ibozer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Üzerinden yıllar geçmiş konuları hortlatanların hoş birşey yapğını düşünmüyorum :cursing:
bir yıl önce açılmış konunun benzeri durumu için konu açılınca hemen" araştırma yapın" uyarısı gelir..aynı konuya sorununuzu yazarsanız HORT oluyor...:confused1:
doğru ve mantıklısı hangisi:yeni açmakmı??-eski ile devammı???:scared:
bir yıl önce açılmış konunun benzeri durumu için konu açılınca hemen" araştırma yapın" uyarısı gelir..aynı konuya sorununuzu yazarsanız HORT oluyor...:confused1:
doğru ve mantıklısı hangisi:yeni açmakmı??-eski ile devammı???:scared:
abicim ben konuların hepsini hortlatıyorum çünkü açmışlar öyle duruyor ve ben nerden baksan 6-7 tane konuyu öyle kurtardım şimdi full sohbette ve en fazla 4 senelik konuyu hortlattım geçen gün
abicim ben konuların hepsini hortlatıyorum çünkü açmışlar öyle duruyor
İyi halt edersin.Yaşın tahminen 10-11 arası herhalde.Sana göre bir site var adıabicim artık hoşuma gidecek hortlatılacak konu yok anketli konu varsa söyleyin hortlatabilirim...
abicim sen sus konuları ben orada süs olmsın diye hortlatıyorum şikayetiniz varsa hortlatmamİyi halt edersin.Yaşın tahminen 10-11 arası herhalde.Sana göre bir site var adıaha dün okulumuzun yollarında koşarken..Hadi sen orda takıl evladım.
eğer teknik ya da kişisel bir meselede yardım istendiğinden hortlatılıyorsa bir konuda, bir şey diyemem. ama 3-4 senelik bir komik video,resim vs. içerikli bir konunuya girip "çok komik, hahah" yazıldığını görünce insanın şalteri atıyor.
3-4 sene sonra komikliğini mi yitiriyor? Hort konusuna yapılan tepkilere katılmıyorum. Bir kişinin ihtiyacı varsa ve konu içinde cevabını bulamamışsa isterse 30 senelik olsun ihtiyacını veya fikrini yazmalıdır. Elbet bir gören bilen ona cevap verecektir. Asıl zaten konusu varken aynı konuda bir daha konu açmak saçmalıktan ve forumları çöplüğe çevirmekten başka bir şey değildir.
Ayrıca da yeni(!) üyeymişsin ne zaman gördün o kadar konu hortlandığınıÜzerinden yıllar geçmiş konuları hortlatanların hoş birşey yapğını düşünmüyorum :cursing: