Hızlı internet istemeyen ülke

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hükümet hızlı interneti yaymaya çalışıyor, vatandaş istemiyor: İşte hızlı internete hayır diyen ülke
20090319122047.jpg

Ofcom'un yayınladığı son rapora göre İngilizlerin neredeyse yarısı yüksek hızda bir internet bağlantısına karşı mesafeli duruyor.

Ofcom, geçtiğimiz günlerde yayınladığı son raporunda, İngiliz halkının yaklaşık %22'lik bölümünün yüksek hızlı internet erişimiyle pek de ilgili olmadığını ortaya koydu.

Ofcom'un CEO'su Ed Richards, London School of Economics'te yaptığı konuşmasında İngiliz hükümetinin var gücüyle tüm ülkeyi internetle donatmaya çalıştığını belirtirken, İngiliz kullanıcıların hemen hepsinin hızlı internetin faydalarıyla ilgili mesaj bombardımanına tutulduğunu vurguladı.

Ancak İngiliz yönetiminin tüm bu yaptıkları da yeterli olmamış olacak ki, Ofcom'un yayınlanan son raporu, İngilizlerin hiç de azımsanmayacak bir bölümünün yüksek hızla internete bağlanmaya pek de sıcak bakmadığını ortaya koyuyor. Rapora göre İngilizlerin %40'lık bir kesimi yüksek hızda bir internet bağlantısına sahip değil ve yüksek hızda internet bağlantısı bulunmayan kullanıcıların büyük bir bölümü ya yüksek hızda bir internet erişimini kişisel olarak istemiyor ya da yüksek hızlı internet tarifesine geçecek maddi olanağı kendisinde bulamıyor.

Kaynak : CHİP

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Zırcahiller de o yüzden. Internet kullanmayı bırakın bilgsayar kullanmaktan bihaberler. Bizzat aralarında teknik destek verdiğim için biliyourm..

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Allah allah ne milletler var ya! :wassat:

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Adamlar calisiyorlar,uretiyorlar,internette Turk milleti gibi saatler harcamiyorlar.Internette zaman gecirmektendaha onemli isleri var. Bizim yemimizi suyumuzu ver internetten cikmiyoruz.fark burada. su anda siyasi partileri fanlarinin birbirini katlettigi,futbolla yatip futbolla kalkan firefox gibi bos seylerin fanatizm ile ugrasan toplumdan ne olurki

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bizdede var hızlı internet ama bizde geçemiyoruz bizdemi cahiliz?
HAyır paramız yok ayda 100TL civarını kimse veremez.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Yasal sorumluluklardan dolayı bizim gibi herşeyi indiremedikleri için yüksek hızlı internete de ihtiyaç duymuyorlar. Gayet normal birşey bu.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Adamlar calisiyorlar,uretiyorlar,internette Turk milleti gibi saatler harcamiyorlar.Internette zaman gecirmektendaha onemli isleri var. Bizim yemimizi suyumuzu ver internetten cikmiyoruz.fark burada. su anda siyasi partileri fanlarinin birbirini katlettigi,futbolla yatip futbolla kalkan firefox gibi bos seylerin fanatizm ile ugrasan toplumdan ne olurki
Güney Korelilerden çok daha fazla çalışıp ürettiklerini sanmıyorum ama güney koredeki internet hızı almış başını gidiyor adamlar 1 gigabite gidiyor bizde yerimizde sayıyoruz

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Güney Korelilerden çok daha fazla çalışıp ürettiklerini sanmıyorum ama güney koredeki internet hızı almış başını gidiyor adamlar 1 gigabite gidiyor bizde yerimizde sayıyoruz
*
Ne guneyi ne kore si ben japonyada yasiyorum ve internet hizim 1 gigabit hizda sorunum yok. ama japonyada hic kimse internetten film indirmiyor. yada bir site yapip icini reklam doldurmuyor. insanlar interneti kullanmiyorlar bile. hani insanlara 1mbit internet vermissin yada 1 gigabit hic farketmiyor. kimse internetim hizli olsun derdine dusmuyor. insanlar calismaktan internete girmye firsat bulamiyorki.ama turk insani burada hirsizlik yapiyor. sigara makinasi soyuyor. hizli internet hakeden toplumlar icindir. biz once hakedelim.*

Diyeceksinki ismi varda calisalim. is var is cok. bak japonyada krizin en buyugu var. adam hic bir is bulamiyorsa eline bir cop poseti alip sokaklardaki copleri temizliyor. evinin onunde sebze yetistiriyor. yada kucuk bir motosiklet alip gazete dagitiyor. burada kimse levi's pantolonum olsun adidas ayakkabi giyeyim derdine dusmuyor. ustun basin camur olsada en kral yerde yemek yiyebilirsin. etikete onem veren yok.calismaktan utanan yok

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Türkiye internet hızında dünyanın neresinde burada görebilirsiniz
http://www.websiteoptimization.com/bw/0711/

Bu listenin doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum. Zaten Avustralya'dayım ve işim bu işlerle iligli. Avustralya zaten internet konsunda 2009 dakara listeye alınmış bir ülke. Download limitleri facia ve hızlar ise tamamen teaorik pratikte bahsi geçen hızlara sahip kullanıcı sayısı parmakla sayılıdır ve onlarda exchange pointlerin dibinde olanlardır gerisi fasarya.
Bugün 30 dolar ödeyip 200MB download limti sunan yeni kampanyalar var!!! Ve bu kampanyalar başı çeken Telstra, Optus gibi firmalar tarafından. Her yönüyle ispat ederim. Türkiye ile karşılaştırdığımızda Türkiye'nin interneti kat be kat daha iyi durumda. Avustralya'da sadece 1 tane bile numunelik sınırsız internet gös-te-re-mez-si-niz!

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
*
Ne guneyi ne kore si ben japonyada yasiyorum ve internet hizim 1 gigabit hizda sorunum yok. ama japonyada hic kimse internetten film indirmiyor. yada bir site yapip icini reklam doldurmuyor. insanlar interneti kullanmiyorlar bile. hani insanlara 1mbit internet vermissin yada 1 gigabit hic farketmiyor. kimse internetim hizli olsun derdine dusmuyor. insanlar calismaktan internete girmye firsat bulamiyorki.ama turk insani burada hirsizlik yapiyor. sigara makinasi soyuyor. hizli internet hakeden toplumlar icindir. biz once hakedelim.*

Diyeceksinki ismi varda calisalim. is var is cok. bak japonyada krizin en buyugu var. adam hic bir is bulamiyorsa eline bir cop poseti alip sokaklardaki copleri temizliyor. evinin onunde sebze yetistiriyor. yada kucuk bir motosiklet alip gazete dagitiyor. burada kimse levi's pantolonum olsun adidas ayakkabi giyeyim derdine dusmuyor. ustun basin camur olsada en kral yerde yemek yiyebilirsin. etikete onem veren yok.calismaktan utanan yok
Olayın sosyolojik yanına bakmıyorum ki ben , başkasına çalışmayın internete de girmeyin demiyorum istediğim sadece daha hızlı bir internet hepsi bu bunda kötü birşey yok ayrıca internet sadece yasadışı download için kullanılmıyor .... her download yapan hırsız değildir her internete girende başıboş adam değildir.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Evet Türkiye'nin Net'i Hiçbiryerde y0k :D

halo5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Demek o yüzden İngilizler emekli olunca Türkiye ye yerleşiyor :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Adamlar çok güçlü amerika bile geride japonlar zaten bilgisayardan iyi anlıyorlar ki internetleri hızlı o zaman topluca japonyaya saldırı :DBirde internet olan ülkeler o kadar galiba başka yok mu ki interneti olan ülke?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Abicim şöyle bana 50 TL ye yüksek hızla internet verebilecek bi firma varmııı????

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Adamlar çok güçlü amerika bile geride japonlar zaten bilgisayardan iyi anlıyorlar ki internetleri hızlı o zaman topluca japonyaya saldırı :DBirde internet olan ülkeler o kadar galiba başka yok mu ki interneti olan ülke?

o ülkeler oecd'ye üye ülkeler dikkat...:ph34r:

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
*

oldum olası hayranım bu japonlara . çok örnek alınacak bir toplum bunlar. saygı duyuyorum.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Türkiye internet hızında dünyanın neresinde burada görebilirsiniz
http://www.websiteoptimization.com/bw/0711/

arkadaşım bu yazı herkese.
Türkiyenin 70-80 yıllık tarihini bilenler böyle saçma sapan ülkesini küçümsemezler...ingilizler,fransızlar,avustralyalılar,yeni zellanda askerleri bizim topraklarımıza saldırırken bize,biz tüm halkımız ile karşı koyuyorduk bu toprakları kaptırmamak için...onlar sadece askerlerini kullanırken biz ise tüm halkımızı savaşa soktuk..fark bu..böyle bir durumdan gelen ülkemiz yine bile teknolojide iyiyiz.

Şimdi soruyorum size! 1 MBS hız hangi birinize az geliyor.arkadaşım holdingmi yönetiyorsunuz da 1 mbs yetmiyor.ha holding yönetiyorsan zaten çok paran vardır özel internet veren quick netten alırsın netini.

1 mbs sınırsız internetim var.youtube dan yemin ediyorum takılmadan izliyorum...internet sayfalarım en geç 5 saniye içinde açılıyor.kimisi 3 saniye.

artık bırakın ülkenizi yerden yere vurmayı..elbette internetimizin hızı artacak.ama bu demek olmuyor ki devleti yerden yere vuralım...