Vatan'ı bilmem. Teknosa artık Xiaomi cihazlarını Xioami Türkiye garantisi ile Evofone(eski evo bt ) ve genpa güvencesi ile satıyor. Teknosa'ya Mİ8 de gelecektir.Vatan vb gelirmi Mi 8
Gelecek. 15-20 gün sonra Xioami'nin resmi Türkiye lansmanı var. Xioami CEO'sunun ve yönetim kurulunun ağır toplarının gelme ihtimali bile var.Kolay kolay gelmez bence.
O gelmeyecek muhtemelen.Mi 8 çok büyük ama mi 8 se kaç lira olur
OP6'da kulaklık girişi var yalnız.xz1 2 bin tl, honor 10 3 bin tl, yakın fiyatlar değiller ki kiyaslanabilsin.
ben çok araştırdır, o nedenle honor 10'u yurt dışından sipariş verdim.
honor 10 un hızlı şarjı efsane
işlemcisi huawei p20 pro ile aynı işlemci, bataryası 3400 mah. oneplus 6 ve mi8 gibi bir çok yeni telefonda olmayan kızılötesi ve kulaklık girişi honor10 da var. tek sıkıntısı kamerada ois olmaması, onu da eis ile telafi etmeye çalışmışlar.
Anladım.opde kızlötesi yok mi8 de kulaklık demek istedim![]()
Gelir de. Onun yerine Mİ8 düşünün derim 15-20 gün sonra Türkiye lansmanı yapılacak Xioami'nin Mİ8'in de resmi garantili olarak gireceği söyleniyor.oneplus 5t teknosaya gelmişti 6 da gelecek mi acaba?
Gelir fakat ürün ithalatçı garantili olarak satılır.oneplus 5t teknosaya gelmişti 6 da gelecek mi acaba?