Hobbit:Beklenmedik Yolculuk, sizce beklentileri karşıladı mı ?

Catalak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buda fragmanı. :D [video=youtube;nOGsB9dORBg]http://www.youtube.com/watch?v=nOGsB9dORBg[/video]

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısmetse bugun 21:30 da izlemek için salona girmiş olacam.İzleme sonrası görüş belirtirim.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
benim beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı.
kitabı 3 filme yayacak olması nedeniyle kitaptaki her ayrıntıyı filme aktarması güzel olmuş.
orta dünya özlemimizi yeterince giderdi.
müzikler çok iyi olmuş burdan howard shore'a saygılar.

Catalak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu akşam gideceğim.Aslında dünde gitmek istiyordum ama bilet bulamadım.Filmi izlemeden önce birkaç yorum alayım dedim. :)

Ben soundtrack ları önceden dinledim.Hatta 'Misty Mountains Cold' a bayıldım diyebilirim. :)

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ben dün ilk seansa gittim :D ilk yarıda biraz sıkıldım ama genel itibariyle yine bir başyapıt diyebilirim, 10 üzerinden rahat 8.5 alır

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LOTR serisinin sıkı takipcisi ve The Hobbit kitabını biteren birisi olarak orta dünyayı tekrar görmek çok güzeldi , ama 3 filme yayması gereksiz olmuş bence ilk baştaki gibi 2 film olsa tadından yenmezdi ama haliyle parada fazla gelmezdi ! Serinin sıkı takipçisi olmayıpta LOTR serisinin başarısından dolayı gitmeyi düşünen varsa fazla bir beklentiye kapılmasın.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kesinlikle olmuş filmdir. Gitmeyi düşünenlerin tereddüt etmesi yersizdir.

Bugün tekrar izlemek izin 2d versiyon aradım ama malesef bulamadım galiba 2d versiyon yok. 3d iki kere çekilmez.

Şimdi fragmanı tekrar seyredince iki sahnenin filmde olmadığı gözüme çarptı. Buda bu sahnelerin exetended versiyona saklandığını görteriyor gibi sanki.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fazlası ile karşıladı. 3d siz sürümü yok diye biliyorum.

Catalak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence 3 filme yayılması iyi olmuş Lotr!a aç hayranlar için tüm ayrıntıları içinde bulunduracak harika bir hikaye çıkıyor ortaya .

Neden 3d versiyonu tavsiye etmiyorsunuz bence bir problem yoktu..

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çok güzeldi fakat ben salak gibi Türkçe dublajla izledim (özellikle far over the misty mountains cold şiirini berbat etmişler) Oturduğum bölgede tek bir sinema var ki imax de değil. Türkçe altyazılı sanıp filme girdik fakat dublajlıydı :D Çıkıp gitmek yerine izlemeye karar verdim.

Hayırlısıyla haftaya Ankara'da imax ve altyazılı izleyeceğim.

bolatbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok güzeldi fakat ben salak gibi Türkçe dublajla izledim (özellikle far over the misty mountains cold şiirini berbat etmişler) Oturduğum bölgede tek bir sinema var ki imax de değil. Türkçe altyazılı sanıp filme girdik fakat dublajlıydı :D Çıkıp gitmek yerine izlemeye karar verdim.

Hayırlısıyla haftaya Ankara'da imax ve altyazılı izleyeceğim.

SİNEMA SEVERLERE ŞOK HABER:
Arkadaşlar burdan Ankara'daki tüm IMAX izlemek isteyenlere "duyurulur"

Ankamall'daki IMAX bozuldu! bugün son gösterimini saat 14:20'de yapan IMAX, ilk yarı sol taraftaki projeksiyon cihazı 8 kez kapandı, seyirciler uzun süre 2D olarak izledi... Teknik ekibin Fransa'dan geleceğini söyleyen firma sahipleri, düğer tüm seansları iptal etti ve bilet alanların paralarını iade etmeye başladı... Ankara uzun bir süre IMAX'e hasret kalacak:)
kaynak: ben :)

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ilk seans biraz durgundu çok uzun tutmuşlar. conanda bunun için çok güzel bir espiri yapmışlar

-The Hobbit gösterime girdi ama filmin çok uzun olduğuna dair eleştirler yapılıyor. Öyle ya bikaç eleştirmen daha 2.Günden sinema salonunu tekrettti diyor :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ya şu milletin kaprislerine akıl erdiremiyorum. sanki allahın günü bu tarz filmler çıkıyor da, çok uzun olmuş diye eleştiriyorlar. lotr serisinin ardından geçen 10 yıl boyunca yakınından dahi geçecek 1 tek film yapılmadı. oturup her saniyesinden keyif alacaklarına, uzun olmuşmuş. çok meşkulseniz önce işinizi halledin, sonra filme girin arkadaş. sanki filmden çıkanlar hemen şirket toplantısına yetişiyorlar. otur sabaha kadar izle, acelen ney

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ya şu milletin kaprislerine akıl erdiremiyorum. sanki allahın günü bu tarz filmler çıkıyor da, çok uzun olmuş diye eleştiriyorlar. lotr serisinin ardından geçen 10 yıl boyunca yakınından dahi geçecek 1 tek film yapılmadı. oturup her saniyesinden keyif alacaklarına, uzun olmuşmuş. çok meşkulseniz önce işinizi halledin, sonra filme girin arkadaş. sanki filmden çıkanlar hemen şirket toplantısına yetişiyorlar. otur sabaha kadar izle, acelen ney

Uzun mu süresi :D

Süreden ziyade, bizim millet hemen aksiyon istiyor ve sıkılıyor haliyle ilk 30 dakikada.

Şahsen benim için çok çabuk bitti film ve doyamadım.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

sakin ol şampiyon bu ne hiddet bu ne celal :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sakin ol şampiyon bu ne hiddet bu ne celal :D

insanların kendilerini birşeyleri beğenmemek zorunda hissetmelerine deli oluyorum. sinemadan çıkıp avm'de boş boş geziyorlar ama filme uzun diyorlar. herkeste bir Atilla Dorsay havası :P

zaten saat 13.15 oldu. kıyamette kopmadı :P

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
insanların kendilerini birşeyleri beğenmemek zorunda hissetmelerine deli oluyorum. sinemadan çıkıp avm'de boş boş geziyorlar ama filme uzun diyorlar. herkeste bir Atilla Dorsay havası :P

zaten saat 13.15 oldu. kıyamette kopmadı :P

8 diyorlar şimdide.heyecanla bekliyorum :)

SaykoArt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Orta dünya atmosferini aynen koruyarak süper şekilde önümüze getirmişler..Daha ne istenir ki,özlemişim resmen onu farkettim izlerken,nasıl bittiğini anlamadım.Gayet doyurucu olmuş film devam serileri beklemek zor olacak... :)

Sır Üstadı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk 3d filmimdir kendisi ve verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak etti. ancak gözlük yüzünden başım ağrıdı..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
millet süreden yakınmış ama ben bi 2 saat daha olsa izlerdim :)
fantastik filmleri sevmeyen biri olarak 3D olmasından mı bilmem ama efektlerin çok çok kaliteli olmasından dolayı filme bayıldım diyebilirim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben filme bir kez daha gidicem ama salonların boşalmasını bekliyorum. haftaya giderim :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
İlk başta alt yazı çıktı hocam daha sonra dublaj araya girince
-olum dublaj la bu , dedim yüksek sesle ve salonda baya bi gülüşme oldu
bileti de arkadaşlar bizden önce orada olduğundan dolayı onlar alınca bir dumur durumu söz konusu oldu :devil: