme amaçlı olarak ilk zamanlarda ücretsiz hosting düşünmüştüm. Daha sonra ücretli paketlerine geçmeyi düşünüyordum hostinger'in. Artık başka bir yerden ücretli bir hizmet alacağım sanırım.

Tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Yüklemeden önce wordpress klasöründeki wp-config-sample.php dosyasında gerekli işlemleri (adını değiştirme, veri tabanı bilgilerini girme) yaptın mı?

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yüklemeden önce wordpress klasöründeki wp-config-sample.php dosyasında gerekli işlemleri (adını değiştirme, veri tabanı bilgilerini girme) yaptın mı?

Evet Üstadım, hepsini yaptım.

Bu arada ben bu mesajı yazarken açtığım yardım fişine cevap gelmiş, "localhost" yerine "mysql.hostinger.web.tr" yazılması gerekiyormuş. Başka arkadaşlar için faydalı olabilir.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Benim kullandığım hosting'i önerebilirim, çok ucuz ve yardım ederler.

http://www.karincahosting.com/

Yıllık 15 Liralık Hesaplı Karınca paketi ile başlarsın daha sonra ihtiyacına göre arttırırsın.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Evet Üstadım, hepsini yaptım.

Eski veritabanını silip yeni bir veritabanı kurarak bilgilerini "wp-config.php" dosyasındaki yerlerine tekrar girmeyi dene. Olmazsa sunucu taraflı bir sorun olabilir.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eski veritabanını silip yeni bir veritabanı kurarak bilgilerini "wp-config.php" dosyasındaki yerlerine tekrar girmeyi dene. Olmazsa sunucu taraflı bir sorun olabilir.

Sanırım gözünüzden kaçtı Üstadım, sorun çözüldü, "localhost" yerine "mysql.hostinger.web.tr" yazılması gerekiyormuş. İlginiz için tekrardan çok teşekkürler.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Buraya kadar gelmişken şu hostingi yine de bir deneyeyim dedim ve wordpressi kurdum. Blogumun anasayfasına sadece 1 (yazıyla bir) kere girdim, ikincisinde ise karşılaştığım manzarayı aşağıya ekliyorum. Bu firmadan hosting almayı düşünenlerin sorularına belki bir nebze cevap verir bu manzara. :)

99798.PNG

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bu siteden hosta kayıt oldum ftp aracılığıyla mybb forum paketi yükledim
ancak mybb kurulum aşamasına geldiğimde kullanıcı adı ve veritabanı adı dogru yazmama rağmen hata verip duruyor
veri tabanı adını değiştirdim örnek: u6534355_test yaptım gene olmuyor bunun çaresini bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İletişim:

Hostinger International Ltd.
Adres: 61 Lordou Vironos Sokak
No:6023 Larnaca, Güney Kıbrıs

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
5 para etmez bi site. Boşuna uğraşmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
günlük tekil ziyaretçi 60'ı geçince direk hostinger (dot) web (dot) tr ye yönleniyor siteniz hiçbir uyarı vermiyorlar facebook reklamı açtım arkadaşlara iyi ziyaretçi göndermişimdir.. ben hayatım boyunca böyle adi bir firma görmedim 2 haftadır ücretsiz kullanıyordum tamda reseller almayı düşünmüştüm ki Allah kurtardı son anda..

Ayrıca 2 haftalık ücretsiz full sınırsız şekilde hangi firmaya telefon edim rica etseniz size hosting açar!

HostingerTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, Hostinger hakkındaki sorularınızı bu konu altından belirtebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bi site oluşturdum üzerinde denemeler yapıyorum acaba upload sitesi kursam sıkıntı olur mu arkadaşlar?

turkfatih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim normal blog sitemi kaç sefer kapattılar çok mail atılıyormuş filan gibilerinden dosyalarımı zor kurtardık...

HostingerTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bi site oluşturdum üzerinde denemeler yapıyorum acaba upload sitesi kursam sıkıntı olur mu arkadaşlar?

Ücretsiz sunucularımızda belirttiğiniz tarzda sitelere maalesef izin verilmemektedir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim normal blog sitemi kaç sefer kapattılar çok mail atılıyormuş filan gibilerinden dosyalarımı zor kurtardık...

