Hollywood'da ahlak denen şey kalmamış!

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hollywood'un en güzel aktrislerinin başında geliyor. Fazlasıyla güzel, fazlsıyla çekici bulunuyor. Bir de onu kendi ağzından dinleyin. Charlize Theron 'diğerlerini' eleştirirken kendisine asla laf kondurmuyor.

Elle UK dergisinin ağustos sayısında güzel oyuncu Charlize Theron sayfaları süslüyor. Oscarlı aktris, göz önünde bir kadın olmanın zorluklarına değinirken kendisini güzel bulduğunu da itiraf ediyor.

"Fiziğimle ilgili hiçbir zaman takıntım olmadı. Kendime aynada baktığımda oldukça seksi bir kadını karşımda görüyorum. Ancak elbette sürekli aynada aynı yüzü görmek sıkıcı. Biz oyuncu kadınlar vücutlarımıza ve yüzlerimize kafayı takarız. Fakat ben kendimi bundan kurtarmak için paranoya yapmıyorum"

32 yaşındaki aktris, 'Monster' (Canavar) isimli filmde Oscar heykelciğini kaparak oyunculuktaki başarısını kanıtlamıştı. Rolünün gereğini uygulayıp kilo alan ve makyajla tanınmayacak bir yüze sahip olan Theron, "Asla ince yapılı bir kadın olmadım. Kıvrımlarım var ve vücudumun bir parçası onlar. Neden sevmekten vazgeçeyim? Monster filmi için yaklaşık 13 kilo aldım. Şiman olmaktan nefret ediyorum ama incecik olmayı da sevmiyorum. 36 bedene düştüğümde mutsuz olmuştum ve kendimi rahat hissetmemiştim. İnce olunca sürekli üşüyorsun, kolay hasta oluyorsun, kemiklerin güçsüzleşiyor. Ve en önemlisi kendini seksi hissetmiyorsun. Yani ben bu hisler içindeydim"

Moda konusunda da dergiye çeşitli açıklamalarda bulunan Theron, "Asla kölesi olmadım. Sürekli takip etmek çok sıkıcı. Ben temiz ve klasik görüntüyü seviyorum. Sadelikten yanayım"

Güney Afrikalı yıldız, diğer ünlüleri eleştirmekten de kaçınmıyor. Birçoğunun ahlaksız olduğunu söyleyen Theron, ünlü oyunları oynamaya hevesli olmadığını da ifade ediyor.

"Bazıları var ki kendilerini mahvediyorlar. Anlamıyorum. Terbiye, ahlak diye bir şey var. Ancak Hollywood'da artık terbiye kalmamış"

Charlize Theron, 6 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşına dair sorulan sorulara ise "Başka kimseye böyle aşık olabileceğimi düşünmüyorum.Ailem de Stuart'ın doğru kişi olduğunda benimle hemfikir. Daha önce de aşık oldum. Ama hayatımın tamamen birine ait olacağını hiç düşünmemiştim. O benim ilham kaynağım, beni etkiliyor, büyülüyor. Filmlerde oynamak benim için o kadar da önemli değil. Önemli olan eve gittiğimde İrlandalı seksi bir adamla birlikte olacağımı bilmek"

Böylesine büyük bir aşka rağmen Theron'un evlilik tutkusu yok. Ailesinin mutsuz evliliğine tanık olduğu için evliliğe karamsar bakıyor.

"Aşka inanıyorum, evliliğe ise hayır. Çocukken bile evlilik hayali kuramazdım. Çünkü evlilik hayal kurulacak bir şey değil. Ben sadece her sabah Stuart'la birlikte uyanacağımı bilmek istiyorum. Çünkü bunu istiyorum. Resmi kağıt benim ilgimi çekmiyor"

http://www.gazeteport.com.tr/YASAM/NEWS/GP_239370