Hızlı Tarayıcı Tavsiyesi

MrVolkan

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Google Chrome kullanıyorum ama youtube videolarda kasma meydana geliyor.Daha hızlı kasmayan bir tarayıcı varsa önerin lütfen.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Firefox, midori, opera var...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Google Chrome kullanıyorum ama youtube videolarda kasma meydana geliyor.Daha hızlı kasmayan bir tarayıcı varsa önerin lütfen.
Google chrome son güncellemeden sonra aşırı derece hata ve donma ile karşı karşıya bırakıyor, ben bu durumu çok karşılaştım. Bunu çözmek icin Firefox'u kullanıyorum oldukça iyi is çıkartıyor.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İşlemci ve ram gücün iyiyse Chrome'den iyi tarayıcı yok. Fakat sistem özelliklerin kötüyse Midori kullanmanı tavsiye ederim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İşlemci ve ram gücün iyiyse Chrome'den iyi tarayıcı yok. Fakat sistem özelliklerin kötüyse Midori kullanmanı tavsiye ederim.
Chrome son güncellemesini kurdunuz mu? Chrome kendine kendisine kitlenmeye başladı birşeyler oldu virüs filan yok aynı işlemci v.s kaldırdım tekrar yükledim ama nafile, bu sorunla karşılaştiniz mi hiç?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bende Chrome' un son sürümünü kullanıyorum ama herhangi bir hata, donma ile karşılaşmadım. Hala fişek gibi :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Chrome son güncellemesini kurdunuz mu? Chrome kendine kendisine kitlenmeye başladı birşeyler oldu virüs filan yok aynı işlemci v.s kaldırdım tekrar yükledim ama nafile, bu sorunla karşılaştiniz mi hiç?

64 bit olanı yüklemeyi denediniz mi? Tabi sisteminiz 64 bit destekliyorsa :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Yok hocam hiç karşılaşmadım. Aksine 49.0.2623.87 sürümüne güncellediğimde özellikle gezinti yaparken daha iyi geldi. Sistem özelliklerim yüksek olduğu için Chrome kullanıyorum. Ama orta ve düşük özelliklerdeki makinelerde Firefox ve Midori çok iyi çalışıyor. Aksine Chrome yavaş işliyor.