Durmuşkandemir33
Asistan
S10 plus ayardan hızlı sarji kapatıp açma kısmını buldum bu ayarı kapatsam öyle şarj etsem batarya ömrüne bir etkisi olurmu yoksa sadece zamandan mı çalar. Internette araştırdım hep eski modeller için örnekler var
Peki ios da olduğu gibi pil ömrünü nasıl göre bilirimZamandan çalar. Ayrıca ben GM Turbo Charge kullanıyorum. Bataryaya etkisi yok.
Uygulama lazım onun için.Peki ios da olduğu gibi pil ömrünü nasıl göre bilirim
o eski NIMH piller için geçerli... pil ömrü için cpu-z yükle...
Zamandan çalar. Ayrıca ben GM Turbo Charge kullanıyorum. Bataryaya etkisi yok.
%50 çok fazla değil mi şarj içinşarjı %50 altına indirme bu bataryada hücre kaybına ve verim düşmesine sebeb oluyor...
Hızlı şarj ister açık olsun ister olmasın sayı önemli yanine kadar çok şarj yaparsan bataryan o kadar kısa ömürlü olur. her bataryalı ürünün batarya şarj sayısı vardır, atıyorum 10 bin kere şarj edilebilir vs gibi yazar. bu demek oluyor ki telefonu şarja taktığında %100 yap ve çıkardığında %10 un altına indirmeden şarja takma. böylelikle şarj etme sayın artar.
%50 çok fazla değil mi şarj için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hızlı şarj ister açık olsun ister olmasın sayı önemli yani
Bakalım deneyim dediginizi bir akşamda hızlı sarji kapatıp şarj edeyimhızlı şarj çabuk boşaldığı için şarj olma sayını arttıyor, o bile başlı başına bir zarar göstergesi. bende oneplus6 var, şarj aleti 5amper çıkış veriyor, telefonumu 40 dk da %100 e çıkarıyor ve şarj ortalma 2 gün gidiyor. eşimin honor 10 telefonu var orj şarj aleti 3a çıkış veriyor ve onunn da şarjı 2 gün falan gidiyor. geçenlerde eşim benim şarj aletimle şarj etti telefonunu, ne kadar hızlı şarj ediyor ya süper falan dedi, akşam eve geldiğinde şarjı bitmişti. bi daha şarj etmem onla vs dedi. ben de gidip onun şarj aletiyle kendi telefonumu şarj etmeyi denedim, 2 saate doldu şarjım ama 3 gün gitti şarjı![]()