Hosting tavsiyelerinizi bekliyorum...

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlarım, Abilerim,

Şöle 20-30 üyeli bir forumun ihtiyacını karşılayacak ucuz ve kaliteli bir host tavsiyeniz var mıdır? Ha bide destek kaliteli olsun. Teşekkürler :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
MİNİ bile yeter ama ben sitenin gelişeceğini varsayarak WEBMASTER tercih ederdim. Arada çok az fark var, mini 10, webmaster 25 TL. Ama trafik ve dosya depolama alanı arasında çok fark var.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
MİNİ bile yeter ama ben sitenin gelişeceğini varsayarak WEBMASTER tercih ederdim. Arada çok az fark var, mini 10, webmaster 25 TL. Ama trafik ve dosya depolama alanı arasında çok fark var.

sormak istediğim son bir soru var, cpu limitini aşma gibi bir durumla karşılaştınız mı kullanmınız süresince, veya ben karşılaşabilirmiyim?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
50 kişilik bir forum pek sorun çıkarmaz sana.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
sormak istediğim son bir soru var, cpu limitini aşma gibi bir durumla karşılaştınız mı kullanmınız süresince, veya ben karşılaşabilirmiyim?

Trafik limiti var bütün hsot paketlerinde. Onu aşarsan ancak siten hata verir, yönlenmez. Ancak onu aşman çok ama çok yeni sitede. Şöyle düşün, bu siteye günlük 150 bin kişi giriyor, trafik genişliği 140 binse siteye ulaşmnak zor olur. Ama sende o sorun ghiç bi şekilde olmaz, ücretsizlerle karıştırma.

bmokandemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İstersen reseller hosting sahibiyim buradan sana bir paket verebilirim kendi sitelerimide burada tuttuğumdan sorun çıkarma gibi bir durum söz konusu değil..

Tek alan adına limitsiz alan , limitsiz trafik linux hostingi yıllık 60 liraya verebilirim. Farklı paketlerde var istersen özelden konuşabiliriz. Ve de 15 gün sonunda memnun kalmazsın iptal edip geri ödeme alabilirsin

reseller internetbilisim.net den alınmıştır. Google da sorgulatabilirsin bu şirketi

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İstersen reseller hosting sahibiyim buradan sana bir paket verebilirim kendi sitelerimide burada tuttuğumdan sorun çıkarma gibi bir durum söz konusu değil..

Tek alan adına limitsiz alan , limitsiz trafik linux hostingi yıllık 60 liraya verebilirim. Farklı paketlerde var istersen özelden konuşabiliriz. Ve de 15 gün sonunda memnun kalmazsın iptal edip geri ödeme alabilirsin

reseller internetbilisim.net den alınmıştır. Google da sorgulatabilirsin bu şirketi

karincadan alacagim. yinede tesekkurler...

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ya abiler karıncadan aldık ama ödemenin üstünden 4 saate yakın geçicek açılmadı nedir bu iş... ayrıca kullanıcı yorumlarına bakıyorumda rezalet gibi resmen... hata mı ettik ne ?

weftmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten ücretsiz mi ? Neden ücretsiz ben çok merak ettim. Buradan ücretsiz alan adı da alınıyor herhalde.

Esedullah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alastyr.com da bildiğim sponsorluk var ücretsiz 1 yıllık size yetecek paketi verilirler.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bu kaçıncı yazışım bilmiyorum ancak
guzel net i kullanıyorum ben.
2.senem başladı

zoeken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
https://www.isimkayit.com 'u inceleyebilirsiniz, bütçenize uygun bir paket bulacağınıza eminim,
Hosting ve alan adı ödemeye mutakip en geç 5 dakika içerisinde aktif edilmektedir.
Hizmet verebilirlik belgelerimizi web sitemiz üzerinden iletişim kısmında inceleyebilirsiniz.

cihan017

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hostinger Türkiye nin tamamen ücretsiz olarak sunduğu; 2000 MB disk alanı, 100 GB trafik, PHP ve MySQL desteği, site kurucu gibi özelliklerden bedava ve reklamsız olarak faydalanabilirsiniz. Ücretsiz hosting sunucusu paylaşımlı olduğundan günlük 500 ziyaretçiyi geçmenize ve belli bir değerin üzerinde CPU kullanımına izin vermiyor ancak küçük çaplı birçok web sitesi işlerinde yeterli olabilir. Ayrıca ücretsiz olarak alınabilen her türlü web uzantısını da destekliyor. Web sitesinizi karşılamadığı durumlarda cuzi ücretler karşılığında premium hosta upgrade edebilir veya referans imkanını kullanarakta limitlerinizi yükseltebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için: www.myhostinger.org tıklayın.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hostinger Türkiye nin tamamen ücretsiz olarak sunduğu; 2000 MB disk alanı, 100 GB trafik, PHP ve MySQL desteği, site kurucu gibi özelliklerden bedava ve reklamsız olarak faydalanabilirsiniz. Ücretsiz hosting sunucusu paylaşımlı olduğundan günlük 500 ziyaretçiyi geçmenize ve belli bir değerin üzerinde CPU kullanımına izin vermiyor ancak küçük çaplı birçok web sitesi işlerinde yeterli olabilir. Ayrıca ücretsiz olarak alınabilen her türlü web uzantısını da destekliyor. Web sitesinizi karşılamadığı durumlarda cuzi ücretler karşılığında premium hosta upgrade edebilir veya referans imkanını kullanarakta limitlerinizi yükseltebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için: www.myhostinger.org tıklayın.
500 ziyaretçiyi degilde bana bile izin vermiyor:laugh:sunucularin yogun oldugu zamana geldik galiba:)