Google chrome son güncellemeden sonra aşırı derece hata ve donma ile karşı karşıya bırakıyor, ben bu durumu çok karşılaştım. Bunu çözmek icin Firefox'u kullanıyorum oldukça iyi is çıkartıyor.Google Chrome kullanıyorum ama youtube videolarda kasma meydana geliyor.Daha hızlı kasmayan bir tarayıcı varsa önerin lütfen.
Chrome son güncellemesini kurdunuz mu? Chrome kendine kendisine kitlenmeye başladı birşeyler oldu virüs filan yok aynı işlemci v.s kaldırdım tekrar yükledim ama nafile, bu sorunla karşılaştiniz mi hiç?İşlemci ve ram gücün iyiyse Chrome'den iyi tarayıcı yok. Fakat sistem özelliklerin kötüyse Midori kullanmanı tavsiye ederim.
Chrome son güncellemesini kurdunuz mu? Chrome kendine kendisine kitlenmeye başladı birşeyler oldu virüs filan yok aynı işlemci v.s kaldırdım tekrar yükledim ama nafile, bu sorunla karşılaştiniz mi hiç?
Yok hocam hiç karşılaşmadım. Aksine 49.0.2623.87 sürümüne güncellediğimde özellikle gezinti yaparken daha iyi geldi. Sistem özelliklerim yüksek olduğu için Chrome kullanıyorum. Ama orta ve düşük özelliklerdeki makinelerde Firefox ve Midori çok iyi çalışıyor. Aksine Chrome yavaş işliyor.Chrome son güncellemesini kurdunuz mu? Chrome kendine kendisine kitlenmeye başladı birşeyler oldu virüs filan yok aynı işlemci v.s kaldırdım tekrar yükledim ama nafile, bu sorunla karşılaştiniz mi hiç?