http://www.karincahosting.com/
Ben 2-3 senedir kullanıyorum, çok ucuz ve sorunsuz çalışıyor. Sorulara çok geçmeden cevap veriyorlar.
MİNİ bile yeter ama ben sitenin gelişeceğini varsayarak WEBMASTER tercih ederdim. Arada çok az fark var, mini 10, webmaster 25 TL. Ama trafik ve dosya depolama alanı arasında çok fark var.
sormak istediğim son bir soru var, cpu limitini aşma gibi bir durumla karşılaştınız mı kullanmınız süresince, veya ben karşılaşabilirmiyim?
İstersen reseller hosting sahibiyim buradan sana bir paket verebilirim kendi sitelerimide burada tuttuğumdan sorun çıkarma gibi bir durum söz konusu değil..
Tek alan adına limitsiz alan , limitsiz trafik linux hostingi yıllık 60 liraya verebilirim. Farklı paketlerde var istersen özelden konuşabiliriz. Ve de 15 gün sonunda memnun kalmazsın iptal edip geri ödeme alabilirsin
reseller internetbilisim.net den alınmıştır. Google da sorgulatabilirsin bu şirketi
500 ziyaretçiyi degilde bana bile izin vermiyor:laugh:sunucularin yogun oldugu zamana geldik galibaHostinger Türkiye nin tamamen ücretsiz olarak sunduğu; 2000 MB disk alanı, 100 GB trafik, PHP ve MySQL desteği, site kurucu gibi özelliklerden bedava ve reklamsız olarak faydalanabilirsiniz. Ücretsiz hosting sunucusu paylaşımlı olduğundan günlük 500 ziyaretçiyi geçmenize ve belli bir değerin üzerinde CPU kullanımına izin vermiyor ancak küçük çaplı birçok web sitesi işlerinde yeterli olabilir. Ayrıca ücretsiz olarak alınabilen her türlü web uzantısını da destekliyor. Web sitesinizi karşılamadığı durumlarda cuzi ücretler karşılığında premium hosta upgrade edebilir veya referans imkanını kullanarakta limitlerinizi yükseltebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için: www.myhostinger.org tıklayın.