_Zaur_
Dekan
silahı ters tutarSilah tutan kadın ######### tutar
Sizce ####### nedir ?
silahı ters tutarSilah tutan kadın ######### tutar
Sizce ####### nedir ?
Nakış tutar olucaktısilahı ters tutar
Koklaşma kısımı çok önemli. Bir bakarsın şansına erkek çıkmışSavaşmaya ne gerek var canım. Konusarak koklasarak anlasip orta yolu buluruz![]()
Artik ne cikarsa bahtima diyerek baslamak gerekKoklaşma kısımı çok önemli. Bir bakarsın şansına erkek çıkmış![]()
Tabii zamanımız çok bozuldu ne dersen beklerim.
Abi Senin gibi Moderatörler bin yaşasın. Derdimizi anlıyorsun galibaVur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin, sen vururken de öldürürken de güzelsin![]()
Adamlar kadınlara öğretim vermeye başladılar bile. Ama geriye kaçma öğretimi galiba.Zaur'cum şu an Ermenistan'da ayakta duracak asker kalmadı, yakında kızları asker edecekler muhtemelen. Tam fırsatı o zaman, var mısın?!![]()
Afedersin Karışık birşey gözüküyorBenim pp ye bakınca hangi cinsiyet gibi gözüküyo
Acil yardım
Anladım tran###Adamlar kadınlara öğretim vermeye başladılar bile. Ama geriye kaçma öğretimi galiba.
Aha yeni video var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Afedersin Karışık birşey gözüküyor![]()
Yahu pp ne ya?!Benim pp ye bakınca
İlk gördüğümde bende öyle anlamıştım meğerse ingilizce konuşuyormuşlarYahu pp ne ya?!
Şuna profil diye yazmak çok mu zor?
Pipi deyince eskiden ufacık erkek çocukların şeyine derlerdi annelerimiz.
Yukarıdaki cümleyi okuyunca aklıma bu geldi hemen!![]()
Bizim buraya da gelirse sanırım bizim Didem ile Dilara'da haki elbiseyi ilk giyecekler arasında olacaklar. Şöyle MPT-71 ile çekilmiş havalı resimlerini yayınlarlar artık!![]()
Senin de işine gelirBen askere gitmeden bizim buralarada gelmeli. Hatta kaynaşma ve eşitlik amaciyla koğuşlar karıştırılsın![]()
Ee yani biraz insan yuzu goruruz![]()
hahahahahaBöyle güzel manken gibi düşmandan mermi yiyipte ölmek var.
Vay bee kaç adama nasip olur ki bunların mermisi?![]()
![]()
![]()
Gülü seven tribine katlanir behe koğuşta görürsün daha sonra ikinci yüzü de görürsün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonra da yüzsüzleri de görürsün
KatlanırGülü seven tribine katlanir be![]()
Ben askere gitmeden bizim buralarada gelmeli. Hatta kaynaşma ve eşitlik amaciyla koğuşlar karıştırılsın![]()