Hobi Önerileri

Ayberk_Aybek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle herkese selamlar.

Şu sıralar yaşadığım hayat tarzından sıkıldığımı fark ettim. Bütün gün film, dizi, anime izle derken bir yerden sonra sıkılmaya başladım.

Kendi hayatınızda hangi hobilerle uğraşıyorsunuz ? bu konu hakkında tavsiye istiyorum. Tavsiye verirken lütfen bahsettiğiniz hobi hemen hemen her koşulda uygulanabilir olsun. Çünkü her zaman dışarıda olamayabilirim, aradığım hobi aslında evde zaman geçirmemi sağlayacak bir şey.

Ben DVD koleksiyonu yapıyorum mesela. Eğlenceli bir uğraş ama koleksiyon tüketici türde bir hobi. Benim aradığım şey ise bir içerik tüketmek yerine bir içerik üretmek.

Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum, Eğer aklınızdaki hobi yukarıda saydığım kriterlere uymuyorsa bile yazabilirsiniz, bir yere not alıp ileride göz atabilirim. Ama önceliğim yukarıda yazdığım kriterleri kapsayan bir hobi.

Şimdiden herkese teşekkürler.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Dışarı çıkmadan olabilecek hobiler kitap okumak resim yapmak hikaye roman deneme falan yazmak şu bin parçalık puzzlelardan yapmak bir de el işi yapmak sanırım:D Dışarı çıkarsanız spor yapmak, bisiklet sürmek, müzik aleti çalmayı öğrenmek gibi şeylere yönelebilrsiniz

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Rc olayına biraz takıl test etmek için illa dışarı çıkman gerekir ama tabi birazda tuzlu bir hobi :)

Ayberk_Aybek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Her şey üç nokta ile alakalı...

Dışarıya çıkınca zaten yapacak bir şeyler bulabiliyorum :) fakat her zaman dışarıya çıkma şansım olmuyor, günümün çoğu evde geçiyor şu sıralar o yüzden evde uğraşabileceğim bir hobi arıyordum. Yoksa dışarıya çıkınca yapacak şey çok :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Rc olayına biraz takıl test etmek için illa dışarı çıkman gerekir ama tabi birazda tuzlu bir hobi :)

Ne yazık ki şu anda o kadar bütçe ayıramam.

Son düzenleme: