Catalak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Buda fragmanı.
[video=youtube;nOGsB9dORBg]http://www.youtube.com/watch?v=nOGsB9dORBg[/video]

Çok güzeldi fakat ben salak gibi Türkçe dublajla izledim (özellikle far over the misty mountains cold şiirini berbat etmişler) Oturduğum bölgede tek bir sinema var ki imax de değil. Türkçe altyazılı sanıp filme girdik fakat dublajlıydıÇıkıp gitmek yerine izlemeye karar verdim.
Hayırlısıyla haftaya Ankara'da imax ve altyazılı izleyeceğim.
ya şu milletin kaprislerine akıl erdiremiyorum. sanki allahın günü bu tarz filmler çıkıyor da, çok uzun olmuş diye eleştiriyorlar. lotr serisinin ardından geçen 10 yıl boyunca yakınından dahi geçecek 1 tek film yapılmadı. oturup her saniyesinden keyif alacaklarına, uzun olmuşmuş. çok meşkulseniz önce işinizi halledin, sonra filme girin arkadaş. sanki filmden çıkanlar hemen şirket toplantısına yetişiyorlar. otur sabaha kadar izle, acelen ney
ya şu milletin kaprislerine akıl erdiremiyorum. sanki allahın günü bu tarz filmler çıkıyor da, çok uzun olmuş diye eleştiriyorlar. lotr serisinin ardından geçen 10 yıl boyunca yakınından dahi geçecek 1 tek film yapılmadı. oturup her saniyesinden keyif alacaklarına, uzun olmuşmuş. çok meşkulseniz önce işinizi halledin, sonra filme girin arkadaş. sanki filmden çıkanlar hemen şirket toplantısına yetişiyorlar. otur sabaha kadar izle, acelen ney
sakin ol şampiyon bu ne hiddet bu ne celal![]()
insanların kendilerini birşeyleri beğenmemek zorunda hissetmelerine deli oluyorum. sinemadan çıkıp avm'de boş boş geziyorlar ama filme uzun diyorlar. herkeste bir Atilla Dorsay havası
zaten saat 13.15 oldu. kıyamette kopmadı![]()
ben filme bir kez daha gidicem ama salonların boşalmasını bekliyorum. haftaya giderim![]()
evet alt yazılı izledim bir daha kine dublaja gidip farkı göreceğim
dublajlı izlenir mi yav. hele ki önce orjinal dilde izledikten sonra. yarısında salondan kaçarsın valla![]()
bu kadar ön yargılı olma hocam ya arkadaşlar kumpasa getirdi dublaj izledim bendedublajlı izlenir mi yav. hele ki önce orjinal dilde izledikten sonra. yarısında salondan kaçarsın valla![]()
bu kadar ön yargılı olma hocam ya arkadaşlar kumpasa getirdi dublaj izledim bende![]()