Bu konuyu okuyanlar

yigityanik

Öğrenci
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
18
Çok yakında ülkemizde satılmaya başlanacak HONOR'un yeni akıllı bilekliği Band 6 modeli, önemli değişiklikleri de beraberinde getirdi. İsterseniz daha fazla uzatmadan, HONOR Band 6'yı almak için 5 nedeni sıralayalım



1 - %148 Daha Büyük Ekran | 1.47 inç AMOLED Panel

* 1.47 inçlik geniş ekrana sahip Band 6, geleneksel akıllı bilekliklere göre %148 daha fazla görüntüleme alanı ile size olağanüstü bir görsel deneyim sunar.

HONOR-Band-6-Almak-İçin-5-Neden


2 - Benzersiz Tasarım & Her Tarz ile Uyumlu Renkler

"Göktaşı Siyahı" , "Kumtaşı Grisi" ve "Mercan Pembesi" renk seçenekleriyle üretilen HONOR Band 6, her türlü kombin ile uyum içerisinde olur. Çıkarılabilir yapıya sahip kordon yapısı sayesinde bilekliğinizin kordonunu resmi veya üçüncü parti ürünlerle değiştirerek tarzınıza tarz katabilirsiniz.

HONOR-Band-6-Almak-İçin-5-Neden


3 - 10 Dakika Şarj, 3 Gün Kullanım

* HONOR Band 6, uzun pil ömrü ve manyetik hızlı şarj sayesinde sizleri uzun şarj sürelerinden kurtarır ve doya doya vakit geçirmenizi sağlar. Hafif kullanımda 14, ağır kullanımda ise 10 gün boyunca Band 6'yı şarja takmadan sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz.

HONOR-Band-6-Almak-İçin-5-Neden




4 - 10 Profesyonel Egzersiz Modu

* "Açık Hava Koşusu", "Kapalı Alan Koşusu", "Açık Yürüyüş", "Açık Bisiklet", "Kapalı Bisiklet" gibi toplamda 10 adet profesyonel egzersiz modları sayesinde disiplinli bir şekilde çalışabilir ve egzersizlerinizi kayıt altına alabilirsiniz.

HONOR-Band-6-Almak-İçin-5-Neden


* HONOR Band 6'daki TruSleep algoritması, uyku sürelerini ve aşamalarını tam olarak kaydeder. Band 6, profesyonel uyku iyileştirme önerileri ve kişiselleştirilmiş uyku yardımı sağlayarak, iyi bir uyku çekmenize yardımcı olur.

HONOR-Band-6-Almak-İçin-5-Neden


HONOR-Band-6-Almak-İçin-5-Neden




Yeni bir HONOR Band 6 içeriğiyle tekrardan görüşmek üzere!​
 

basit

Dekan
Cezalı
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
6,305
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
6,526
Puanları
113
Kac TL?
 
Üst