Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
Bulamadım kiBence soldaki
![]()
sağdaki

söylemediğine göre kötü bişey

Bulamadım kiBence soldaki
![]()
sağdaki
söylemediğine göre kötü bişeyözelden yaz bakayım merak ettim
![]()
Vay be kimse paylasmamis adettendir okumadan gecmiyoruz
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html
![]()
Güzel forumdur burası. Bende neredeyse tüm forumları gezdim burası uydu bana.Olsun sağ ol hoşbuldumBaşka bir foruma üyeydim. Çok sıkıcı geldi. Güzel forumlar diye ararken burayı buldum dur üye olayım dedim. Sonra sardı her gün burdayım
![]()
Güzel forumdur burası. Bende neredeyse tüm forumları gezdim burası uydu bana.Ama ben böyle hoşgeldin faslıyla değil direk şuju alıyım mı diye daldım.
![]()
Aynen burası güzel bende sevdim. Bir kaç da arkadaşın oldu mu tamamdırO da güzelmiş
Bende önce hoşgeldim dedim sonra bir şeyler sordum bende
![]()
Hoşgeldinle başlamak iyidir.Direk mevzuya daldın mı sanki soru sorup gidecekmişsin gibi oluyor.
![]()
Yalnız anlatım bozuklukluğu yapmışım kendime sinir oldum -,- Sen kalmışsın boşverTatilde sıkıldım artık ya herkes bi taraflarda sohbet edecek biri yoktu iyi oldu
![]()
Evet. Ben KatyCat'im. Sen hangi ünlünün antisisin? Sakın 1D yada Justin Bieber deme.![]()
En doğrusunu yapıyorsun. :thumbup1:Valla ben öyle işlerden pek anlamamAntiymiş falan :helpsmilie:Sevdiğim ünlüler var o kadar
![]()
En doğrusunu yapıyorsun. :thumbup1:![]()
O senin dediğin şeyler ne ola ki? :huh:
O ünlünün hayranlarına verilen isim. Mesela Katy Perry hayranlarına KatyCat, Selena Gomez hayranlarına Selenator gibi...
Hoşgeldin, shake it off!![]()
Selenator nedir abi ya ilk defa duydum .Dünyayı istila etmişler gibi .:w00t:O ünlünün hayranlarına verilen isim. Mesela Katy Perry hayranlarına KatyCat, Selena Gomez hayranlarına Selenator gibi...
Selenator nedir abi ya ilk defa duydum .Dünyayı istila etmişler gibi .:w00t:
Cidden böylemi diyolar kendilerine ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada hoşgeldin
Selenator nedir abi ya ilk defa duydum .Dünyayı istila etmişler gibi .:w00t:
Cidden böylemi diyolar kendilerine ?
Bu arada hoşgeldin
yarın mesaj sayısı 65411651 olacak bu gidişle h.g
Cidden öyle... Bu bişey mi Kesha hayranlarına Animals deniyor.
@ecem konunuda dağıttığımdan dolayı özür diliyorum. :blushing:
2012 nisandan beri üyeyim, her gün girerim de foruma. Mesaj sayısı bakımından beni yarılamışsın neredeyse pesBu arada "You're welcome" da "Rica ederim" demek haberin olsun. Sırf bunu söylemek için yazdım yoksa adetim değildir
![]()
Ne fark eder ha rica ederim ha başka bi şeyAyrıca sırf buraya yazarak arttırmıyorum mesaj sayımı. Mesaj atana cevap atıyorum sadece. Başka konularda da paylaşımım var. 2012'den beri üyesiniz her gün paylaşım yapsanız daha çok olabilirdi mesaj sayınız ^^
2 tane daha mesaj yazdın mı yeni rütbedesin.![]()
2012 nisandan beri üyeyim, her gün girerim de foruma. Mesaj sayısı bakımından beni yarılamışsın neredeyse pesBu arada "You're welcome" da "Rica ederim" demek haberin olsun. Sırf bunu söylemek için yazdım yoksa adetim değildir
![]()
Mesaj sayısı falan önemli değil ki benim için. Önemli olan güzel vakit geçirebilmek![]()
2012'den bu güne kadar 235 mesaj yazmak büyük sabır ister
Mesajlar zaten kendiliğinden geliyor yardım ederken vb, şöyle 2010 veya 2011 üyesi olsaydım şu anda rahat 25,30k mesajım olabilirdi belkide daha fazla.
Forumda ilgilendiğiniz bölümler nedir? ben mobil dünya bölümü ile uğraşıyorum haliyle telefonlarla iç içeyim sizin bir bölümünüz varmı ilgilendiğiniz?
2012'den bu güne kadar 235 mesaj yazmak büyük sabır ister
Mesajlar zaten kendiliğinden geliyor yardım ederken vb, şöyle 2010 veya 2011 üyesi olsaydım şu anda rahat 25,30k mesajım olabilirdi belkide daha fazla.