Sır Üstadı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Liseliler izler dublajlı![]()
35 yaşında liseliyim evet
Liseliler izler dublajlı![]()
35 yaşında liseliyim evet
Beyler 3. ye 4.ye dönmeyin artık Imax'a yer bulamıyoruz
Hayır izlemeyin demiyorum Blu-Ray çıkınca evinizde hobi olarak gene izleyin.
Çok dandik ben beğenmedim paraya yazık oldu.
beğenmediğin kısım neydi ? genel olarak kötü diyip geçmedin herhalde merak ettim.Çok dandik ben beğenmedim paraya yazık oldu.
Bence ölü taklidi yap![]()
beğenmediğin kısım neydi ? genel olarak kötü diyip geçmedin herhalde merak ettim.
efektler mi oyunculuk mu vs.
Bana göre dandikti açık ve net paramı verseler alırım valla geri.
İlk yarım saati çok sıktı gerçekten izlemedim arkadaşla beraber gittik o seyretti ben telefonda takıldım.
izlemediysen nasıl eleştiri yapıyorsun?
izlemediysen nasıl eleştiri yapıyorsun?
kişi aşmışlığın ermişliği noktasına erişince izlemeden de izleyip beğenmeyebiliyor. sen ben anlamayız.![]()
Aynen Salon neredeyse boşken tekrar izleyeceğim bende daha iyi oluyor.ben filme bir kez daha gidicem ama salonların boşalmasını bekliyorum. haftaya giderim![]()
Akasya Durağı favorimdir.Tam senlik.Çok dandik ben beğenmedim paraya yazık oldu.
Sonunda sarıyer belediye binasına çıkıp ya sinema salonu yaparsınız yada kendimi atarım diye bağıracagim nerdeyse 8000 yakın villa olan bir semtte nasil sinema olmaz akıl karı değil .Bizde milletin yorumlarına bakıyoruz iyimi kötümü olmuş diye bakıyoruz galiba bu gidişle zamunda ya mahkum olmaya devam.
ben kitap 3 bölüme ayrıldığı için film dandik olacak diyip çok düşük beklentiyle gittim. ama beklentimi fazlasıyla karşıladı.
seviye yerlerde. klavyeyi eline alan geliyor![]()
kimse de demiyor ki neden banlanmıyor.![]()
rapor ettim bakalım ne olacak. yöneticeler görür elbet![]()
beyler son verecek misiniz karşılıklı sataşmaya ?
özelden de yağdırıp duruyor. tutturmuş bir zeytinburnu. hergün metrobüsle önünden geçiyorum ama![]()
beyler son verecek misiniz karşılıklı sataşmaya ?