Hoşbuldum :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Benimki geç olacakta bizde hoşgeldin diyelim. :D SDN Forum`a gelerek iyi yaptın gerçekten iyi bir foruma geldin vakit çabuk geçiyor burda. :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Olsun sağ ol hoşbuldum :D Başka bir foruma üyeydim. Çok sıkıcı geldi. Güzel forumlar diye ararken burayı buldum dur üye olayım dedim. Sonra sardı her gün burdayım :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Olsun sağ ol hoşbuldum :D Başka bir foruma üyeydim. Çok sıkıcı geldi. Güzel forumlar diye ararken burayı buldum dur üye olayım dedim. Sonra sardı her gün burdayım :D
Güzel forumdur burası. Bende neredeyse tüm forumları gezdim burası uydu bana. :D Ama ben böyle hoşgeldin faslıyla değil direk şuju alıyım mı diye daldım. :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Güzel forumdur burası. Bende neredeyse tüm forumları gezdim burası uydu bana. :D Ama ben böyle hoşgeldin faslıyla değil direk şuju alıyım mı diye daldım. :D

Aynen burası güzel bende sevdim. Bir kaç da arkadaşın oldu mu tamamdır :D O da güzelmiş :D Bende önce hoşgeldim dedim sonra bir şeyler sordum bende :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Aynen burası güzel bende sevdim. Bir kaç da arkadaşın oldu mu tamamdır :D O da güzelmiş :D Bende önce hoşgeldim dedim sonra bir şeyler sordum bende :D

Hoşgeldinle başlamak iyidir. :D Direk mevzuya daldın mı sanki soru sorup gidecekmişsin gibi oluyor. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Senin foruma gelen iyi oldu iki dakikada sohbete Daldık. :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hoşgeldinle başlamak iyidir. :D Direk mevzuya daldın mı sanki soru sorup gidecekmişsin gibi oluyor. :D

Yalnız anlatım bozuklukluğu yapmışım kendime sinir oldum -,- Sen kalmışsın boşver :D Tatilde sıkıldım artık ya herkes bi taraflarda sohbet edecek biri yoktu iyi oldu :D Avatarındaki Katy Perry mi? :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yalnız anlatım bozuklukluğu yapmışım kendime sinir oldum -,- Sen kalmışsın boşver :D Tatilde sıkıldım artık ya herkes bi taraflarda sohbet edecek biri yoktu iyi oldu :D Avatarındaki Katy Perry mi? :D

Evet. Ben KatyCat'im. Sen hangi ünlünün antisisin? Sakın 1D yada Justin Bieber deme. :D

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O ünlünün hayranlarına verilen isim. Mesela Katy Perry hayranlarına KatyCat, Selena Gomez hayranlarına Selenator gibi...
Selenator nedir abi ya ilk defa duydum .Dünyayı istila etmişler gibi .:w00t:
Cidden böylemi diyolar kendilerine ?

Bu arada hoşgeldin

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

Bu arada hoşgeldin

Cidden öyle... Bu bişey mi Kesha hayranlarına Animals deniyor. :P
[MENTION=5684]ecem[/MENTION] konunuda dağıttığımdan dolayı özür diliyorum. :blushing:

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Bu arada hoşgeldin

Selanator garip cidden. Terminatör gibi :D
Hoşbuldum :)

yarın mesaj sayısı 65411651 olacak bu gidişle h.g

Aynen :P Hoşbuldum :)
Cidden öyle... Bu bişey mi Kesha hayranlarına Animals deniyor. :P
@ecem konunuda dağıttığımdan dolayı özür diliyorum. :blushing:

Hayvanlar mı diyolar :O
Önemli değil boşver :D

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2012 nisandan beri üyeyim, her gün girerim de foruma. Mesaj sayısı bakımından beni yarılamışsın neredeyse pes :) Bu arada "You're welcome" da "Rica ederim" demek haberin olsun. Sırf bunu söylemek için yazdım yoksa adetim değildir :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
2012 nisandan beri üyeyim, her gün girerim de foruma. Mesaj sayısı bakımından beni yarılamışsın neredeyse pes :) Bu arada "You're welcome" da "Rica ederim" demek haberin olsun. Sırf bunu söylemek için yazdım yoksa adetim değildir :D

Ne fark eder ha rica ederim ha başka bi şey :D Ayrıca sırf buraya yazarak arttırmıyorum mesaj sayımı. Mesaj atana cevap atıyorum sadece. Başka konularda da paylaşımım var. 2012'den beri üyesiniz her gün paylaşım yapsanız daha çok olabilirdi mesaj sayınız ^^

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ne fark eder ha rica ederim ha başka bi şey :D Ayrıca sırf buraya yazarak arttırmıyorum mesaj sayımı. Mesaj atana cevap atıyorum sadece. Başka konularda da paylaşımım var. 2012'den beri üyesiniz her gün paylaşım yapsanız daha çok olabilirdi mesaj sayınız ^^

2 tane daha mesaj yazdın mı yeni rütbedesin. :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

2012'den bu güne kadar 235 mesaj yazmak büyük sabır ister :)

Mesajlar zaten kendiliğinden geliyor yardım ederken vb, şöyle 2010 veya 2011 üyesi olsaydım şu anda rahat 25,30k mesajım olabilirdi belkide daha fazla.

Mesaj sayısı falan önemli değil ki benim için. Önemli olan güzel vakit geçirebilmek :)

Forumda ilgilendiğiniz bölümler nedir? ben mobil dünya bölümü ile uğraşıyorum haliyle telefonlarla iç içeyim sizin bir bölümünüz varmı ilgilendiğiniz?

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Mesajlar zaten kendiliğinden geliyor yardım ederken vb, şöyle 2010 veya 2011 üyesi olsaydım şu anda rahat 25,30k mesajım olabilirdi belkide daha fazla.

Forumda ilgilendiğiniz bölümler nedir? ben mobil dünya bölümü ile uğraşıyorum haliyle telefonlarla iç içeyim sizin bir bölümünüz varmı ilgilendiğiniz?

Niye şu an benim mesaj sayım bu kadar konu oldu açıkçası anlamıyorum. Dediğiniz gibi yardım, fikir alışverişi vs. ile mesajlar artıyor zaten. Spor, teknoloji ile uğraşmak hoşuma gidiyor. Daha çok o bölümlere bakıyorum. Haberleri de okuyorum. Telefonlara özellikle İphone'larla ilgileniyorum ama her bölüme bakmaya çalışıyorum.

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Genelde tartışmalar hoşuma gidiyordu. Onları okuyordum haberler bölümünde falan. Tartışma derken sataşma değil de daha çok fikir savaşları gibi. Ama karışmıyordum pek. Zaten takip ettiklerim de forumdan uzaklaştırıldı :) Her yazmak istediğimi yazmıyorum genelde. [MENTION=411658]Ecem.[/MENTION] ayrıca suçlama mahiyetinde söylemedim söylediğim şeyi de, kusura bakma.
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] söz meclisten dışarı, forumun bazı köşelerinde yazılanların neresine el atsam sırf "yazmak için yazıldığı" belli oluyor. Bu açıdan bakınca da "235" iyi bir şey :D Üniversite sınavına hazırlandım 2 yıl, forumda gizliden takılmayı tercih ettim o yüzden. Daha aktif olurum bundan sonra inşallah :) konu da saptı, gitti.