Hobbit:Beklenmedik Yolculuk, sizce beklentileri karşıladı mı ?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
gerilim yapma hoca. o sözün sahibi var, seninle alakası yok. :)

filme ikince kez gidenler bu kez daha fena büyülendiklerini belirtmiş. kesinlikle ikinci kez gideceğim :)

Beyler 3. ye 4.ye dönmeyin artık Imax'a yer bulamıyoruz

Hayır izlemeyin demiyorum Blu-Ray çıkınca evinizde hobi olarak gene izleyin.

:D

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok dandik ben beğenmedim paraya yazık oldu.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence ölü taklidi yap :P

Bana göre dandikti açık ve net paramı verseler alırım valla geri.

beğenmediğin kısım neydi ? genel olarak kötü diyip geçmedin herhalde merak ettim.
efektler mi oyunculuk mu vs.

İlk yarım saati çok sıktı gerçekten izlemedim arkadaşla beraber gittik o seyretti ben telefonda takıldım.

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güzel bir filimdi ama bekletigimin altında bi film daha güzel ola bilirdi

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
The lord of the rings sevenlerin izlemesi gereken bir film çok güzeldi.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=20926]checkirge[/MENTION]

İyi yakalamışsın :P

Filmi beğenmedim diyenlerin mazereti ilk 30 dk imiş.

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle beklentileri karşıladığını düşünüyorum. Özellikle benim gibi orta dünya meraklıları için her saniyesi zevkle izlenesi bir film olmuş.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
izlemediysen nasıl eleştiri yapıyorsun?

Sıkıcı geldi başı kaliteli flim olduğunda insanın ilgisini çeker başı sonu her yeri anlama sorunlarınız var galiba.

kişi aşmışlığın ermişliği noktasına erişince izlemeden de izleyip beğenmeyebiliyor. sen ben anlamayız. :)

Koçum saygısızlık yapma klavye delikanlılığıyla olmuyor bu işler yeter ama beğenmedim arkadaş var mı ötesi burdan yazcana yüzyüze konuşalım istanbul/zeytinburnunda oturuyorum yada sen özelden mesaj at adresi bide beraber izlemeye gidelim senle.

@checkirge

İyi yakalamışsın :P

Filmi beğenmedim diyenlerin mazereti ilk 30 dk imiş.

Android elma fanlığından sonra bide flim fanlığı yapanları ilk defa görüyorum.Beğenmedim arkadaşım senle bir daha izleriz istiyorsan buluşup bi yerde gidelim tabi yüzyüze gelebilirsen.

Catalak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben filme bir kez daha gidicem ama salonların boşalmasını bekliyorum. haftaya giderim :)
Aynen Salon neredeyse boşken tekrar izleyeceğim bende daha iyi oluyor. :)

Çok dandik ben beğenmedim paraya yazık oldu.
Akasya Durağı favorimdir.Tam senlik.

Bence Hobbit müthiş ötesiydi ve bir hikaye en baştan anlatılıyor ne bekliyorsunuz ki başından sonuna kadar aksiyon vb. şeyler olmasını mı ? ilk önce hikayenin temelini oluşturacak ki izleyeni kendine çekebilsin.Kısa bir kitabı çok ayrıntıyla ve muhteşem bir bütünlükle toparlamışlar ve harikaydı yani.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sonunda sarıyer belediye binasına çıkıp ya sinema salonu yaparsınız yada kendimi atarım diye bağıracagim nerdeyse 8000 yakın villa olan bir semtte nasil sinema olmaz akıl karı değil .Bizde milletin yorumlarına bakıyoruz iyimi kötümü olmuş diye bakıyoruz galiba bu gidişle zamunda ya mahkum olmaya devam.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Güzeldi, Yüzük Kardeşliği gibiydi, hikaye anlatımıyla başladı ve olağanüstü savaş sahneleri yoktu. Giriş için iyiydi. Ortasında can alıcı sahneler artacak son filmde ise zirve yapacakır.

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben kitap 3 bölüme ayrıldığı için film dandik olacak diyip çok düşük beklentiyle gittim. ama beklentimi fazlasıyla karşıladı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Sonunda sarıyer belediye binasına çıkıp ya sinema salonu yaparsınız yada kendimi atarım diye bağıracagim nerdeyse 8000 yakın villa olan bir semtte nasil sinema olmaz akıl karı değil .Bizde milletin yorumlarına bakıyoruz iyimi kötümü olmuş diye bakıyoruz galiba bu gidişle zamunda ya mahkum olmaya devam.

sarıyerden istinye imax 5 dk yav :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
seviye yerlerde. klavyeyi eline alan geliyor :P

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
beyler son verecek misiniz karşılıklı sataşmaya ?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
özelden de yağdırıp duruyor. tutturmuş bir zeytinburnu. hergün metrobüsle önünden geçiyorum ama :D

boş versene her konuşanın ardına düşşen yolunu kaybedersin. adam genç olduğu için olur böyle atar haller. ileride geriye bakıp düşününce kendide fark edecek hatasını :P

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aylar sonra foruma bir bakıyım dedim ve okuduğuma inanamadım şuan sdn forumda böyle karşılıklı seviyesi yerlerde olan atışma oluyor ve yönetim müdahale etmiyor garip geldi .
Filme gittim 3 saat boyunca izledim film bana göre kalitelidir zevkler renkler tartışılmaz fakat filme çok kötü demek emeğe saygısızlıktır. Cinepinkte izledim eskişehirde bence filmin 3D gösteriminde bir bozukluk var özellikle araya kadar 3 gözlük değiştirmeme rağmen çok rahatsız bir görüntü kalitesi vardı tek rahatsız olduğum nokta buydu birde malesef dublaja gitmek zorunda kaldım .