Ücretsiz hesaplarda çok fazla mail atmanız sitenizin askıya alınmasına sebebiyet verebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet aynen öyle oluyo, paralı alıcam önerdiğiniz gibi karıncahosttan.

Ben de bir süre kullandım hostinger'ı site yeni kurulmuş hit yok ama bir süre sonra aşımdır sitenin açılmamasıdır derken illallah ettim. 1 ayın 15 günü siteyi kullanabiliyorsun diğer günler sürekli sorun, bütün gün sitenin gelmediği zamanlar oldu. Sorunlara cevaplar geç geliyor. Belki Türkiye ayağı böyledir ama bir daha asla kullanmam.

mavi_genc

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
ya arkdaşlar bu tuzak ben denedim yok cpu bitti yükselmeniz gerek filan diyor 1 ay dolmadan sayfa kapanıyor

HostingerTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkdaşlar bu tuzak ben denedim yok cpu bitti yükselmeniz gerek filan diyor 1 ay dolmadan sayfa kapanıyor

Sayfa kapatılması söz konusu değildir. Eğer günlük limitleri aşarsanız siteniz geçici olarak kullanım dışı kalır. Gece yarısı sunucular sıfırlandığında siteniz tekrar aktifleşir. Eğer sürekli olarak limitleri aşıyorsanız siteniz ücretsiz plan için uygun olmayabilir. Bu durumda sitenizi yükselterek limitlerinizi arttırabilirsiniz.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bende burda bir site kurdum şimdi premium almak istiyorum yıllık 75$ diyor önerirmisiniz şuana kadar bedava olan sitemde bir sorun çıkmadı

HostingerTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende burda bir site kurdum şimdi premium almak istiyorum yıllık 75$ diyor önerirmisiniz şuana kadar bedava olan sitemde bir sorun çıkmadı

Eğer hizmetimizden memnun kalmazsanız Premium hesaplarımız için 30 günlük ücret iadesinin olduğunu hatırlatmak isterim. İyi çalışmalar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende bu hostingi kullanıyorum ve gayyetde memnunum şuana kadar sitemde bir problem olmadı birazdaha kullanıp sitemi oturduktan sonra ücretliye geçmeyi düşünüyorum haberinvarmi . hol . es

HostingerTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben .com lu bir site yaptım. para yazarmı?

.com uzantılı alan adları ücretsiz olarak sağlanmamaktadır. Bu tarz alan adları ile oluşturacağınız hesaplarınız ödeme alınmadıkça aktifleşmeyecektir. Eğer daha önceden bir alan adına sahipseniz direkt olarak nameserver yönlendirmesi yapıp alan adını kullanabilirsiniz.

HostingerTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende bu hostingi kullanıyorum ve gayyetde memnunum şuana kadar sitemde bir problem olmadı birazdaha kullanıp sitemi oturduktan sonra ücretliye geçmeyi düşünüyorum haberinvarmi . hol . es

Hizmetlerimizden memnun kalmanız bizleri mutlu ediyor. Sorununuz olursa lütfen bizimle ilk olarak kontrol panelinizdeki "Yardım" kısmından iletişime geçiniz.

CloundSand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hizmet şartları sayfasındaki maddeleri sıralama yaparsanız okuyacaktım ancak gözüme yorucu geldiği için okuyamıyorum :).

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben bir senedir kullanıyorum bir sorun görmedim..

hatta zamanında 5 referanstan 5 dolar bile aldım :)

baya zamandır cpanel girmiyodum sanki yavaşlamış biraz..

edit : yeni cpanel i çok beğendim :) (yeni mi bilmiyorum ama en son bu değildi)

HostingerTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir senedir kullanıyorum bir sorun görmedim..

hatta zamanında 5 referanstan 5 dolar bile aldım :)

baya zamandır cpanel girmiyodum sanki yavaşlamış biraz..

edit : yeni cpanel i çok beğendim :) (yeni mi bilmiyorum ama en son bu değildi)

Evet, daha yeni ve modern bir görünme sahip olması ve mobil kullanım için uygun olması açısından kontrol panelimizi Şubat ayı sonlarında yenilemiştik. İlginiz için teşekkürler. Bir sorununuz olduğunda lütfen bizimle ilk olarak kontrol panelinizin sağ üst kısmında kalan "Yardım" kısmından iletişime geçiniz.